Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ένα Πρασιωτόπουλο στην "κορυφή" της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ηνωμένων Εθνών (WFUNA)

Πρωτιά του Γ.Ντασιώτη στην "Κρυστάλλινη σφαίρα" της WFUNA
Πριν από μερικούς μήνες,  η Παγκόσμια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ηνωμένων Εθνών, WFUNA ,ζήτησε από νέους σε όλη την υφήλιο μεταξύ των ηλικιών 15-25 να φανταστούνε έναν κόσμο που κατακλύζεται από τα πυρηνικά όπλα ως έναν τρόπο για να επιστήσει την προσοχή στους κινδύνους της διάδοσης των πυρηνικών όπλων.
Η WFUNA ήθελε οι νέοι - οι φωνές του σήμερα και του αύριο - να σχεδιάσουν μια αφίσα ή  ένα βίντεο που οραματίζονται έναν κόσμο γεμάτο από πυρηνικά όπλα.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού "Κρυστάλλινη σφαίρα" βγήκαν πριν λίγες μέρες και ήταν απίστευτα, με εντυπωσιακές συμμετοχές που έρχονται από όλο τον κόσμο.
Την δεύτερη θέση του διαγωνισμού κατέχει ένα δικό μας παιδί,ο Γιάννης Ντασιώτης απο τις Μεταξάδες Πρασιάς.
Ο Γιάννης,φοιτητής στα Γιάννενα,με πολύ κόπο ,μεράκι αλλά και προβληματισμό δημιούργησε της αφίσα που βλέπετε με τίτλο "STUNSET" σχολιάζοντας και αποτυπώνοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον κόσμο μας μέσα στα πυρηνικά.
Η αφίσσα αποτυπώνεται σαν ένα ηλιοβασίλεμα(sunset) ,σε σχήμα μανιταριού(αποτύπωμα πυρηνικής έκρηξης),με μιά θάλασσα ,και δύο ανθρώπους να παρακολουθούν. 
Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και πρωτιές στην ζωή του
Μπείτε στην σελίδα της WFUNA και δείτε τα αποτελέσματα
Το έχουμε πεί αλλά να σας το υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Ντασιώτης είναι ο σχεδιαστής του banner της αρχικής σελίδας του Prasia.com .Βλέπετε το ταλέντο του δεν κρύβεται και τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά σε αυτή την ζωή ...Η προσπάθεια και το μεράκι ανταμείβονται πάντα!!!
Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για άλλη μια φορά..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο