Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η πιο επικίνδυνη συντεχνία είναι αυτή που μας κυβερνά


Η πιο επικίνδυνη συντεχνία στη χώρα είναι αυτή των Υπουργών αυτής της Κυβέρνησης. Διότι ο καθένας από αυτούς κατονομάζει συντεχνία όποιον αντιστέκεται στις επιλογές του. Ο Υπουργός Μεταφορών είπε συντεχνία τους φορτηγατζήδες, ο Υπουργος Ανάπτυξης είπε συντεχνία τους αγρότες, εσείς κύριε Λοβέρδο ονομάζετε συντεχνία τους γιατρούς, η Υπ. Εργασίας σε λίγο θα μας πει συντεχνία τους ιδιωτικούς υπαλλήλους ή άνεργους. Καλά δεν βλέπετε ότι έχετε ξεφύγει σε υψηλά επίπεδα αλαζονείας;




Μπορείτε να μας πείσετε πως μπορούν να χωρέσουν διπλάσιοι γιατροί σε μισό προϋπολογισμό της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, συνυπολογίζοντας την αυξημένη ποιότητα που όλοι θέλουμε; Από το 1,5% του ΑΕΠ πήγατε στο 0,7%. Άλλα λέει το Σ/Ν και άλλα λέτε εσείς στις τηλεοράσεις. Όσοι έγραψαν αυτό το Σ/Ν είναι ανίκανοι να ξεχωρίσουν τον ορό από την πάπια… Είναι άσχετοι με το χώρο της υγείας. Να αποσύρετε το παρόν Σ/Ν. Να πάτε να συζητήσετε με τον ιατρικό κόσμο της χώρας με την ίδια σπουδή που συζητήσατε για 4 μερόνυχτα με τους λαθρομετανάστες.



Εμείς δε σας δίνουμε λευκή επιταγή να υλοποιήσετε αυτό το ασαφέστατο Σ/Ν με 80 Υπουργικές αποφάσεις. Απλούστατα γιατί δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνησή σας. Γιατί άλλα λέτε και άλλα κάνετε….





Κώστας Μαρκόπουλος, σήμερα στην Βουλή


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο