Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ:ΕΣΤΗΝΑΝ ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΡΩ!

"Ίμια ΙΙ" στο νησί της Ρω και αποσταθεροποίηση στο εσωτερικό της χώρας σχεδίαζαν οι "σύμμαχοι" για να ρίξουν τον Καρμανλή. Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ που έρχονται στο φως δείχνουν πως οι Τούρκοι ετοίμαζαν να καταλάβουν το νησί της Ρω.

Νέα έγγραφα-φωτιά, που αποκαλύπτουν το ρόλο φίλιων δυνάμεων στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας και εν μέρει εξηγούν το πώς οδηγηθήκαμε στη σημερινή ζοφερή κατάσταση, φέρνουν στη δημοσιότητα τα Επίκαιρα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι "σύμμαχοι" για να ρίξουν τον Καραμανλή σχεδίαζαν "Ίμια ΙΙ" στο νησί της Ρω και αποσταθεροποίηση στο εσωτερικό της χώρας.


Ειδικότερα, δύο άκρως απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ, το Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης Νο 53 με θέμα την Τρομοκρατία, και η Αναφορά Κατάστασης Ασφάλειας στο Εσωτερικό της Χώρας, με ημερομηνία 19 Αυγούστου 2009, δύο εβδομάδες πριν την προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον Κώστα Καραμανλή, αποκαλύπτουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους που απειλούσαν την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική ειρήνη αλλά και την εθνική ακεραιότητα εκείνη την ταραχώδη περίοδο.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Τούρκοι σχεδίαζαν θερμό επεισόδιο στο νησί της Ρω, στο μοτίβο των Ιμίων, κάτι που η ΕΥΠ γνώριζε νωρίτερα και είχε ενημερώσει την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας.
Το εν λόγω σχέδιο κατάληψης της νήσου είχαν εκπονήσει οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ώστε να φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων τη χώρα μας σχετικά με την οριοθέτηση της ΑΟΖ στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.


Μάλιστα η αφορμή για το θερμό επεισόδιο θα δινόταν από στημένο επεισόδιο που θα εκδηλωνόταν κατά το χρονικό διάστημα του Ιουλίου-Αυγούστου του 2009 οπότε και θα είχε ως αποτέλεσμα την άμεση απόβαση των Τουρκικών δυνάμεων στο νησί με σκοπό να το καταλάβουν και να εξουδετερώσουν τους Έλληνες στρατιώτες.


Έτσι στη συνέχεια, όπως αναφέρεται, η Τουρκία θα προχωρούσε άμεσα σε επέκταση των χωρικών της υδάτων προκειμένου η Ρω να καταστεί τουρκικό έδαφος.


Σημειώνεται ότι οι Τούρκοι είχαν αρχίσει να προετοιμάζουν το έδαφος με τα μαχητικά αεροσκάφη να έχουν αναλάβει ρόλο αντιπερισπασμού πραγματοποιώντας υπερπτήσεις και παραβιάζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο ώστε η Ελλάδα να στρέψει τη προσοχή της εκεί και όχι σε αυτό που ετοιμάζουν.
Στόχος της Τουρκίας ήταν να κλιμακωθεί η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ενώ και Τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευαν προπαγανδιστικά κείμενα προς αυτή τη κατεύθυνση.


Τα γεγονότα του Δεκέμβρη 2008 και ο ρόλος των ξένων μυστικών υπηρεσιών


Παράλληλα σύμφωνα με το ειδικό δελτίο ενημέρωσης της ΕΥΠ, με ημερομηνία 13 Ιανουαρίου 2009, αναφέρεται η συνεργασία ξένων δυνάμεων με τη νέα γενιά τρομοκρατών αλλά και η στοχοποίηση του τότε πρωθυπουργού.


Η ΕΥΠ παραδέχεται πως το εσωτερικό περιβάλλον της χώρας οκτώ μήνες μετά τα "δεκεμβριανά" παραμένει ασταθές με τα στοιχεία να δείχνουν πλούσιο έργο των τρομοκρατικών οργανώσεων που σκοπό είχαν την οικονομική απορρύθμιση της χώρας.


"Η εξεγερμένη μειοψηφία έχε ετερόκλητη σύνθεση αλλά ανατρεπτικό παρανομαστή", σημειώνεται χαρακτηριστικά.


Μάλιστα το εν λόγω απόρρητο έγγραφο προηγήθηκε αυτού που αποκάλυπτε το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή υπό τη κωδική ονομασία "Πυθία 1".


Το μεγάλο "λάθος" του Καραμανλή...

ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Την ώρα που κάποιοι ψάχνουν για παρακράτος σε τηλεκατευθυνόμενες ανοησίες αναρχοαριστερών φαντασιώσεων,ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ οργανώνεται και δρα σε βάρος της Ελλάδας,εδώ και χρόνια!

Μάλιστα,έχει...ονοματεπώνυμο,όσο κι αν κάποιοι εθελοτυφλούν:Προκειται για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ,συγκεκριμένες μυστικές υπηρεσίες,συγκεκριμένα Μμε και συγκεκριμένους εγχώριους "εκτελεστές" συγκεκριμένων συμφερόντων!

Δεν μας κάνει λοιπόν καμία εντύπωση η αποκάλυψη για σχεδιαζόμενη κατάληψη της  νήσου Ρω από τους Τούρκους!Ούτε βέβαια,ο ρόλος παρακρατικών στα επεισόδια του Δεκεμβρίου 2008,ούτε η οργάνωση της δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή!

Μετά απ'όλα αυτά,είναι σαφές πως ο πρώην Πρωθυπουργός πρέπει να μιλήσει!

Υ.Γ.Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου,θα είχε γίνει χαμός με ανάλογες αποκαλύψεις:Στην...ψωρωκώσταινα όμως,περιμένουμε να μας "ενημερώσουν" σχετικά οι...Χατζηνικολάου,διαφορετικά "δεν ισχύει"!

Υ.Γ.2.Είμαστε περίεργοι να δούμε αν υπάρχει πιθανό έγγραφο της ΕΥΠ για το "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου.Εκεί θα αποκαλυφθεί το παρακράτος που αναφέραμε πριν,σε όλο του το μεγαλείο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο