Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ο Καμίνης ζητά αναδρομικά απο το δημόσιο της τάξης των 289.220€

Ζούνε τον μύθο τους στην πλάτη του Ελληνικού λαού! Η ιστορία θα τους καταγράψει ως την πιο άθλια διοίκηση που πέρασε απ΄την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Μέσα στην χλιδή, κυβέρνηση των Lear Jet και της καλοπέρασης, των πεντάστερων ξενοδοχείων και της αναλγησίας। Όπως είπε και ο Alex Jones: Fly by night dictators. Δικτατορίσκοι που τους έφεραν νύχτα και θα φύγουν νύχτα έχοντας ασελγήσει πάνω σε αυτή την έρημη πατρίδα.

Η είδηση από την “Αυγή”:

“Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς”, λέει το σχετικό απόφθεγμα. Σε πολλές περιπτώσεις, όμως, συμβαίνει το αντίθετο. Καλή ώρα… ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, ο οποίος δεν έχει πει κουβέντα για τη μέγγενη του Μνημονίου, κάτω από την οποία στενάζει η κοινωνία, ή βάζει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του υπέρ του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, το οποίο κατεδαφίζει το δημόσιο ακαδημαϊκό Πανεπιστήμιο.


Με αγωγή του στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και ημερομηνία 3.7.2009 ζητεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, από το ελληνικό Δημόσιο να του καταβάλει “νομιμοτόκως το ποσό των 289.220,08 ευρώ” διότι υπέστη ζημιά από “την παράνομη συμπεριφορά της διοικήσεως”.


Η παρανομία, κατά τον δήμαρχο Αθηναίων, βρίσκεται στο γεγονός ότι από τον Μάιο του 2003, οπότε και ανέλαβε Συνήγορος του Πολίτη, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2007, δεν προσαρμόστηκαν οι αποδοχές του με αυτές του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ούτε του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους!


Στα επιχειρήματα που προβάλλει είναι κι αυτό: ότι, ως πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής, “πρέπει να περιβάλλεται από μείζονες εγγυήσεις ανεξαρτησίας” και το χρήμα με ουρά που ζητάει αποτελεί μία εξ αυτών “μισθολογική εγγύηση”. Η αγωγή κοινοποιήθηκε χθες στον Συνήγορο του Πολίτη και βεβαίως προκλήθηκε σάλος.
Λ।ΣΤ.

πηγή
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο