Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ “ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ” ΠΩΛΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η πρόσφατη καταγγελία - αποκάλυψη του πρώην Διευθυντή επικοινωνίας της ΔΕΗ πως καναλάρχης πήγε με εν ενεργεία Βουλευτή στο γραφείο του, ακούγεται ότι έχει εξοργίσει τον Γιώργο Κουρή και έχει παρενέργειες στο υπό δημιουργία νέο κόμμα της “Δεξιάς του ΣΥΡΙΖΑ”. Που όπως αφήνουν να διαρρεύσει, εγγυητής της χρηματοδότησης του νέου εγχειρήματος είναι ο πρώην Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου επί ημερών Πρωθυπουργίας Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος.
Ο οποίος – φέρεται – πως δεσμεύτηκε για την χρηματοδότηση του νέου φορέα. Μια χρηματοδότηση που θεωρούν ότι θα τους δώσει φτερά για τη δημιουργία νέου κόμματος. Ωστόσο, πολιτικοί συνομιλητές του εγχειρήματος “σκαλώνουν” και δεν βλέπουν με καλό μάτι τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Γιώργου Καρατζαφέρη, από τη στιγμή κιόλας που έχει 18μηνη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Από την άλλη μεριά γνωρίζουν την αλαζονεία του Καρατζαφέρη, ο οποίος σε καμιά των περιπτώσεων δεν θα δεχόταν να παίξει ρόλο κομπάρσου....
Γι΄ αυτό δεν ήταν τυχαίο ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ στις 20 Μαρτίου έκανε την δική του επανεκκίνηση από το Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη. Άσχετα αν κατά γενική ομολογία, αυτή η συγκέντρωση ήταν μια απόλυτη αποτυχία. Έτσι, παρά τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, οι συζητήσεις για το νέο σχήμα συνεχίζονται καθώς γι΄ αυτό “καίγεται” και ο καναλάρχης συνοδός του εν ενεργεία Bουλευτή που προσπαθεί να ξεπεράσει τη δικαστική καταδίκη του Γιώργου Καρατζαφέρη. Από τη στιγμή που είναι αυτοκόλλητοι – ακούγεται πως ο Γ.Καρατζαφέρης έχει μετοχές στο μεγάλο κανάλι του καναλάρχη – και γι΄ αυτό “τρέχει” για λύση. Από την άλλη μεριά, οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι στο νέο πολιτικό σχήμα, έχουν εκκρεμείς δικαστικές ή φορολογικές υποθέσεις.
Μετά όλα τα παραπάνω, παρά την “καλή” διάθεση των εμπλεκομένων καναλαρχών, το εγχείρημα δεν “περιπατάει” γιατί έχουν αντιληφθεί ότι οι  Έλληνες πολίτες που κατά το παρελθόν τους στήριζαν, τους έχουν γυρίσει ανεπιστρεπτί την πλάτη…   

Συνάντηση της Ραχήλ Μακρή με την πολιτική αλεπού, τον Νίκο Νικολόπουλο.  

Σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου συνέφαγαν η πρώην Βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, με τον Νίκο Νικολόπουλο και τον πρώην Γενικό Διευθυντή των ΑΝΕΛ και προσωπικό φίλο του Πάνου Καμμένου – αφού τον υπερασπιζόταν σε πολλές δίκες του τον Καμμένο - Κυριάκο Τόμπρα. Βέβαια, αυτές οι συναντήσεις ποτέ δεν είναι τυχαίες, αλλά γίνονται για να βγουν οι κατάλληλες φωτογραφίες  και να βγει στον “αέρα” η συνάντηση.
Τι λοιπόν σηματοδοτεί αυτή η συνάντηση;
Η πολιτική αλεπού που ακούει στο όνομα Νίκος Νικολόπουλος, δεν αντέχει να είναι εκτός των εδράνων της Βουλής. Έτσι, όπως κατάφερε να βρει πολιτική στέγη στους ΑΝΕΛ, που του εξασφάλιζαν την εκλογή, αφού πρώτα βολιδοσκόπησε το κόμμα του Ψωμιάδη και του Πολύδωρα, τώρα αναζητά τη νέα πολιτική δύναμη που θα του εξασφαλίσει αυτή την έδρα στη Βουλή. Και αφού το εγχείρημα με τον Καρατζαφέρη δεν πέτυχε, παρ΄ ότι εκτέθηκε δημοσίως με την παρουσία του στην κοπή πίτας του κόμματος Καρατζαφέρη, στις 14 Φεβρουαρίου σε Αθηναϊκό ξενοδοχείο, και αφού την “έκανε” με ελαφρά πηδηματάκια από την ομιλία Καρατζαφέρη στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης, βλέπει στο πρόσωπο της Ραχήλ Μακρή την καλύτερη των περιπτώσεων.
Όσον αφορά τον Κυριάκο Τόμπρα, ισχύει αυτό που μας έχουν μεταφέρει, ότι τα γραφεία της “Υπέρβασης” έχουν παραχωρηθεί από τον Μνημονιακό πρώην Βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο; Έχει την υψηλή επιστασία αυτής της συνάντησης ο Κυριάκος Βελόπουλος; Ποιοι “υπερπατριώτες” δημοσιογράφοι είναι πίσω από αυτήν την συνάντηση;   

Οι καλές φιλίες δεν σβήνουν... (φωτό)

Ο λαός λέει ότι όποιος ανακατευτεί με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.

Πιστεύω ότι η Ραχήλ Μακρή γνωρίζει αυτήν την παροιμία του λαού μας. Γιατί λοιπόν την εφαρμόζει; Από τη στιγμή που κανέναν δεν πείθει πως η συνάντηση ήταν μεταξύ παλαιών φίλων, από την εποχή που όλοι τους συν-βρέθηκαν στους “Εξαρτημένους Έλληνες”.   
Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρή που φαίνεται ότι έχει τη στήριξη των πολιτών αυτής της χώρας, για την γενικότερη στάση της στην πολιτική, τι δουλειά έχει να συζητάει με αμφιλεγόμενα πολιτικά πρόσωπα για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, στον οποίο θέλουν να την τοποθετήσουν και επικεφαλής;
Η πολιτική της διαδρομή είναι μέχρι αυτή τη στιγμή καθαρή. Αποχώρησε από τον μεταλλαγμένο Μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τους μεταλλαγμένους Μνημονιακούς ΑΝΕΛ. Άλλωστε, όποιος επέδειξε υπομονή ποτέ δεν έχασε!!

Στρατιωτικές στολές Maid of China.

Αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, υποσχόμενη πως θα καταργήσει τα Μνημόνια και θα φέρει καλύτερες ημέρες για τον λαό, δημιουργώντας ανάπτυξη. Αυτοί λοιπόν, οι “υπερπατριώτες” με το χαμηλό κέντρο βάρους, αντίθετα με όσα υποσχέθηκαν, με την πολιτική τους κλείνουν καθημερινώς και τις τελευταίες ελληνικές μικρό-επιχειρήσεις. Και ενώ έχουν τη δυνατότητα – αυτοί οι ψευτοπατριώτες – να δίνουν έστω ένα μικρό φιλί ζωής στην πεθαμένη εν Ελλάδι, επιχειρηματικότητα, αυτοί αρνούνται και αυτό το φιλί ύπαρξης.
Έτσι, οι Έλληνες στρατιώτες θα φοράνε από τούδε και στο εξής χιτώνια και μπλούζες Maid of China. Ναι πολύ καλά ακούσατε.
Γιατί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, επέλεξε τα κινεζικά εργοστάσια για την κατασκευή στρατιωτικού ρουχισμού; Έλεος Κύριε!!
Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτήν την μεγάλη παραγγελία;
Μπορούσε κάποια ελληνική βιοτεχνία να κατασκευάσει αυτόν τον στρατιωτικό ρουχισμό;
Δυστυχώς, ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει και το τελευταίο ψήγμα πατριωτισμού που είχε. Αν τελικά είχε ποτέ του. Από την άλλη μεριά τον “ενόχλησε” τάχατες – τάχατες η δήλωση Μουζάλα περί “Μακεδονίας”, αλλά δεν τον ενόχλησε η δήλωση του Μπαλαούρα. Που από τα “γουναράδικά” είδαν φως και μπήκαν στην ελληνική Βουλή.
Α ρε Καμμένε, μπαλαούρο που σου χρειάζεται!!

kammenos 111

kammenos mployzes

Δεν είμαστε κράτος, είμαστε Ανώνυμη Εταιρεία.

Το ελληνικό κράτος έχει μετ΄ ονομαστί σε “Ελληνική Δημοκρατία ΑΕ”. Από τη στιγμή που έχει κατασχεθεί τον Μάιο του 2010 με την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου. Η “Ελληνική Δημοκρατία ΑΕ” έχει έδρα το Βερολίνο και εφαρμόζει αποφάσεις του ιδιωτικού δικαστηρίου του Λουξεμβούργου. Αυτό το δικαστήριο έχει δημιουργηθεί από τους τοκογλύφους – δανειστές “εταίρους” μας, κατ΄ εντολή του Ρότσιλντ. Σε όλα τα Μνημόνια επαναλαμβάνεται η φράση: “Το κράτος έχει κατασχεθεί από τους δανειστές του, εκτός εάν εφαρμοστεί το αναγκαστικό δίκαιο …”. Όπου, αναγκαστικό δίκαιο είναι το Έθνος των Ελλήνων και όχι το κράτος. Έθνος είναι οι Έλληνες, κληρονόμοι της ελληνικής γης, τα βουνά, τα λαγκάδια, οι θάλασσες, κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία. Η Πατρίδα μας, η Ορθόδοξη Θρησκεία μας. Κράτος είναι η κρατική μηχανή, τα πολιτικά κόμματα, τα υπουργεία κλπ…
Γι΄ αυτό μετά μανίας προσπαθούν να δημιουργήσουν νέα κόμματα, με τα ίδια φθαρμένα υλικά, προκειμένου να αποτρέψουν την εξέγερση των Ελλήνων και βεβαίως να σώσουν όχι την Ελλάδα, αλλά τα κεφάλια τους.         

 Επί του πιεστηρίου.

Κάποια στιγμή θα επιβεβαιωθούμε όταν πρώτοι σας μιλήσαμε για προσεγμένες κινήσεις της τέως βασιλικής οικογένειας στην πολιτική σκακιέρα, αλλά με πρόσημο κοινοβουλευτικό. Θα θυμηθείτε τα όσα γράψαμε για τον “Ναύαρχο” Μαρινάκη. Αλλά και για άλλους πολίτες, λαϊκούς και κληρικούς. Εν καιρώ τα υπόλοιπα…



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο