Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ...Η... ΛΑΘΡΟ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ??? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ !!!!!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ





Ο ΤΥΝΗΣΙΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΕΚ




ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...

Ισχυρός θύλακας αντικρατικής και αντεθνικής δράσης έχει απλώσει τα πλοκάμια του στην Κρήτη με επίκεντρο τα Χανιά και σχετίζεται άμεσα με την κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών από παράνομους λαθρομετανάστες που απαιτούν την νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών που έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα μας.

Ο θύλακας αυτός που δρα όχι απλά ανενόχλητος αλλά με την συνέργεια των τοπικών αρχών, μεταξύ αυτών και της Αστυνομικής διοίκησης του Νομού, έμμεσα ή άμεσα, οργάνωσε και κατηύθυνε την παρακρατική ενέργεια ΑΠΙΘΑΝΕΣ λεπτομέρειες της οποίας αποκαλύπτουμε σήμερα.

Ο "Στόχος" αποκαλύπτει τις ύποπτες διασυνδέσεις, τους εκβιασμούς και την συνέργεια των τοπικών αστυνομικών αρχών με όλους αυτούς που καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας, στοχεύουν και απειλούν με εξέγερση την ελληνική κοινωνία.

Επικεφαλής της οργανωμένης προσπάθειας μεταφοράς των λαθρομεταναστών ο Μάρκος Χατζησάββας (δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν κατηγορείται αυταπάγγελτα για διακίνηση λαθρομεταναστών, πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα που επισύρει πολυετή κάθειρξη) ο οποίος μόλις προχθές μιλώντας απευθείας από την τηλεόραση του star και την εκπομπή της Τατιάνας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ στο πανελλήνιο ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ, ότι... "σε λίγες ημέρες θα μιλάμε με άλλους όρους" εννοώντας ασφαλώς την εφαρμογή του δεύτερου μέρους του

σχεδίου που έχει καταστρωθεί για την διασάλευση της τάξης και την επικράτηση χάους, όπως ακριβώς έχουν προβλέψει Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Ο συγκεκριμένος λοιπόν κύριος από τους επικεφαλής του "φόρουμ" μεταναστών στα Χανιά μαζί με τον Τυνήσιο συνεργό του, ο οποίος κι αυτός εμφανίστηκε ως τηλεμαϊντανός και είναι από τους καταληψίες στη Νομική και δραστήριος στα Χανιά σε σωρεία ενεργειών, μόλις πριν λίγο καιρό είχαν προβεί σε κατάληψη των γραφείων της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΚ με αφορμή την δήθεν ρατσιστική συμπεριφορά "σεκιουριτά" της εταιρείας σε λαθρομετανάστες. Αυτό το περιστατικό θα έχει ίσως μεγάλη σημασία για το "ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ" της Ασφάλειας, ιδιαίτερα μετά το γεγονός ότι οι 250 από τους λαθρομετανάστες που κατέλαβαν την Νομική μεταφέρθηκαν στον Πειραιά με το πλοίο "ΛΑΤΩ" της ΑΝΕΚ... Κι έχουμε κι άλλα..


Στη φωτογραφία ο τυνήσιος απο τους επικεφαλής του φόρουμ σε κατάληψη στα γραφεία της ΑΝΕΚ

Για να αντιληφθείτε πόσο βαθειά είναι η συνεργασία αυτών των παρακρατικών με τις τοπικές αρχές που δεν μπορούν να ελέγξουν πλέον τίποτα, αρκεί και μόνο να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες του "Στόχου" ότι πρόσφατα διεξήχθει φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στα Χανιά μεταξύ του "φόρουμ μεταναστών" και μιας ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών με συνδιοργανωτή την τοπική ένωση αστυνομικών υπαλλήλων. Γράφαμε λοιπόν στις 14 Οκτωβρίου...

Με σύνθημα «παίζουμε στο γήπεδο της αλληλεγγύης για να μην παίζει κανείς μπάλα στις ζωές μας», πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, ο αγώνας.... αλληλεγγύης ανάμεσα στην ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών «Hasta La Victoria Siemre» και στο Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης! Με την «Hasta La Victoria Siempre» αγωνίσθηκαν οι: Νίκος Σαργκάνης, Σάββας Κωφίδης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Βασίλης Λέκκας, Τάσος Κάκος, Ηλίας Πουρσανίδης, Κυριάκος Μιχαη-λίδης, Γιάννης Παυλίδης, Νίκος Μάλλιαρης, Κώστας Μπατσινί-λας, Γιάννης Δαμανάκης. Προπονητής ήταν ο Σάββας Παπά-ζογλου και … εμψυχωτής ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης. Μετά τον αγώνα πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σπλάντζιας εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Κοινωνία και ποδόσφαιρο».«Με αυτή μας την παρουσία δίνουμε μια διάσταση σε πανελλαδική εμβέλεια μιας και το ποδόσφαιρο απασχολεί ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, ώστε να κατοχυρωθεί αυτή η πρω-τοβουλία σε πανελλήνιο επίπεδο και να υπάρξει μια αρμονική συμβίωση με ανθρώπους που έρχονται για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα και να ενσωματωθούν μαζί με τους Έλληνες σε μια προσπάθεια βελτίωσης της ζωής μας και αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης που μας πλήττει βάναυσα», ανέφερε ο Νίκος Μάλλιαρης, παλαίμαχος ποδοσφαι-ριστής και πρόεδρο σήμερα της καισαριανιώτικης ομάδας "Αστέρας 2004". «Βρισκόμαστε εδώ για να δώσουμε ένα παιχνίδι, που δεν είναι ακριβώς ένα παιχνίδι. Άλλοι παίζουνε στην πραγματικότητα. εμείς πάμε για κάποιο σκοπό. Κι ο σκοπός είναι πολύ απλός. Όλος ο κόσμος να είναι μαζί», δήλωσε ο Νίκος Σαργκάνης. Μεταξύ των διοργανωτών του αγώνα ήταν και η... Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού και μάλιστα το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο πρόεδρός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων! Προφανώς ο πρόεδρας συμφωνεί με το "Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης" και μάλιστα του προτείνουμε να τρέξει γρήγορα να γίνει μέλος τους! Θα μάθει και αφρικανικούς χορούς!


Το γεγονός ότι κάποιοι ανώτεροι αξιωματικοί επιπλέον στέκονται σούζα μπροστά σε αυτούς τους παρακρακούς έχει αναφερθεί επανελλειμένα από τον "Στόχο" και μάλιστα με ονόματα... Ακόμη και οι φαινομενικά αθώες εκδηλώσεις, του ίδιου κύκλωματος παρακρατικών έχουν την σημειολογία τους. Η προβολή ταναιών στους λαθρομετανάστες λόγου χάρη όπως "Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΟΥ", "ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ" μια ταινία που πραγματεύεται την ζωή και δράση του μεγάλου Λίβυου αντάρτη Ομάρ Μουχτάρ ενάντια στην ιταλική κατοχή της Λιβύης, ενώ ταυτόχρονα οι ελληνικές ταινίες για την επέτειο του "ΟΧΙ" είναι μισαλλόδοξες και ρατσιστικές για τους ίδιους ανθρώπους οι οποίοι αποδεικνύουν με κάθε ενέργεια τους ότι τρέφουν ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ για την Ελλάδα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΡ.Φ. 479

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο