Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Δ.Τ. Συστάσεις για τραπεζοκαθ​ίσματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνεχίζονται οι συστάσεις στους καταστηματάρχες του πεζόδρομου της Θήβας για τα τραπεζοκαθίσματα.

Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Ιουλίου, κλιμάκιο του Δήμου Θηβαίων με επικεφαλής τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, προκειμένου να γίνουν και πάλι οι απαραίτητες συστάσεις στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων σχετικά με τα επιτρεπτά όρια έκθεσης τραπεζοκαθισμάτων, έτσι ώστε να αφήνονται ελεύθεροι οι διάδρομοι για τη διάβαση των πεζών.

Τον κ. αντιδήμαρχο συνόδευσαν ο πρόεδρος του σωματείου Εστιατορίων- Καφετεριών και συναφών Επαγγελμάτων κ. Χρήστος Χαρατσής και μέλη αυτού, δείχνοντας ότι κατανοούν τις προσπάθειες που καταβάλλονται από πλευράς Δημοτικής Αρχής για την ομαλή λειτουργία του πεζόδρομου και συναινούν προς αυτή την κατεύθυνση παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που επηρεάζει τον κλάδο τους .

Ο κ. Αντιδήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση :

« Πρέπει να  τελειώσει το πρόβλημα στον πεζόδρομο για να σταματήσουν πλέον αν παραπονιούνται οι δημότες, που δυσκολεύονται να διασχίσουν την οδό Επαμεινώνδα. Οι καταστηματάρχες έδειξαν πως θα συμμορφωθούν στις συστάσεις και υποσχέθηκαν πως τα τραπεζοκαθίσματα δεν θα περνούν τα -χαραγμένα με κίτρινο χρώμα -όρια που έχει βάλει ο Δήμος. Πιστεύω να το τηρήσουν και να μη χρειαστεί να πάρουμε επιπλέον μέτρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο