Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Εύφημος Μνεία για τον Στρατιώτη Σπυρίδωνα Μπάρδη, που βρήκε πορτοφόλι στη Θήβα και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Ο Αντιστράτηγος Β.Τελλίδης συνεχάρη τον Στρατιώτη Πυροβολητή Σπ.Μπάρδα

Βρήκε πορτοφόλι με 1500 ευρώ και το παρέδωσε στην Αστυνομία

Έναν 22χρονο Πυροβολητή δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, για να τον συγχαρεί και να τον τιμήσει για μία αξιέπαινη ενέργειά του που πραγματοποίησε περίπου προ διμήνου και είναι ενδεικτική τόσο του προσωπικού Ήθους του νέου στρατιώτη μας, όσο και των αρχών που ο ίδιος έχει λάβει από την οικογένειά του. 


Πρόκειται για τον Στρατιώτη Πυροβολικού Σπυρίδωνα Μπάρδη, ο οποίος ανήκει στη δύναμη του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) στη Θήβα, ο οποίος στις 17 Φεβρουαρίου 2016, ενώ προχωρούσε σε δρόμο της Θήβας βρήκε πάνω στον «ουρανό» ενός αυτοκινήτου ένα ξεχασμένο από τον ιδιοκτήτη του πορτοφόλι, του οποίου ο κάτοχός του είχε καταγγείλει την απώλειά του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Το γεγονός αυτό βεβαίως δεν το ήξερε ο στρατιώτης, ο οποίος άνοιξε το πορτοφόλι και διαπίστωσε ότι περιείχε 1500 ευρώ και τις ταυτότητες του κατόχου, ο οποίος ήταν γιατρός της πόλεως των Θηβών.

Αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Πυροβολητής Σπύρος Μπάρδης έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα και παρέδωσε το πορτοφόλι και επέστρεψε στη Μονάδα του. 
Αυτόν τον νέο, δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αρχηγός ΓΕΣ και τον συνεχάρη για την τιμιότητα, το ήθος και το ανιδιοτελές του χαρακτήρος του, ενώ επισήμως από πλευράς Αρχηγού και Ελληνικού Στρατού του έχει ήδη απονεμηθεί Εύφημος Μνεία.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο κάτοχος του απωλεσθέντος πορτοφολιού γιατρός θα έχει κάνει και αυτός το «τυπικό» και προκύπτον από τη σχετική νομοθεσία «καθήκον» του και θα του έχει δώσει ήδη τα νόμιμα εύρετρα, κάτι που είναι το ελάχιστο από μέρους του, ασχέτως του αν δεν το έχει ζητήσει καν ο στρατιώτης μας, ο οποίος δεν τον έχει καν συναντήσει!

Λ.Σ.Μ.

parapolitika

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο