Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Βουλευτές ή απλώς κλεφτοκοτάδες;

Στις Οκτωβρίου 13, 2009 -όλοι θυμόμαστε- ότι μείωσαν με εντολή Ραγκούση δραστικά τους δικαιούχους κρατικών αυτοκινήτων αλλά και τις δαπανες χρήσης και συντήρησης τους. Μάλιστα με εντολή του ιδίου ήταν να αντικασταθούν μέχρι το τέλος του 2010, με υβριδικά αυτοκίνητα 1.400 και 1.600 κυβικών με τη μέθοδο του leasing, όλα τα συμβατικής τεχνολογίας κρατικά οχήματα.

Στην πράξη όμως δεν θα γίνονταν τίποτα και απλώς θα έπερναν 322 νέα υβριδικά οχήματα ως Πρώτο βήμα για περιορισμό της κρατικής σπατάλης .

Μάλιστα σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού η αγορά 322 νέων υβριδικών κρύφτηκε πίσω από μια καταμέτρηση όλων των οχημάτων κάθε τύπου (ασθενοφόρα άρματα περιπολικά ) που ανέβασε τον αριθμό τους στις 57000 οχήματα. Τι ψυχή είχαν μόλις 322 υβριδικά που γούσταρε η ψυχούλα τους γιατί όπως έλεγαν θα έναναν οικονομία;

Με αυστηρότητα μάλιστα ειπώθηκε ότι δυνατότητα απόκτησης υβριδικού αυτοκινήτου 1.600 κυβικών πλέον θα είχαν μόνο οι ανώτατοι πολιτικοί και πολιτειακοί “παράγοντες”, δικαστές και ιερωμένοι, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Βουλής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπουργοί και υφυπουργοί, οι επίσημοι προσκεκλημένοι της κυβέρνησης, οι πρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου, του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και όχι όποιος και όποιος. Στο video μπορείτε να δείτεμε τα φθηνά υβριδικά 1600ράκια περί των οποίων ο λόγος.

20 μέρες μετά την εντολή Ραγκούση -δηλαδή την 1 Νοεμβρίου 2009- οι βουλευτες τον αγνόησαν πλήρως και μοιράσανε τα υπάρχοντα αυτοκίνητα μεταξύ τους με κλήρωση.

Τον Μάρτιο του 2010 οι “large” Βουλευτές μας πούλησαν για ένα κομμάτι ψωμί τις λιμουζίνες που χρησιμοποιούσαν οι “της προηγούμενης κυβέρνησης” διότι προφανώς πήραν τα νέα υβριδικά για την “τωρινή”. Δεκάδες απαστράπτουσες λιμουζίνες, ορισμένες από αυτές θωρακισμένες, χιλιάδων κυβικών, με όλα τα κομφόρ αντί πινακίου φακής.

Τα νέα υβριδικά 1.400 και 1.600 κυβικών με τη μέθοδο του leasing είχαν προφανώς καταφτάσει λίγες εβδομάδες νωρίτερα από το μνημόνιο.

Και ενώ είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι όλοι κυκλοφορούν με 1400ράκια και 1600 αρια σήμερα σε ένα πολύ μικρό αρθράκι της Καθημερινής διαβάζουμε
Περιορισμός της χρήσης αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού από τους βουλευτές
Ομόφωνα (;;;) δεκτή έγινε από το Σώμα η απόφαση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, να περιοριστεί η χρήση αυτοκινήτων μεγάλων κυβικών στους βουλευτές. ( και πάλι;)

Η απόφαση προβλέπει ότι δεν θα ξεπερνούν τα 1400 κυβικά τα αυτοκίνητα που χορηγούνται με τη μέθοδο λίζινγκ στους βουλευτές της Αθήνας και τα 1800 (;;;;) στους βουλευτές της περιφέρειας και με τον τρόπο αυτό εκτιμάται, όπως τόνισε ο κ. Πετσάλνικος, ότι θα εξοικονομηθούν κονδύλια ύψους 1,5 εκ ευρώ.
Δηλαδή μόλις τους πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη

Ή αύξησαν τα κυβικά στα 1800 cc για τους Βουλευτές της επαρχίας -που πηγαίνουν Καστοριά ή ΕΒρο- για παράδειγμα

και δηλώνουν ψευδώς μείωση- εξοικονόμηση και μάλιστα στην χειρότερη στιγμή του τόπου μας, στις 13 Σεπτεμβρίου 2011, οπότε πρόκειται περί ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ καθώς η Βουλή των Ελλήνων ψεύδεται.

Η μας δούλευαν 2 ολόκληρα χρόνια τώρα και κυκλοφορούν με μεγαλύτερα από ότι λέει ο Ραγκούσης οπότε μιλάμε πάλι για ΣΚΑΝΔΑΛΟ καθώς η Βουλή των Ελλήνων και πάλι ψεύδεται και παρανομεί.

Οι βουλευτες μας στην χειρότερη στιγμή του τόπου στις 13 Σεπτεμβρίου 2011 μας πείθουν για άλλη μια φορά ότι έχουμε να κάνουμε με άτομα κατώτερα των περιστάσεων. Έχουμε να κάνουμε με κοινούς κλεφτοκοτάδες.

http://papaioannou.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο