Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πού καταντήσαμε κι ακόμα καθόμαστε αντί να πάρουμε τα όπλα και να βγούμε έξω ... Τώρα θα έχουμε και ελληνοτουρκικό υπουργικό συμβούλιο

Παρά τις συνεχόμενες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, παρά τα προκλητικά λόγια του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν που θεώρησε τον χαρακτηρισμό «Έλληνας», που οι πολιτικοί του αντίπαλοι του έδωσαν, ως βρισιά, παρά τις σκληρές δηλώσεις του ιδίου ότι δεν υπάρχει κυπριακή Δημοκρατία, παρά τα συνεχόμενα εξευτελιστικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες σχόλια που έχουν κατά καιρούς κάνει οι Τούρκοι υπουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ταξιδέψει στην Τουρκία με ομάδα Ελλήνων υπουργών για να… συμμετάσχει στο ελληνοτουρκικό υπουργικό συμβούλιο! 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Μπιρλίκ, η ελληνική πλευρά είναι απτόητη και συνεχίζει τις προετοιμασίες μαζί με την τουρκική πλευρά για την πραγματοποίηση αυτής της κοινής επίσκεψης εργασίας. Μαζί με τον Παπανδρέου αναμένεται να έρθουν μαζί του και Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε μια ανωτάτου επιπέδου σύνοδο συνεργασίας.
Μένει να δούμε την αντίδραση του Έλληνα πρωθυπουργού σε περίπτωση που ο Τούρκος πρωθυπουργός αρχίσει τις γνωστές του «νεοθωμανικές του ρητορικές κορώνες» αυτή την φορά ενώπιον του.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μετά την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, ο πρωθυπουργός, προφανώς εκμεταλλευόμενος τα “μπάνια του λαού”, προχωράει ευθέως και σε συγκυβέρνηση; Φυσικά όλα αυτά είναι στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας, στα  πλαίσια δηλαδή της “ελληνοτουρκικής φιλίας”. Μόνο που ασχέτως του ιδεολογικού σκέλους ο Παπανδρέου, ακόμα και υπό διπλωματικούς όρους, πάει ως υποτελής, στην κυριολεξία, έχοντας δεχτεί όλη αυτή την τουρκική επιθετικότητα, δίχως ούτε έναν σχολιασμό.

 

epanastasitora's posterous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο