Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μακρυπίδης προς Παπανδρέου: “Τα μέτρα έγιναν χιλιόμετρα!”

Η μια ατάκα μετά την άλλη εκτοξευόταν στην σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!
Αποδέκτες ο πρωθυπουργός και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. . .
“Τα μέτρα έγιναν χιλιόμετρα!”
Αυτή την “ατάκα” πέταξε προς τον πρωθυπουργό ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Ανδρέας Μακρυπίδης, σε αποστροφή του λόγου του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Να θυμίσουμε ότι ο Μακρυπίδης είχε παραιτηθεί, επικαλούμενος “προσωπικούς λόγους”, από εισηγητής του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο.

Ο άνθρωπος που πήγε να γίνει ήρωας μη ψηφίζοντας το Μεσοπρόθεσμο, αλλά έκανε κωλοτούμπα την τελευταία στιγμή, είπε: “Αντι να παιρνουμε μέτρα και να φορολογούμε τον κοσμάκη πρέπει να βρουμε πρωτίστως γιατί δεν αποδίδουν τα μέτρα που έχουμε πάρει μέχρι τώρα γιατί δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να σπάσουμε τα πάσης φύσεως κατεστημένα συμφέροντα. Μήπως είμαστε δειλοί, μεγαλωμένοι σε θερμοκήπιο;” είπε ο κ. Σαλαγιάννης.
Το κλίμα μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να είναι το καλύτερο, την ώρα που όλα τα μέτρα της κυβέρνησης δεν έχουν αποδώσει, ενώ οι δηλώσεις της Ευρώπης, εν μη τι άλλο παρά θετικές είναι.
Την ίδια ώρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανησυχεί, γιατί η καρέκλα του τρίζει ..θυμίζοντας Γ. Παπακωνσταντίνου. Οι συνεδριάσεις της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δεν θα αργήσουν να μοιάσουν σε εκείνη τη θυελλώδη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών λίγο πριν το Πάσχα, που όλοι οι βουλευτές ζητούσαν από τον πρώην τσάρο, εξηγήσεις για την αποτυχία της οικονομίας.
Σήμερα, ο Υπουργός των Οικονομικών πήρε μια ..πιο ήπια γεύση. . .



www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο