Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Χειροπέδες σε 4 για ναρκωτικά - Αναζητείται ακόμη ένας

Κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, κοκαΐνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας...



Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, τέσσερις (4) Έλληνες, μία 22χρονη γυναίκα και τρεις άνδρες ηλικίας 29, 28 και 40 ετών.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων και ενός ακόμη 24χρονου ημεδαπού, συζύγου της 22χρονης, που αναζητείται για να συλληφθεί, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της προμήθειας, διακίνησης, κατοχής και αγοράς ναρκωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από το ζευγάρι των ημεδαπών (24χρονος και 22χρονη) και πολυήμερη παρακολούθηση, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας χθες το μεσημέρι πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα, με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην οικία του ζευγαριού στην πόλη της Χαλκίδας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν οι τέσσερις δράστες, ενώ μετά από έρευνα που διενεργήθηκε εντός της οικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 Δεκατρείς (13) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού μεικτού βάρους (8,4) γραμμαρίων.

 Δώδεκα (12) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μεικτού βάρους (8,2) γραμμαρίων.

 Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 Διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την συσκευασία δόσεων των ναρκωτικών ουσιών (όπως νάιλον σακουλάκια, κουτάλια κ.λ.π.)

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, το ζευγάρι προμηθευόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης από το Μενίδι Αττικής, τις οποίες κατείχε στην οικία του. Στην συνέχεια μέσω του 28χρονου και του 29χρονου διέθετε τις ανωτέρω ποσότητες σε διάφορους χρήστες της περιοχής έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Ο 40χρονος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, να προσέρχεται στην οικία του ζευγαριού, ύστερα από συνεννόηση που είχε με τον 24χρονο, προκειμένου να αγοράσει ποσότητα ηρωίνης.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο