Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...

Και με πρωτογενές πολιτικό θράσος εν χορδαίς και οργάνοις...

Τι δεν βλέπουμε; Τι δεν καταλαβαίνουμε; Οι οργανοπαίκτες άρχισαν να παίρνουν θέσεις. Ακούγονται ήδη οι υπόκωφοι ήχοι από το κούρδισμα των οργάνων τους. Το πανηγύρι του πολιτικού θράσους πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών έχει προ πολλού αρχίσει.


Και το σκηνικό των εκβαχευμένων πολιτικών συνειδήσεων στήθηκε με γνώμονα την παραπλάνηση των φιλέορτων πολιτών. Των πολλών "πανηγυριωτών", που έχουν εθιστεί στην πολιτική της φαντασμαγορίας και της αδιάλειπτης κοροιδίας...

Και μπορεί η παράκρουση των υπουργών και αρκετών εγκάθετων υποτίθεται τεχνοκρατών, που μαθαίνουν την τέχνη τους διοικώντας υπουργεία δίχως να έχουν διαχειριστεί ούτε ψιλικατζίδικο ή έστω΄περίπτερο να ξεπερνά κάθε μεταφυσική προχειρότητα, ωστόσο διαγκωνίζονται στα λεκτικά πολιτικά πυροτεχνήματα και στα επινοήματα. Ξέρουν, άλλωστε,ότι "πανηγύρια"χωρίς πυροτεχνήματα δεν γίνονται...

Από το "πρωτογενές πλεόνασμα" της διάνοιας της πολιτικής ντεκατέντσιας, του ψυχονευρωτικού Αντώνη Σαμαρά, περάσαμε στο πρωτογενές θράσος του Αλέξη Τσίπρα, του πρωθυπουργού της εικονικής πραγματικότητας, ο οποίος με τον εσμό των πολιτικών ντόμπερμαν -συνεργατών του, οδηγεί στη χώρα κατευθείαν στην "οριστική ρύθμιση" όχι του χρέους, αλλά του ολέθρου της!..

Με την Ελλάδα να έχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών, με την εθνική αξιοπρέπεια να έχει τελείως φυλλορροήσει και τον Ελληνα να εμφανίζεται ως ο "επαίτης μπαγαπόντης" της Ευρώπης, ο Αλέξης Τσίπρας ενδεδυμένος με τον μανδύα της υποκρισίας και του ψεύδους, έχει θέσει στο περιθώριο τη σοβαρότητα και την πολιτική της ουσίας, επιζητώντας όμως τον έπαινο του "δήμου" και των "σοφιστών", υποτίθεται διαπραγματεύεται και ικανοποιεί το μνημονιακό ζητούμενο...

Μιλάμε για την αποθέωση της πολιτικής του σουρεαλισμού σ' ένα πολιτικό σκηνικό σύγχυσης και παραλογισμού. Με τους "ελπιδοπώλες" του ΣΥΡΙΖΑ και τους συνοδοιπόρους τους στην πολιτική γελοιότητα ΑΝΕΛ, να ευελπιστούν ότι θα "τσιμπήσουν" την επιμήκυνση τους στην εξουσία από τη μωροπιστία ή τη φοβία των κοινωνικών ομάδων.

Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Με τα κνώδαλα της πολιτικής να επιδεικνύουν την αντιαισθητική παρουσία τους, όντα αποχαυνωμένα με νανοειδές ύψος, που τείνουν να γίνουν φρικτή πληγή για τον πολίτη και αποτελούν τον...πολυσύνθετο τύπο του βλάκα, συνασπίζεται με τους ομοίους του και εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες, συνήθως πρόσκαιρες.

Πρόκειται για μεθοδευμένη "δημοκρατική εξουθένωση", αφού ακόμη και η επίρριψη ευθυνών καταντάει παρανοική πολυτέλεια. Ολα αναδίδουν δυσωδία. Ολα οδηγούν στον "απογαλακτισμό" της χώρας από το επιδοτούμενο παρελθόν. Ολα συμβάλλουν στο αίσθημα του πνιγμού στην κοινωνία και προετοιμάζουν το έδαφος για τον κοινωνικό κανιβαλισμό!..

Με την ελλειμματική σε ήθος, λογική, ικανότητα, αισθητική και έμπνευση "εκτρωματικού" χαρακτήρα κυβέρνηση να αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι μόνο παραγωγός της περαιτέρω "ξεφτίλας" της χώρας. Με μια προβληματική αντιπολίτευση, βαρύφορτη από τις ευθύνες του παρελθόντος, χωρίς στοχεύσεις και μόνιμα στον αστερισμό της παθητικότητας.

Με μια κοινωνία που δεν έχει χειραφετηθεί από τις διανοητικές μήτρες του παρελθόντος και με τον κοινοβουλευτισμό,όπως τον διεμόρφωσαν οι πεπωρωμένες συνειδήσεις, να ταυτίζεται με την υφαρπαγή της λαικής βούλησης, που γίνεται περίτεχνη δολιότητα.

Πρόκειται για κομψοτέχνημα!

Οχι απλώς δεν πάμε για "κούρεμα" του χρέους, που μέχρι πρότινος αποτελούσε αδιαπραγμάτευτη υποτίθεται επιλογή του πρωθυπουργού της εικονικής πραγματικότητας, αλλά στην Ελλάδα του άπλετου φωτός και της απέριττης ομορφιάς, οι ενδογενείς παθογένειες θα αναπτύσσονται και με τον ψυχισμό των κυβερνώντων να μοιάζει εκείνο των κατά συρροή δολοφόνων, το ιστορικό μεγαλείο τούτης της χώρας θα παρακολουθεί χλωμό και καταφρονημένο την παρούσα ληθαργική κατάσταση της κοινωνίας.

Και τους πολιτικούς με τη χήνεια λογική τους, να μετατρέπονται σε μίσθερνα όργανα σκοπιμοτήτων ή ακόμη και της ίδιας της βλακείας τους!..

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο