Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις στο Παρίσι

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις επαφές των κ.κ. Τσίπρα και Βενιζέλου στο Παρίσι. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Βαγγέλη Βενιζέλο «να κατονομάσει τα συμφέροντα που επέβαλαν τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις», ενώ η
εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για «ανεύθυνη συμπεριφορά, διαρκείς αντιφάσεις και έλλειψη πρότασης».
Κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ άσκησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συναντήθηκε με τον υπηρεσιακό υπουργό Εργασίας Αντώνη Ρουπακιώτη.
«Θα ήθελα να τον καλέσω εξ ονόματος όλου του ελληνικού λαού, να κατονομάσει ποια ήταν αυτά τα επιχειρηματικά και εργοδοτικά συμφέροντα που επέβαλαν στην τρόικα αυτούς τους νόμους που σήμερα μειώνουν το εισόδημα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα από 25 έως 50%. Να τα κατονομάσει να τα μάθουμε κι εμείς.

» Μήπως είναι αυτοί που όλο αυτό το διάστημα συνεχίζουν να βυσσοδομούν με λύσσα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της προσπάθειάς μας να ανατρέψουμε το μνημόνιο και τους αντικοινωνικούς, αντεργατικούς αυτούς νόμους;» αναρωτήθηκε.
Σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι «όλοι οι πολίτες παρακολουθούν τη μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ και του Ευάγγελου Βενιζέλου να εξασφαλίσει συμμαχίες στην Ευρώπη, με στόχο την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης.

Κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για  διαρκείς αντιφάσεις, χωρίς ουσιαστική πρόταση για τη χώρα, ενδιαφέρεται μόνο να επαναδιαπραγματευθεί την εξουσία του στο εσωτερικό της δεξιάς.

Επίσης άσκηση κριτική στον κ. Τσίπρα, που με ανεύθυνες – όπως είπε συμπεριφορές, κλωτσά τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για το λαό μας, βάζοντας σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή. Το ΠΑΣΟΚ κοιτάει μπροστά, δείχνει το δρόμο της Ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς, της Κεντροαριστεράς της λογικής, με μια πρόταση που μπορεί να ενώσει τους Έλληνες.


tanea.gr

LamiaReport.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο