Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Μπορούμε!!!


Γράφει η ΣΟΦΗ
Αν μελετήσει κανείς την σύγχρονη παγκόσμια ιστορία θα αντιληφθεί ότι το όλο σχέδιο είναι προσεκτικά μελετημένο και προσχεδιασμένο πολλά χρόνια πριν. Στόχος ένας: η σκλαβιά της ανθρωπότητας. Πολλά ακούγονται και πολλά περισσότερα γράφονται σχετικά. Π.χ. εσχατολογικές συζητήσεις, προφητείες, συνομωσιολογικές θεωρίες κ.ο.κ.
Υποψίες έχω κι εγώ σαν κι εσάς πολλές και αναμένω.. το μόνο που ξέρω είναι ότι τα σχέδια αυτά είναι απεχθή για τον άνθρωπο. Ουδεμία σημασία έχει αν τα σχέδια αυτά είναι των Illuminati, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, της φαμίλιας των Rothschild ή ποιού άλλου. Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Κάποιοι, ολίγοι, παίζουν με τις τύχες μας παγκοσμίως. Και το παραμύθι ξεκίνησε ήδη μετά τον προηγούμενο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλοι οι «οργανισμοί» που δημιουργήθηκαν για το καλό μας, βλέπε ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, κ.ο.κ. καθώς και τα αντίστοιχα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα –βλέπε ΔΝΤ, ΕΚΤ- δούλεψαν σκληρά για να φέρουν την ανθρωπότητα εδώ που την έφτασαν. ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ.

Καταρχήν παραδώσαμε τις ατομικές μας ελευθερίες εις το όνομα της διεθνούς τρομοκρατίας για την ασφάλειά μας (εθνική, ατομική, παγκόσμια).
Κατά δεύτερον, παραδώσαμε το νόμισμά μας, πάλι για την ασφάλειά μας (οικονομική)
Στη συνέχεια παραδώσαμε τα όποια εργατικά δικαιώματα είχαμε κατακτήσει, πάλι για την ασφάλειά μας (επιβίωση).
Απεμπολήσαμε τα πολιτικά μας δικαιώματα…ας πούμε για την ασφάλειά μας (βλέπε συμφέροντά μας) κ.ο.κ.
Σε κάθε περίπτωση η τακτική είναι η ίδια: δημιουργούμε το πρόβλημα ώστε να επιφέρουμε την λύση που θέλουμε με την συγκατάθεση του άλλου. Όλα αυτά λοιπόν έγιναν για το καλό μας αδέλφια!!!
Εις το όνομα λοιπόν της ασφάλειάς μας είμαστε φακελωμένοι, ζώντας σε μία κατ’ ευφημισμό δημοκρατία, χρεοκοπήσαμε οικονομικά πέφτοντας στην παγίδα των οικονομικών δολοφόνων, αποδεχτήκαμε την σκλαβωμένη εργασία για να επιβιώσουμε αυτοαναιρούμενοι κ.ο.κ.
Κατά τ’ άλλα είμαστε ελεύθεροι….
ΝΑΙ, είμαστε.. γιατί υπάρχει κάτι που όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να αγγίξουν.. κι αυτό είναι το πνεύμα μας…. Ότι και να κάνουν αυτό δεν μπορούν να το σκλαβώσουν… μπορούν να το αποπροσανατολίσουν, να προσπαθήσουν να το χειραγωγήσουν, αλλά αυτό είναι ανεξάρτητο ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να είναι…
Πολλοί μιλάνε για την εσχατιά του κόσμου… τώρα είναι που περιμένουμε όσο ποτέ άλλοτε την ΛΥΣΗ. Αυτή η λύση είναι που με τρομάζει όσο τίποτε άλλο.. Γιατί η λύση μπορεί να είναι αυθεντική, μπορεί όμως να είναι κι η ύστατη παγίδα: η απόλυτη σκλαβιά. Δείτε πιο πάνω τι ωραίες λύσεις μας σέρβιραν…για το καλό μας!!! Είμαι τόσο σίγουρη για την δική τους λύση, όσο ότι αύριο θα ανατείλει ξανά ο ήλιος.
Για αυτή τη λύση πρέπει να είμαστε έτοιμοι: Να έχουμε την ψυχή και την καρδιά μας καθαρή ώστε να δούμε και καθαρά. Να κρατήσουμε το πνεύμα μας αδέσμευτο και την πίστη μας ατσαλένια. Να εστιάσουμε στον άνθρωπο κι όχι στα μέσα, για να δούμε πέρα από την επιφάνεια. Να δούμε το τυρί αλλά κυρίως να δούμε και τη φάκα.
Δεν πρέπει να πέσουμε ξανά θύματα… με αγάπη προς τον άνθρωπο και το Θεό θα αισθανθούμε το αληθινό, θα δούμε πέρα από προσωπεία, θα αντιληφθούμε πώς πρέπει να πορευτούμε και εν τέλει θα κερδίσουμε. Γιατί η ελευθερία είναι πρωτίστως μέσα μας κι αν την κατακτήσουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο Θεός είναι μαζί μας και θα μεριμνήσει για μας, όπως μεριμνά για όλα τα δημιουργήματά του. Ας βρούμε τον άνθρωπο μέσα μας για να βρούμε το Θεό και να αντέξουμε τις προκλήσεις των καιρών…
Μπορούμε και πρέπει να αντισταθούμε, με κάθε τρόπο, με κάθε κόστος. Γιατί ο αγώνας που θα δώσουμε είναι ιερός.. όχι μόνο για την Ελλάδα μας –χώρα ευλογημένη- αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.. ας δώσουμε ξανά τα φώτα μας στον κόσμο… Ας δείξουμε για μία ακόμα φορά τι εστί Έλληνας… Ας φωνάξουμε μία ακόμα φορά: ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
ΣΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο