Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Γάμος αλά Ελληνικά 2 και Kungfu Panda 3, στον Δημοτικό Χειμερινό κινηματογράφο Θήβας

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


Από την Πέμπτη 7 Απριλίου έως την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στο Δημοτικό Χειμερινό κινηματογράφο θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία «Kung Fu Panta 3»


Kung Fu Panda 3 (2016)
 Ώρα Προβολής: 18:30


Σκηνοθεσία: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh
Σενάριο: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Είδος ταινίας: Animation-μεταγλωττισμένο
Διάρκεια: 95΄
Υπόθεση: 

Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. 
Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!



Από την Πέμπτη 7 Απριλίου έως την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, στο Δημοτικό Χειμερινό κινηματογράφο θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία «ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2 - MY BIG FAT GREEK WEDDING 2».


Αφίσα ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2
Ώρα Προβολής: 21:15


Περίληψη
Ποιος δε θυμάται τη φασαριόζικη οικογένεια Πορτοκάλος και τον «Γάμο αλά Ελληνικά» του 2002 που σάρωσε εισπρακτικά χαρίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου; Η πολυαναμενόμενη συνέχειά της με τίτλο «Γάμος Αλά Ελληνικά 2» έρχεται, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μία προσθήκη- έκπληξη, που ακούει στο όνομα Έλενα Καμπούρις κι ενσαρκώνει την έφηβη κόρη της Τούλας και του Ίαν, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές στο Κολέγιο! Όπως, όμως, σε κάθε ελληνική οικογένεια ανά τον κόσμο, ο απογαλακτισμός των παιδιών είναι μια δύσκολη υπόθεση… Ιδίως όταν, την ίδια στιγμή, μαθαίνεις πως πρέπει να οργανώσεις άλλον ένα γάμο αλά ελληνικά για κάποιους αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σκηνοθεσία: ΚΕΡΚ ΤΖΟΟΥΝΣ
Σενάριο: NIA ΒΑΡΔΑΛΟΣ
Ηθοποιοί: ΝΙΑ ΒΑΡΝΤΑΛΟΣ, ΤΖΟΝ ΚΟΡΜΠΕΤ, ΜΑΙΚΛ ΚΟΝΣΤΑΝΤΑΙΝ, ΛΕΙΝΙ ΚΑΖΑΝ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΙΣ, ΤΖΙΑ ΚΑΡΙΝΤΙΣ, ΛΟΥΙΣ ΜΑΝΤΙΛΟΡ
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ

Διάρκεια: 94΄




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο