Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ...ΒΑΛ​ΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ

ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.
ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ
               
Είναι καιρός πια να ανοίξουμε τα μάτια μας...
Οι δεξιοί φωνάζουν να παραιτηθούν όλοι. Οι αριστεροί αν και βαθύτατα προβληματισμένοι, όταν ακούν παραίτηση της κυβέρνησης σκέφτονται ότι δεν φταίει ο πρόεδρος και ότι θα μπορούσε να συμβεί και με τους "άλλους" και τους πιάνει το κομματικό , οι κεντρώοι έχουν πλάκα μιας και δεν μπορούν να φωνάξουν μπας και τους φάει κ κυρ Καρο..
Αφού έτσι σκεφτόμαστε, που σκεφτόμαστε και μην μου πείτε διαφορετικά, έτσι ηγέτες μας ταιριάζουν. Κοιταχτείτε στον καθρέπτη.  Ηλίθιοι αυτοί - πανηλίθιοι εμείς που τους ψηφίζουμε.  Σε αυτό το συμβάν έχουμε και εμείς την ευθύνη μας. Εμείς τους ψηφήσαμε.

Κ. Χριστόφια. Να τους πιάσεις όλους που εσύ διόρισες και να πάτε ΟΛΟΙ  σπίτι σας. Όχι αύριο. ΤΩΡΑ. Φαίνεται πως εσείς και οι επιλογές σας έβλαψαν τον τόπο - πέθανε κόσμος.. Έχεις ευθύνη. Σε βαραίνει. Δεν το καταλαβαίνεις επιτέλους;  Τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάτε άλλο σπίτι σας;;; Τι άλλο;;   Πέθανε κόσμος εξ αιτία της αχαπαροσύνης των επιλογών σας.  Γιατί δεν τα πάρκαρε έξω από το σπίτι σου ή το δικό του ο υπουργάρος σου αφού είναι τόσο ασφαλισμένα τα μαύρα κοντέινερ;  Άλλο εσύ όμως και άλλο ο κοσμάκης. Έγραψες ιστορία δυστυχώς για εσένα. Όχι αυτή που υπολόγιζες όνειρευόνσουν.
Κ. Γενικέ Εισαγγελέα, πιάνει και σένα το κολάνι. Να παραιτηθείς και εσύ γιατί ή κοιμάσαι, ή είσαι και εσύ στο κόλπο. Αντί να στείλεις αστυνομία να συλλέξει στοιχεία, έγγραφα, να προβείς σε κρατήσεις τους άφησες εκεί να εξαφανίσουν έγγραφα, να κάτσουν να συνεννοηθούν, να απειλήσουν, να φιμώσουν κλπ κλπ. Ή δεν γίνονται εδώ έτσι πράματα.κούνια που σας κούναγε. Και εσύ σπίτι σου.
Και για να μην παρεξηγηθούμε, όχι πως μας κόφτει και ιδιαίτερα (ξυπνάτε πέθανε κόσμος) το ίδιο ισχύει και για τον κον. Αναστασιάδη. Αποκλείεται κ. Αναστασιάδη, το επιτελείο σας να μην πήρε είδηση αυτό το σοβαρό πρόβλημα από καιρό. Οπόταν είτε το γνωρίζατε και εσείς (αλλά δεν κάνατε τίποτα σαν τους άλλους) είτε δεν το γνωρίζατε οπόταν τι να κάνουμε μια αντιπολίτευση που δεν παίρνει είδηση, που δεν χαπαρίζει . πως ελέγχεις την κυβέρνηση;  Ή απλά περιμένεις να έρθει και εσένα το γιρί σου να κυβερνήσεις και όλα τα άλλα ..Για μόστρα δηλαδή; Σπίτι σας και εσείς μαζί με τους επιτελείς σας. Και στην πορεία σταματάτε και φορτώστε τον Κάρο και Ομήρου και παρατάτε τα. Δεν κάμνει κανείς σας. Δεν έχετε υπόθεση.
Δεν είμαστε ειδικοί αλλά αν πυρίτιδα μπορεί να δημιουργήσει τόσο κακό, τότε εγώ είμαι αστροναύτης. Τι άλλο υπήρχαν στα κοντέινερ; σιγά να μην ασχολούνταν οι αμερικάνοι για πυρίτιδα. Τι άλλο μας κουβαλήσατε σπίτι μας;
Να είστε σίγουροι ότι τα μεγάλα βρομόψαρα θα την βγάλουν καθαρή. Θα φταίξει κανένας στρατιώτης, κανένας οπλουργός, κανένας φανταστικός εμπειρογνώμονας, ο ΟΗΕ, οι Αμερικάνοι,  κανένας από τους καημένους που έχασαν τη ζωή τους ή ο διοικητής που πέθανε - σαν θυμίζει κάτι η ιστορία με την Ήλιος.Τον τότε υπουργό που ήταν τόσο καλός τον βάλαμε και σε άλλο πόστο μπας και χάσουμε την διάνοια! Ε ρε για κλάματα που είμαστε. Ο κόσμος χάνεται και αυτοί πουδράρονται και γυρίζουν από κανάλι σε κανάλι. Έλεος πια. Αντί να δουλεύουν όλοι 24 ώρες την ημέρα μπας και βρούμε λύσεις, η έννοια τους είναι η μούρη τους..να βγουν στο γυαλοί οι άχρηστοι και να λένε πόσο καλοί είναι επειδή το υπουργείο τους έκλεισε τα aircondition!!!
ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ
ΦΥΛΑΚΗ
 
 από Αναγνώστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο