Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ανέβηκε στη γέφυρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει...

Δραματικές ώρες για έναν 45χρονο από την Θήβα, πατέρα ενός παιδιού, που κρεμάστηκε στη γέφυρα και για περισσότερες από δυο ώρες, απειλούσε να βουτήξει στο κενό...Οι διαπραγματευτές της αστυνομίας και ένας φίλος του κατάφεραν τελικά να τον μεταπείσουν.

Ανέβηκε στα κάγκελα της υψηλής γέφυρας στη Χαλκίδα και κάθισε σε στάση έτοιμος να πηδήσει στο κενό. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έφθασε στο σημείο και σταμάτησε τη κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Κανένας δεν πλησίασε την γέφυρα παρά μόνο οι διαπραγματευτές. Η κατάσταση ήταν δύσκολη αφού, όπως αναφέρει το evianews.com, με το που τον πλησίαζαν λίγο οι αστυνομικοί, σηκώνονταν για να πηδήξει στο κενό.

Κάτω από την υψηλή γέφυρα υπήρχε κόσμος αλλά αργότερα εκκενώθηκε από την αστυνομία για να μην του αποσπάσει κανένας την προσοχή και πηδήσει στην θάλασσα. Ο άτυχος οικογενειάρχης έχει καταγωγή από την Βοιωτία αλλά τους τελευταίους μήνες ζει και εργάζεται στην Χαλκίδα. Για πάνω από δύο ώρες έδωσαν μάχη οι αστυνομικοί.

Μέχρι και φίλος του πήγε στο σημείο για να τον μεταπείσει. Γύρω στις 7 το απόγευμα πείστηκε και αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απονενοημένη πράξη.

http://www.lamiareport.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο