Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Βράδυ Σαββάτου στο σύνταγμα

Το χθεσινό βράδυ Σαββάτου το blog thiva nikolas επέλεξε να το περάσει παρέα με τους αγωνιστές της πλατείας συντάγματος.
Οι 300 Έλληνες, ο πάτερ Νεκτάριος, και άλλοι αγωνιστές δίνουν το παρόν καθημερινά τονώνοντας το ηθικό όλον των Ελλήνων.
Συζητήσεις που δεν έχεις ξανακούσει στην Ζωή σου, ανθρώπους από κάθε τάξη, ανταλλαγές απόψεων, προβληματισμοί, είναι στην ημερήσια διάταξη.
Την αγάπη δεν μπορείτε να μας την πάρετε!!!!
Αυτό που κατάλαβα όσες φορές κατέβηκα στο σύνταγμα και μίλησα με αρκετό κόσμο, είναι το εξής συμπέρασμα, κάθε άνθρωπος και μια ιστορία, κάθε άνθρωπος και μια φοβερή προσωπικότητα, κάθε άνθρωπος και ένας πόνος. Ο καθένας είναι εκεί για το δικό του λόγο, ακόμη και το ζευγάρι, που μετά το γάμο πέρασαν από την πλατεία να ρίξουν πέντε φάσκελα, θέλοντας να περάσουν το δικό τους μήνυμα.
Μια μικρογραφία της κοινωνίας, με ανθρώπους από όλους τους χώρους, κατευθύνονται εκεί χωρίς την προτροπή κανενός, με έναν καφέ στο χέρι μια μπύρα αντι να πάνε σε μια καφετέρια σε ένα εστιατόριο, προτιμούν την πλατεία συντάγματος, διαδηλώνοντας ειρηνικά στην ασφαλέστερη πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Πάτερ Νεκτάριος σύνταγμα
Πάτερ Νεκτάριος... φοβερή προσωπικότητα! τον αγώνα που κάνει στο σύνταγμα τον έζησα από κοντά, μια παραγκούλα την έχει μετατρέψει σε οίκο Θεού.
 
Δεν σταμάτα να βοηθά τον κόσμο... πάντα με το χαμόγελο καλωσορίζει τον κόσμο που περνά από την πλατεία, και είναι κατά την γνώμη μου ο πατέρας και ο ιεραπόστολος της πλατείας συντάγματος.
 
Αν σας περισσεύει ένα ρούχο ένα ζευγάρι παπούτσια... ότι νομίζετε θα ήταν χρήσιμο σε κάποιον... μπορείτε να τα πάτε στην πλατεία στον πάτερ Νεκτάριο, και να είστε σίγουροι θα πιάσουν τόπο.
 
 
 
thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο