Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ένα ζόμπι χθες στις οθόνες μας! ... το φρέσκο πρόσωπο της Νέας Νέας Δημοκρατίας



 Κρύβει και άλλους τέτοιους άσσους στο μανικι του ο Σαμαράς? Μιλάμε για κίνηση ΣΑΧ-ΜΑΤ! Και εύγλωτος πολύ. Ζόμπι τον λές, άυπνο και ταλαιπωρημένο πρεζάκι τον λες, χάλι μαύρο τον λες, εκπρόσωπο τύπου κόμματος δεν τον λες...




Προφανώς και τον Μιχελάκη τον προώθησανε
στη θέση αυτοί οι ΠΟΛΑΝΙΤΕΣ μυστικοί συμβουλοι του Αντώνη Σαμαρά, γιατί είναι... ένα άβουλο άτομο και μπορούν να κάνουν παιχνίδι αυτοί. Ο προηγούμενος εκπρόσωπος της ΝέαςΝΔ ο Παναγιωτόπουλος όσο να είναι είχε τις δικές του απόψεις και δεν ήταν εύπλαστος σε αυτά που ανακοίνωνε. Δίνουν μάχη οι Πολανίτες πρώην και νυν σύντροφοι του Σαμαρά να πάρουν τον πλήρη έλεγχο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά πέρα από τον Σαμαρά κανείς άλλος δεν τους δέχεται, όλοι τους θεωρούν παρείσακτους στην κεντροδεξιά παράταξη.



Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν έβαλε υποψηφιότητα ο Φαήλος Κρανιδιώτης για την πολιτική επιτροπή του κόμματος, σχεδόν κανείς δεν τον ψήφισε! Αποτέλεσμα να ΜΗΝ εκλεγεί πανυγηρικά! Και όλα αυτά συμβαίνουν σε έναν άνθρωπο του προέδρου. Πάντως σε περίπτωση που κυριαρχήσουν μέσα στο κόμμα μάλλον θα βγούν πρώτα όλοι έξω και θα μείνουν στην Νέα ΝΔ μόνο οι παλιοί ΠΟΛΑΝΙΤΕΣ με προσθήκες κάποιων καινούργιων φυντανιών.


:anTii



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο