Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Είδαν τον Χριστό πάνω σε απόδειξη!(video)

Το ζευγάρι δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε ένα γνώριμο πρόσωπο σε απόδειξη από ψώνια!

Θαύμα ή τυχαίο περιστατικό; Πάντως, το νεαρό ζευγάρι στα χέρια του οποίου βρέθηκε το...
μυστήριο χαρτάκι, δηλώνει την πίστη του στο Θεό και μιλάει για μήνυμα από ψηλά!

Το μεταφυσικό συμβάν έλαβε χώρα στην επαρχία Anderson της Νότιας Καρολίνα των ΗΠΑ και καταγράφηκε από το τοπικό κανάλι WYFF4. O Jacob Simmons και η αρραβωνιαστικιά του Gentry Lee Sutherland, βρέθηκαν το Σάββατο για ψώνια στο κατάστημα Walmart. Τέσσερις μέρες μετά, καθώς επέστρεφαν από την εκκλησία (καθότι θρησκευόμενοι), ο άντρας παρατήρησε στο πάτωμα του διαμερίσματος την απόδειξη... αλλαγμένη!


Ένα γκρίζο σημάδι που απεικόνιζε δύο μάτια, μία μύτη και ένα στόμα που περιβάλλεται από μούσι εμφανιζόταν ξεκάθαρα πάνω στο χαρτί της απόδειξης! Ο Jacob και η Centry δεν είχαν καμία αμφιβολία για το πρόσωπο που είχε σχηματιστεί και μάλιστα συνδέουν το γεγονός με το ερώτημα που τους είχε θέσει νωρίτερα ο εφημέριος στην εκκλησία: "Αν ξέρετε το Θεό, θα τον αναγνωρίζατε αν τον βλέπατε;"

Το ζευγάρι επικοινώνησε με το κατάστημα για να ρωτήσει πώς θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο και εκείνοι απάντησαν ότι ο μόνος τρόπος για να μαυρίσει η απόδειξη είναι να την έχει θερμάνει κάποιος σε φωτιά. Οι ίδιοι φυσικά αρνούνται κάτι τέτοιο ή ότιδηποτε άλλο αναφορικά με την επεξεργασία της απόδειξης.

Δείτε στο βίντεο το θαύμα:

http://www.zappit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο