Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ

Τα εθνικά δίκαια δεν υπηρετήθηκαν ποτέ, όταν στο τιμόνι του τόπου βρέθηκαν εφιάλτες πρόθυμοι να συμβιβαστούν, να κιοτέψουν και να αφήσουν διάπλατα ανοικτές τις κερκόπορτες στους Δούρειους ίππους που επιβουλεύονται το μέλλον του τόπου. 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 
Η πρωτοφανής θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε στην κοινή γνώμη η υπόθεση με την αναφορά στην εκκένωση μικρών νησιών του Αιγαίου ως «τρόπο εξοικονόμησης
πόρων»,προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση τόσο της κυβέρνησης, όσο και των ευρωπαϊκών αρχών. 
Ωστόσο αυτή η εξέλιξη, ούτε αφορμή για πανηγυρισμούς μπορεί να αποτελέσει, ούτε βεβαίως συγχωροχάρτι μπορεί να εξασφαλίσει στους θλιβερούς της πρωταγωνιστές.

Η ίδια η διατύπωση της πρότασης, δε σηματοδοτεί μονάχα το ανεξέλεγκτο θράσος των τεχνικών συμβούλων της κατοχικής διοίκησης.
Αποκαλύπτει πάνω απ όλα το μέγεθος της ενδοτικότητας και του συμβιβασμού που έχουν επιδείξει οι ντόπιοι αχυράνθρωποι που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη «σωτηρία» της πατρίδας.
Αρκεί να αναρωτηθούμε για ένα και μόνο πράγμα…
Ποια τύχη θα είχε όχι ένας μισθοδοτούμενος τεχνικός σύμβουλος, αλλά ακόμη και ο ηγέτης μιας χώρας αν τολμούσε να προτείνει έστω και ως αστείο κάτι ανάλογο στη γειτονική Τουρκία??? Αν δεν τον έτρωγε το μαύρο σκοτάδι…
Στην καλύτερη περίπτωση θα είχε εκδιωχθεί κακήν κακώς από τη χώρα με δια βίου απαγόρευση κάθε πιθανότητας επανεισόδου του σ αυτήν.

Στην Ελλάδα όμως των πρόθυμων και των γονατισμένων ανδρεικέλων, δεν έγινε ούτε καν αυτή η συμβολική κίνηση προκειμένου να αποθαρρυνθούν άπαξ και δια παντός και να πάρουν το καλύτερο μάθημά τους οι επίδοξοι υπονομευτές της εθνικής μας κυριαρχίας.
Ας έρθουμε τώρα και στην ουσία της διόλου «αθώας» και διόλου «αφελούς» πρότασης του τεχνικού συμβούλου της κατοχικής διοίκησης.
Νησί χωρίς κατοίκους σημαίνει τρύπα στο χάρτη…
Σημαίνει νησί χωρίς ΑΟΖ…
Σημαίνει νησί ορφανό από εθνική κυριαρχία…
Δε σημαίνει απλώς γκρίζα, αλλά μαύρη ζώνη στο Αιγαίο, που η διαρκής ενδοτικότητα, το έχει καταστήσει κουρελιασμένη δαντέλα σε μαύρο φόντο που ανοίγει τις ορέξεις και τροφοδοτεί τη βουλιμία της Τουρκιάς.
Τεράστιες… Προσωπικές… και αμφιλεγόμενης εθνικής ευαισθησίας οι ευθύνες του δηλωσία πρωθυπουργού.
Ο οποίος φρόντισε να συνηγορήσει στο κουκούλωμα, και στη διαχειριστική «διάψευση» της υπόθεσης θορυβημένος για τη συνοχή του κατοχικού θίασου και όχι για το πραγματικά σοβαρό και εθνικό διακύβευμα που ανακύπτει από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Αντί να επιληφθεί προσωπικά της διαδικασίας για την άμεση αποπομπή του τεχνικού συμβούλου από τη χώρα, προσπάθησε για μια ακόμη φορά να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού του προκειμένου να συγκαλύψει μια επικίνδυνη εθνική εξέλιξη.
Ένας τέτοιος πρωθυπουργός, του οποίου ο βίος και η αμφιλεγόμενη πολιτεία,ιδιαίτερα μετά την υπογραφή της ντροπής, δε τον κατατάσσει στους αξιόπιστους υπερασπιστές των εθνικών μας προτεραιοτήτων…
Ένας τέτοιος πρωθυπουργός που δε δίστασε να συμπεριφερθεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του θηλυκού νεοχιτλερίσκου με περισσή δουλοφροσύνη και υποτακτικότητα…
Ένας τέτοιος πρωθυπουργός που δε φρόντισε να αποπέμψει άμεσα το Μεϊμαράκη μετά την ολέθρια διαχείριση της επίσκεψης Νταβούτογλου στη χώρα μας…
Ένας τέτοιος πρωθυπουργός που αντί να επιδείξει εθνική πυγμή – έστω και καθ υπερβολήν – στην πρόταση του τεχνικού συμβούλου, αυτός επέλεξε να δφρομολογήσει πρακτικές συγκάλυψης της υπόθεσης…
Δεν μπορεί να είναι το πολιτικό πρόσωπο που διαθέτει τη θέληση, το τσαγανό και την αποφασιστικότητα να διαχειριστεί με εθνική ευθύνη τις σοβαρές και κρίσιμες υποθέσεις που αφορούν τον τόπο και την κοινωνία μας.
Γι αυτό και ένας τέτοιος πρωθυπουργός, έχει καταστεί εκ των πραγμάτων εθνικά επικίνδυνο πολιτικό πρόσωποκαι οφείλει να υποβάλει άμεσα την παραίτησή του.
Διαφορετικά η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα και μοναδικό καθήκον.
Να δρομολογήσει άμεσα την παραδειγματική του αποπομπή.
Τα εθνικά δίκαια δεν υπηρετήθηκαν ποτέ, όταν στο τιμόνι του τόπου βρέθηκαν εφιάλτες πρόθυμοι να συμβιβαστούν, να κιοτέψουν και να αφήσουν διάπλατα ανοικτές τις κερκόπορτες στους Δούρειους ίππους που επιβουλεύονται το μέλλον του τόπου.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

αἰέν ἀριστεύειν


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο