Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΙΛΟΓΟ! ΤΑ CDS ΚΑΙ ΤΑ CD

Η κυβέρνηση Παπανδρέου βλέπει το τέλος της να έρχεται. Για να κρατηθεί στην εξουσία δεν μπορεί πλέον να θέτει εκβιαστικά διλήμματα όπως αυτά του περασμένου Νοεμβρίου(αν δεν μας ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές θα πάμε σε εθνικές) ή αυτό του κ Πάγκαλου χρεωκοπία ή τανκς.

 Φτάνει λοιπόν στον πολιτκό θάνατό της. Και μαζί με αυτή αργοπεθαίνει και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα που δημιούργησε την κοινωνική σύψη στην Ελλάδα τώρα ντύνεται με το σάβανο που του αναλογεί, την απόλυση(ή πιο ανώδυνα την εργασιακή εφεδρεία) του ίδιου του κομματικού του στρατού, των δημοσίων υπαλλήλων.


 Απέτυχε παταγωδώς η κυβέρνηση σε όλους τους τομείς γι αυτό και τώρα αποφάσισε να απολύσει εργαζομένους. Όταν η υπανάπτυκτη Τουρκία της μπούργκας και των ισλαμοφονιάδων έχει ανάπτυξη 8,3% και η Ελλάδα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη έχει ύφεση 7% αποτυπώνεται πλήρως η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης.
Της κυβέρνησης που του σύνθημα "ψωμί, παιδεία, ελευθερία" το μετέτρεψε σε "παιδεία με CD και η Τρόικα καραδοκεί". Πρώτη φορά στην μεταπολεμική Ελλάδα τα παιδιά αρχίζουν τη χρονιά χωρίς βιβλία, αλλά με φωτοτυπίες και CD(όλα όμως βαίνουν ομαλά λόγω ψηφιακού σχολείου σύμφωνα με την κ Διαμαντοπούλου)

 Βουλιάζει η κυβέρνηση. Και μαζί και τα ψέματα του πρωθυπουργού. Το τελευταίο ψέμα; Ότι δεν γνωρίζει τι είναι τα CDS. Όταν ο ίδιος του ο αδερφός ο Αντρίκος Παπανδρέου σέρνεται στα δικαστήρια από τους βουλευτές Καμμένο και Νικολόπουλο για την εταιρία του και το βρώμικο ρόλο της στη χρηματαγορά των CDS.

 Ήδη ο κινητήρας του ελικοπτέρου στο Μέγαρο Μαξίμου άρχισε να ζεσταίνει....




Ο Φιλελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο