Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Σαν … μικρός Παπουτσής μιλά ο αρχηγός της αστυνομίας

Σε μια περίεργη, κινδυνολογική και προβοκατόρικη δήλωση  προχώρησε ο αρχηγός της Αστυνομίας Λ. Οικονόμου, ο οποίος περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στην Αττική σχετικά με την εγκληματικότητα.
Συγκεκριμένα ενημερώνοντας την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ισχυρίστηκε ότι κάποιοι θέλουν να υπάρξει νεκρός, λέγοντας ότι «η άλλη πλευρά επιδιώκει να υπάρξει νεκρός αυτή την περίοδο».
Τα ίδια περίπου είχε δηλώσει προ ημερών και ο… υπουργός της Αστυνομίας, Χρήστος Παπουτσής, από το βήμα της βουλής, στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την ωμή βία των ματατζήδων εναντίον των διαδηλωτών στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με τον Λ. Οικονόμου «παρατηρείται πολύ μεγάλη και ανησυχητική κλιμάκωση. Δημιουργείται και μια φασίζουσα ακροδεξιάς προέλευσης βία. Δεν έχει ακόμα λάβει τις διαστάσεις αυτής των αναρχικών. Δρα σε συγκεκριμένους χώρους όπου υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί είδαμε όμως και μια περίεργη σύμπλευση, ακροδεξιοί και αναρχικοί να ανέχονται η μια την άλλη και να βάλουν κατά αστυνομικών» τόνισε.
Είπε ακόμη πως «μετά τον Δεκέμβριο του 2008 και τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου, τα φαινόμενα βίας αυξήθηκαν, ενώ τρόμο προκαλεί και η διαπίστωση ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ, στην οποία πραγματοποιούνται καθημερινά επιθέσεις με καλάζνικοφ».
Και το ερώτημα που έρχεται στα χείλη κάθε καλόπιστου πολίτη είναι το εξής: όταν ο επικεφαλής της αστυνομίας ομολογεί την αποτυχία του, γιατί δεν παραιτείται;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο