Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ!!

Άς σταθούμε να σκεφτούμε μερικά πράγματα... Υποθέτωντας ότι ισχύουν αυτά που ακούμε στα κανάλια, η Χρυσή Αυγή, μπορεί να συγκριθεί αναλογικά μόνο με το Κ.Κ.Ε. 

Προτείνουν ακριβώς τα ίδια καθεστώτα, ακολουθούν την ίδια ακριβώς οικονομική πολιτική κατά του κεφαλαίου, συγκρούστηκαν σαν Ιδεολογίες το ίδιο βίαια στο παρελθόν. Ο Κομμουνισμός έκανε φρικτά εγλήματα με τον Στάλιν και άλλους (Τσαουσέσκου, Κιμ Ιλ Σουνγκ, Κιν Γιονγκ Ιλ, Χο Τσι Μινχ, Πολ Ποτ, Μάο Τσε Τούνγκ, κλπ). Αναλόγως, ο Χίτλερ. 

Ο Κομμουνισμός στην Ελλάδα έκανε πλείστα όσα εγκλήματα (που είναι αδύνατον να περιγραφούν πολύ συνοπτικά) με σφαγές εγκύων, φυλακίσεις, παιδομαζώματα, βασανιστήρια γερόντων, εκτελέσεις παιδιών, αποκεφαλισμούς και παλουκώματα κεφαλών κλπ κλπ... Επίσης, με την καταδίκη του Έπους του «Όχι», πανηγύρια για τη Μικρασιατική Καταστροφή, συνεργασίες με τους Γερμανούς και τη Γκεστάπο, συμφωνίες με τους Βούλγαρους και λοιπούς Σλαύους για την παράδοση της Μακεδονίας, καταδίκη του κινήματος των «Αγανακτισμένων», καταδίκη του κινήματος της «πατάτας» κλπ.. 

Το σύγχρονο Κ.Κ.Ε. όχι μόνο ΔΕΝ καταδικάζει τις πράξεις αυτές, αλλά προειδοποιεί ότι θα τίς ξανακάνει (θυμίζω δήλωση της Παπαρήγα εντός Βουλής: «Μπορεί να χάσαμε στο Γράμμο και στο Βίτσι, αλλά ετοιμαστείτε για τον δεύτερο γύρο..!»). Επίσης, είναι το ΜΟΝΟ Κόμμα που δεν δέχεται έλεγχο στα οικονομικά του (γιατί, άραγε;). Παράλληλα, είναι πασιφανές ότι είναι όργανο του Συστήματος, αφού προστατεύει τη Βουλή από διαδηλωτές! Τέλος, είναι το ΜΟΝΟ Κόμμα που ΔΕΝ δέχεται το Σύνταγμα! 

Αυτό το Κόμμα λοιπόν, κι ενώ τα παραπάνω είναι πάνω-κάτω γνωστά σε όλους, δεν φαίνεται να ενοχλεί κανέναν που όχι μόνον είναι νόμιμο, αλλά εκπροσωπείται και στη Βουλή (Θυμίζω, παρά το γεγονός ότι δεν δέχεται το Ελληνικό Σύνταγμα...)! 

Ακούω συχνά τη φράση: «με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, ηττήθηκε η Δημοκρατία...» Λάθος! Μέγα Λάθος! Η Δημοκρατία ηττήθηκε την πρώτη στιγμή που εισήλθε στη Βουλή το Κ.Κ.Ε. (αλλά και τα συναφή Κόμματα) που όχι μόνο δεν πρεσβεύει τη Δημοκρατία (τό λέει στο ίδιο το όνομά του!) αλλά αρνείται το Σύνταγμα και τό πολεμά! Άν μή τί άλλο, η Δημοκρατία κέρδισε απ’ αυτές τις Εκλογές. Ακριβώς διότι για πρώτη φορά εκπροσωπούνται όλοι. Ή, καλύτερα, αυτοί που δικαιωματικά ΠΡΕΠΕΙ. Μή μού πείτε ότι ένα Εθνικιστικό Κόμμα δεν αρμόζει να εκπροσωπείται στη Βουλή του ίδιου του του Έθνους…! Πόσο παραλογισμό ακόμη θα δεχθούμε και αποδεχθούμε από τα Μ.Μ.Ε.;… Μετά από όλα αυτά, μάς ενοχλεί που μπήκε το ανάλογο (άν υποθέτουμε πάντα ότι ισχύουν τα όσα ακούμε, και που πάλι Νηπιαγωγείο είναι μπροστά στο Κ.Κ.) Κόμμα στη Βουλή, που ΚΑΙ δέχεται τη νομοθεσία για τις επιθέσεις και τους ξυλοδαρμούς όπως δήλωσε στη τηλεόραση, ΚΑΙ καταδικάζει το Χίτλερ ενώ το Κ.Κ.Ε. ΔΕΝ καταδικάζει τον Στάλιν όπως είδαμε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου, ΚΑΙ αντικαθεστωτικό είναι αφού έκανε καψόνι στον έναν έκ των δύο πυλώνων (θυμίζω Πολιτική και Δημοσιογραφία) του βρώμικου Συστήματος της διαφθοράς και του ελέγχου του Λαού κατά την συνέντευξη Τύπου του κυρίου Μιχαλολιάκου ΚΑΙ δέχτηκε άπειρες επιθέσεις μεταξύ αυτών και βομβιστικές! 

Νομίζω είναι ξεκάθαρο ποιόν πολεμάει με πρωτοφανή ενότητα και σφοδρότητα σύσσωμο το Σύστημα... Αφού λοιπόν το ανάλογο (και μάλιστα σκληρότερο Κόμμα, το Κ.Κ.Ε.) δεν ενοχλεί στη Βουλή, πόσο μάλλον λιγότερο θα έπρεπε να μάς ενοχλεί η Χρυσή Αυγή. Άς σκεφτούμε λίγο, όσα ξέρουμε γι’ αυτό το Κόμμα είναι αποκλειστικά προπαγάνδα του Συστήματος... Πόσο εξόφθαλμη ήταν η πολεμική του Συστήματος εναντίον τους, όταν έβγαζαν εκπροσώπους από 12 Κόμματα (μεταξύ αυτών, και κάθε απίθανο καινούργιο Κόμμα) σε τηλεοπτικά πάνελ και όχι τη Χρυσή Αυγή που δημοσκοπικά έδειχνε μιά δυναμική... Τώρα, κι αφού απέτυχε παταγωδώς αυτή η τακτική, αποφάσισαν να τή προβάλλουν, σε απελπισμένες προσπάθειες να τήν «ξεμπροστιάσουν», να γνωρίσουν στον κόσμο το «εγκληματικό της πρόσωπο» κλπ... 

Άς λογικευτούμε, φίλοι μου... Ό,τι κι άν εκπροσωπεί (ή μάς λένε ότι εκπροσωπεί) αυτό το Κόμμα, και ΜΟΝΟ που τό πολεμάει ΣΥΣΣΩΜΟ το Σύστημα και μ’ αυτήν τη πρωτοφανή σφοδρότητα, θα έπρεπε να μάς κινεί πρός τα εκεί. Μόνο από πείσμα, άν θέλετε! Μόνο από την (δικαιολογημένη) καχυποψία μας... 

Καλλίμαχος. Αναγνώστης του ELNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο