Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει (ήδη) τις λίστες των επόμενων εκλογών

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αγκαλιάσει τη στρατηγική του σκληρού ροκ, και να ζητήσει πρόωρες εκλογές, υπήρξε μια συνειδητή πολιτική επιλογή του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, υπό το βάρος και της πίεσης της πλευράς του Αντώνη Σαμαρά, που παραμένει κυρίαρχη στη Συγγρού, και διαδραμάτισε τον πλέον καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του πολιτικού επιγόνου του μητσοτακισμού στην ηγεσία της Κεντροδεξιάς.


Πλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί και δεν σκοπεύει να κάνει πίσω. Θα επιμείνει στη σκληρή ρητορική, με την προσδοκία ότι μέχρι το καλοκαίρι, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει καταρρεύσει υπό την πίεση της δύσκολης πραγματικότητας που καλείται να διαχειριστί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και θα έχει προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία.

Για τον λόγο αυτό, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει δώσει εντολή σε μια ομάδα στενών συνεργατών του, να ξεκινήσουν… σχέδια επί χάρτου, αναφορικά με τις λίστες με τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Προκειμένου μάλιστα να έρθει πιο κοντά στις θέσεις του για μια “Νέα Δημοκρατία από την αρχή”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει εντυπωσιακές αλλαγές και ανατροπές στα ψηφοδέλτια, με την προώθηση ανθρώπων που τον στήριξαν στην εσωκομματική μάχη, και προέρχονται κυρίως από τη νέα γενιά, καθώς και “πολιτικών φίλων” από τον χώρο του Ποταμιού αλλά και του ΠΑΣΟΚ, που εκτιμάται ότι θα δώσουν στη ΝΔ τη δυνατότητα να αποκτήσει διείσδυση και στις συγκεκριμένες εκλογικές δεξαμενές.


ysterografa

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο