Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Απάντηση σε ένα ψεύτη Μασόνο.

Με αφορμή την ανάρτηση Διαβάστε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη: «Είναι οι Έλληνες Τέκτονες σιωνιστές;» του φιλικού ιστολογίου ΗΠΕΙΡΟΣ – ΕΛΛΑΣ, δεν άντεξα τη πρόκληση της προσποιητής άγνοιας ενός μασόνου, για τς σχέσεις σιωνισμού-μασονισμού και σχολίασα:

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΕΥΤΗΣ «ΨΕΥΔΟ-ΟΔΥΣΣΕΑ». ΔΕ ΛΕΩ, ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ γαϊΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ. ΟΔΥΣΣΕΥ!!!…
 Θα σταθώ μόνο στο ψέμα «έδωσαν τη ζωή τους στην εθνική υπόθεση»

1.– Λοιπόν, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, από τα ιδια τα αρχεία των μασονικών στοών, ότι μέχρι το 1829 δεν υπήρχε ίχνος μασόνων στην Ελλάδα (αλλά και στη Τουρκία και στις περιοχές που έλεγχε η Τουρκία). Τότε πρωτοεμφανίσθηκαν με παραρτήματα ξένων....
 μασονικών στοών, στη Ζάκυνθο, στη Κέρκυρα και στη Κεφαλονιά και ήσαν ταυτόχρονα ανταποκριτές ξένων τραπεζιτών. Όταν τους πήρε χαμπάρι ο Καποδίστριας τους πολέμησε, με αποτέλεσμα, όταν εξέδωσε τη δεύτερη διαταγή εναντίον τους, να τον δολοφονήσουν σε λίγες μέρες.

2.– Οι απατεώνες εβραιομασόνοι, με λύσσα προσπαθούν να εμφανίσουν τη Φιλική Εταιρεία, (επικαλούμενοι τον …συνωμοτικό χαρακτήρα της οργάνωσης) ως δήθεν μασονική οργάνωση, αλλά και αυτό έχει καταρριφθεί ιστορικά, γιατί η μεν Φιλική Εταιρεία είχε ιεραρχική διάρθρωση 5 (ή 6) βαθμών, η ονομασία των οποίων δεν είχε καμία σχέση με τις ονομασίες των 33(!!!!!) βαθμών οργάνωσης μιας μασονικής στοάς, που είναι όλόϊδιας οργανωτικής δομής σε όλες τις μασονίες, από το 1700 τουλάχιστον. Το ότι πολύ μετά την Ελληνική επανάσταση, κάποια καθίκια αποτυχημένων, απόγονοι αγωνιστών, για να βολευτούν ασπάσθηκαν τον μασονισμό, αυτό δεν τους εξισώνει με τους αγνούς αγωνιστές προγόνους τους.

 3.– Τι ενοχλλεί τον πρώην-νυν μασόνο Οδυσσέα, για τη πραγματική ταυτότητα του μασόνου δολοφόνου της Νορβηγίας???? Το ότι οι αρχές της Νορβηγίας ήξεραν τις εβραιομασονικές ιδιότητές του, αλλά απέκρυψαν τη πραγματική του ταυτότητα, η οποία όμως αποκαλύφθηκε από ιντερνετική έρευνα????

4.– Οδυσσέα, άσε τα όποια ράσα στην άκρη και μη μπλέκεις το σώβρακο με τη γραβάτα και τις αόριστες κατά κανόνα εσκεμμένες αερολογίες σου. Για εδώ και για το τώρα μίλα μας, μιας και «υπήρξες» μασόνος: Οι μασόνοι στην Ελλάδα, είναι κώλος και βρακί με το εβραιοτραπεζικό σύστημα που δυναστεύει την Ελλάδα??? ΝΑΙ ή ΟΧΙ??? Σταράτα χωρίς περιττά μπουρδολογήματα, Έτσι, για να σφυγμομετρήσουμε τη σοβαρότητά σου.

5.– Για τον Μπαρμπανίκο είσαι ακόμα μασόνος (εν ενεργεία). Γιατί??? Γιατί στις αδούλωτες πατρίδες κάφρε, δεν υπάρχει ούτε ένας τάφος μασόνου!!!! Μήπως εννοείς Εβραίου, που πρέπει να καταταγεί νεκρός, για τη κατασκευή του αναγκαίου πλαστού ιστορικού???? ====

Με την ευκαιρία, λόγω της τόσης υποκριτικής άγνοιας του ψευδοΟΔΥΣΣΕΑ, του αφιερώνω την εικόνα ΛΟΓΓΟ και Σφραγίδα μιας μεγάλης στοάς, για να εμπλουτίσει τις μασονικές του γνώσεις, γιατί ανέβηκε (καθώς μας λέει) πολύ ψηλά και από ζαλάδα δεν μπορούσε να ξεχωρήσει ούτε τον κατηραμένο όφη, ούτε το άστρο του Δαβίδ, που υπάρχει σε όλες τις Εβραϊκές σημαίες!!!!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο