Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Αντίο αεροψεκασμοί , ή πως να ξανακάνουμε τους ουρανούς γαλάζιους βήμα προς βήμα

(πηγή : http://educate-yourself.org/)
Mετάφραση - Παρατηρήσεις : Χ.Σ.
 
 Μερικά χρόνια πριν , μια ηλιόλουστη ημέρα , στεκόμουν έξω από ένα εστιατόριο στη νότια καλιφόρνια δείχνοντας στη Joanna Beck , τη γυναίκα του Dr. Bob Beck πόσο εύκολο ήταν να διασκορπίσει τα σύννεφα χρησιμοποιώντας το Visual Ray , μια τεχνική που είχα μάθει διαβάζοντας το βιβλίο του Trevor James με τίτλο The Cosmic Pulse of Life . Αφού έκανα επίδειξη της τεχνικής σε μερικά μικρά σύννεφα , δουλέψαμε μαζί για να διαλύσουμε ένα ιδιαίτερα σκοτεινό σύννεφο και παρατηρήσαμε πως ο ουρανός είχε ελαφρώς σκουρότερο μπλε εκεί που υπήρχε το συγκεκριμένο σύννεφο μερικά λεπτά πριν , το οποίο ήταν αποτέλεσμα ενισχυμένης οργονοενέργειας σε εκείνη την περιοχή . 
    Σχεδόν ταυτόχρονα , αναρωτηθήκαμε αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνική αυτή για να διαλύσουμε τους αεροψεκασμούς (chemtrails) ! Το προσπάθησα μερικές φορές αλλά δεν μπορούσα να διαλύσω τα chemtrails όπως ένα απλό σύννεφο και αναρωτιόμουν εάν ο νεφοδιαλυτής (Cloudbuster) , μια απλή εφεύρεση του Βίλχεμ Ράιχ (Wilhelm Reich) στην οποία στέλνεις οργονοενέργεια , μπορούσε να κάνει τη δουλειά . 
    Μέσα σε 35 χρόνια ο Trevor Constable τροποποίησε την αρχική εφεύρεση του Ράιχ σε μια πιο μικρή , φορητή και απλότερη η οποία μπορούσε να αλλάξει τον καιρό κατά τη βούλησή του. Μπορούσε να φέρει βροχή ή να τη σταματήσει , να σταματήσει την ξηρασία και να διαλύσει το νέφος ή να το ενισχύσει . Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται κάποιος τον ατμοσφαιρικό αιθέρα σε μια περιοχή είναι το κλειδί.
    Ο Trevor ανακάλυψε ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το νεφοδιαλυτή του για να κατευθύνει την ροή της αιθερικής ενέργειας. Η φυσική ροή της είναι από δυτικά προς ανατολικά στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη .Αν αντιστρέψεις τη φορά της και δημιουργήσεις σύννεφα θα έχουμε βροχές . Αν η ροή της οργόνης συγκεντρωθεί και λιμνάσει θα έχουμε νέφη ή ξηρασία . Αν απελευθερωθεί η συγκεντρωμένη αιθερική ροή , τότε θα έχουμε καταρρακτώδεις βροχές . Πιθανόν δεν υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη αυτό που ξέρει περισσότερα για λειτουργία του καιρού από τον Trevor James Constable .  (οι παρατηρήσεις αυτές βέβαια είχαν γίνει αρχικά απο το Βιλχεμ Ράιχ)
    Όπως και να χει ο ήρωας του άρθρου αυτού είναι ο Don Croft , ο οποίος ήταν ενήμερος για τη μελέτη του Ράιχ πάνω στην οργόνη και για το νεφοδιαλυτή .Ο Don μιλούσε μια ημέρα με κάποιον ο οποίος αγόρασε μια συσκευή από το ίντερνετ . Είχε πει ότι πλήρωσε πάνω από 500 δολ. για ένα πλαστικό κουτί , το οποίο περιείχε μερικά όργανα με ενδείξεις και κυρίως μεταλλικά ξύσματα και εποξική ρητίνη .
    Ο Don ενδιαφέρθηκε και διάβασε περισσότερα για τη συσκευή αυτή. Ο  κατασκευαστής είχε επικεντρωθεί σε μια παρατήρηση που είχε κάνει ο Βίλχεμ Ράιχ σ ένα από τα βιβλία του για την οργόνη : Η βιοπάθεια του καρκίνου . Ο Ράιχ είχε ανακαλύψει πως κάθε οργανική ύλη , όταν αναμιχθεί με μέταλλο θα λειτουργήσει ως απορροφητής της οργονοενέργειας η οποία στην αρχή έλκεται και στη συνέχεια απωθείται από το μέταλλο . Είχε ονομάσει τη συσκευή αυτή γεννήτρια οργόνης (orgen) . Προφανώς η γεννήτρια αυτή παράγει τη θετική μορφή οργόνης αδρανοποιώντας τη φονική μορφή της οργόνης (DOR) .Οι συσσωρευτές οργόνης από την άλλη μεριά μπορούν να συλλέξουν και να ενισχύσουν και τις δύο μορφές της . Η τροποποιημένη έκδοση του Dοn για το νεφοδιαλυτή αποτελείται από την μίξη ξυσμάτων μετάλλου και πλαστικής ρητίνης και δεν είναι το ίδιο με την παραδοσιακή συσκευή του Ράιχ , τον συσσωρευτή οργόνης ή το νεφοδιαλυτή . Το πάντρεμα των ξυσμάτων μετάλλου και της πλαστικής ρητίνης της γεννήτριας οργόνης με τις σωλήνες του νεφοδιαλυτή του Ράιχ συντέλεσε σε μια καινούργια ατμοσφαιρική συσκευή με νέες και μοναδικές ιδιότητες από τον παραδοσιακό νεφοδιαλυτή. (η βασική αρχή της ανάμιξης οργανικής ύλης και μετάλλου ωστόσο παραμένει) 
    Είναι προτιμότερο να το πούμε Chembuster (χημειοδιαλυτή ας πούμε :) για να το ξεχωρίσουμε από τη συσκευή του Ράιχ και να αποφύγουμε παρεξηγήσεις με τους οπαδούς του. Η έκδοση του Don αποτελείται από ξύσματα μετάλλου , μαγνήτες , κρυστάλλους και μερικές φορές από ένα πηνίο Mobius ή ελικοειδή πηνία τα οποία είναι ακίνητα μέσα στην εποξική ή πολυεστερική ρητίνη . Χρησιμοποιώντας τις ενοράσεις της γυναίκας του Carol και με μια μικρή βοήθεια από τη ραβδοσκοπία , ο Don συναρμολόγησε μια πολύ μικρότερη γεννήτρια οργόνης με τα προαναφερθέντα υλικά και την ονόμασε αγία χειροβομβίδα  [Holy Handgrenade (HHg) ]  την οποία μπορείτε να φτιάξετε και εσείς ακολουθώντας τις οδηγίες
 
 
(επιβάλλεται θα έλεγα για να καθαρίσετε και το χώρο σας ενεργειακά)
 
 
 
    Αρκετοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ασυνήθιστα και θετικά σωματικά και ψυχολογικά αποτελέσματα από την χρήση της HHg , ακόμα και από σημαντική απόσταση . O Don επίσης συμπεριέλαβε  η γεννήτρια οργόνης στον "εξολοθρευτή" του (Terminator) , την τελευταία υβριδική έκδοση ενός χαμηλής συχνότητας `zapper` το οποίο επίσης έδωσε ασυνήθιστα αποτελέσματα.
 
 
Γεννήτριες Οργόνης πέντε κρυστάλλων
 
    Οι γεννήτριες οργόνης έχουν την ιδιότητα να συγκεντρώνουν θετική για τη ζωή οργονοενέργεια και να διασπούν περιοχές συγκέντρωσης βλαβερής ενέργειας DOR που έχει στραγγιστικές ιδιότητες για την ενέργεια του ανθρώπου .Ο Don ανακάλυψε πως η γεννήτρια οργόνης του , μπορούσε να ουδετεροποιήσει την DOR και να παράγει μόνο θετική για τη ζωή ενέργεια .O Don και η γυναίκα του ξεκίνησαν να "φυτεύουν" αυτές τις κατασκευές σε τοποθεσίες κοντά σε πυρηνικά εργοστάσια και σε άλλες περιοχές που ήταν γεμάτες αρνητικές και βλαβερές για τη ζωή ενέργειες (υπόγειες και υποβρύχιες μυστικές βάσεις κτλ.) με αποτέλεσμα να αρχίσει να αλλάζει το ενεργειακό πεδίο των περιοχών αυτών προς το καλύτερο .
    Μιας και ήδη σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει το νεφοδιαλυτή του Ράιχ  για να σπάσει τα χημειονέφη (chemtrails) , σκέφτηκε να συνδυάσει μια μεγάλη έκδοση ΗΗg με τις χάλκινες σωλήνες ενός νεφοδιαλυτή και ένα 8λιτρο πλαστικό κουβά ο οποίος θα περιείχε την κατασκευή . Αυτή η μετατροπή του νεφοδιαλυτή του Ράιχ σε χημειοδιαλυτή (chembuster) είναι πρωτότυπη ιδέα του Don και της Carol Croft και παράγει ορισμένα μοναδικά αποτελέσματα.
    Ο Don αρχικά έστησε το Chembuster του έξω , προς τους αεροψεκασμούς που είχαν "συννεφιάσει" τον ουρανό με τις σωλήνες κάθετα προς τα πάνω. Μετά από λίγο τα chemtrails άρχισαν να σπάνε , αποκαλύπτοντας τον γαλανό ουρανό. Όσο περισσότερο άφηνε το chembuster να δουλεύει , τόσο καθαρότερος γινόταν ο ουρανός .Τελικά καθάρισε σε ακτίνα 144 χλμ . Αργότερα βελτίωσε το σχέδιο του και η ωφέλιμη ακτίνα αυξήθηκε στα 193 χλμ. Ένας τύπος ονομαζόμενος Rick από το Los Angeles χρονομέτρησε πόση ώρα πήρε στην κατασκευή του να καθαρίσει τον ουρανό και ανέβασε τις φωτογραφίες του στο φόρουμ του Don (σήμερα είναι ανενεργό).Το αξιοπερίεργο είναι πως έκανε λιγότερο από 10 λεπτά ! Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες εδώ 
    Ο Don επικοινώνησε μαζί μου τον περασμένο χρόνο και μου έστειλε τα αποτελέσματα χρήσης της συσκευής του σ αυτή τη χώρα και στο εξωτερικό .Έστειλε τις οδηγίες σε ένα Αφρικανό , τον Gert Botha από τη Ναμίμπια , ο οποίος κατασκεύασε μια τροποποιημένη έκδοση της χρησιμοποιώντας αντικείμενα που ήταν για "πέταμα" . Διαβάστε εδώ ( http://educate-yourself.org/ct/africasfirstcloudbusterjun01.shtml ) 
    Αρχικά ο Gert ανακάλυψε πως το Chembuster του είχε αποτέλεσμα στις αδιάκοπες αμμοθύελλες , αναγκάζοντας τες να αλλάζουν συνεχώς πορεία , και τελικά βρήκε πως όταν το τοποθέτησε νότια σε γωνία 30 μοιρών προς τον ορίζοντα οι αμμοθύελλες σταμάτησαν . Αφού το άφησε στην ίδια κατεύθυνση για 2 μήνες , η συσκευή έφερε καταρρακτώδεις βροχές για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες σε μια περιοχή που είναι από τις πιο ξερές στην Αφρική . 
Η εργασία σας για το Σαβ/κο
    Το άρθρο περιλαμβάνει πλήρεις οδηγίες για να κατασκευάσετε το δικό σας chembuster . Θα σας κοστίσει περίπου 100-150 ευρώ (τόσο μου πήγε εμένα τουλάχιστον) εάν αγοράσετε καινούργια όλα τα υλικά , αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείτε και φθηνότερα . Οι οδηγίες είχαν γραφτεί από το Don Croft , αλλά το αρχικό άρθρο συμμαζεύτηκε , διορθώθηκε και οργανώθηκε από τη Stephanie Relfe η οποία έχει 2 εξαιρετικά web site τα www.metatech.org και www.relfe.com
    Οποιοσδήποτε που πιάνουν σχετικά τα χέρια του μπορεί να φτιάξει αυτές τις συσκευές , αλλά να γνωρίζετε πως ο νεφοδιαλυτής του Ράιχ δεν είναι παιχνίδι . Κατευθύνει και τα δύο είδη οργόνης θετικό και αρνητικό . Η μετατροπή του Don αφαίρεσε τους περισσότερους κινδύνους από τη DOR , μιας και την αδρανοποιεί , αλλά ένας ανέφερε πως τον έπιασε πονοκέφαλος ,αφού ακούμπησε τους σωλήνες από ένα Chembuster και ΔΕΝ ακούμπησε τη βάση για να γειωθεί . Πάντα να γειώνεστε αφού ακουμπήσετε τις σωλήνες ενός ενεργού Chembuster .
    Ένας νεφοδιαλυτής κατασκευασμένος κατά τα πρότυπα του Βίλχεμ Ράιχ μπορεί να είναι επικίνδυνος , εάν δεν γνωρίζετε τι κάνετε. Ο Trevor Constable μου είχε πει μια ιστορία σχετικά με το Robert McCullough φίλο του Ράιχ και βοηθό του στην έρημο της Αριζόνας , στα τέλη της δεκαετίας του `50.Κατά τη διάρκεια πειραμάτων με το νεφοδιαλυτή στην έρημο ο Bob κατά λάθος τον ακούμπησε στο πόδι . Αμέσως αυτό παρέλυσε και είχε αφόρητους πόνους. Του πήρε εβδομάδες για να συνέλθει. Ο Bob περπατούσε με μπαστούνι από κει και έπειτα μέχρι το τέλος της ζωής του. Η έρημος περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ατμοσφαιρική DOR από οποιοδήποτε μέρος στη γη , οπότε είναι και το χειρότερο μέρος για τέτοιου είδους ατυχήματα . Με την παραλλαγή του Don βέβαια δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι , αλλά καλού κακού ακουμπήστε τη βάση του αν τυχόν πιάσετε τις σωλήνες . Γενικά να αποφεύγετε να πιάνετε τις σωλήνες εφ` όσον αρχίσει και λειτουργεί για ημέρες. Αν χρειαστεί να πιάσετε τις σωλήνες ενός ενεργού chembuster , καλό θα ήταν να  ακουμπήσετε ένα χοντρό χάλκινο καλώδιο σε κάθε μια από τις σωλήνες , με την άλλη άκρη του να ακουμπάει στη γη (για γείωση) , ή τουλάχιστον στο υλικό του κουβά αν δεν είστε κοντά στο έδαφος.
    Στη συνέχεια ακολουθεί η διορθωμένη έκδοση στα κείμενα του Don για την διάλυση των αεροψεκασμών και πλήρεις οδηγίες για να κατασκευάσετε το δικό σας Chembuster ή CB εν συντομία .
    Αν και έχει γραφτεί εδώ και κάποιο καιρό η εισαγωγή του Don μας δίνει χρήσιμα στοιχεία για την άποψη και αποστολή των Croft. Πιστεύω πως θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που ταιριάζουν με την εποχή που έρχεται .
Εξαρτήματα ,  κιτ και έτοιμοι Chembusters
    Ο Don περιγράφει που να βρείτε τα περισσότερα από τα υλικά για το CB . Μπορείτε να πάρετε κρυστάλλους χαλαζία ή γεννήτριες οργόνης από το Gladys Bridges<crystals87@sbcglobal.net> στο Arkansas.
    Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα έτοιμο Chembuster στην έκδοση των 2 ή 5 γαλονιών , με χάλκινους ή πιο φθηνούς τσίγκινους σωλήνες , ή ένα πλήρες κιτ για να το συναρμολογήσετε μόνοι σας τότε επισκεφτείτε τη σελίδα http://educate-yourself.org/dc/orgonegenindex.shtml στην παράγραφο chembusters. 
 
και απο το Orgonegreece
Πως να κατασκευάσετε ένα chembuster για να διαλύσετε τους αεροψεκασμούς και να βελτιώσετε τον καιρό . 
Γραμμένο από το Don Croft terminator3@turbonet.com
Επιμέλεια - διορθώσεις από τη Stephanie Relfe στο http//www.metatech.org  
 
    Ορισμός ενός ίχνος αεροπλάνου:Το ίχνος που αφήνουν τα αεροπλάνα συμβαίνει όταν ένα αεροπλάνο που ταξιδεύει σε μεγάλο ύψος (περίπου 30,000 πόδια ή περισσότερο) συμπιέζει τον αέρα σε νερό ή σε κρυστάλλους πάγου μέσω των μηχανών τζετ ή των πτερυγίων .  Το ίχνος αυτού του τύπου εξαφανίζεται γρήγορα , μέσα σε ένα δευτερόλεπτο έως 15 λεπτά , όταν εξατμιστεί το νερό.
    Ορισμός των χημικών ψεκασμών (chemtrail) :Τα chemtrail είναι πολύ διαφορετικά από τα κλασικά ίχνη που
αφήνουν τα αεροπλάνα. Στην αρχή μπορεί να μοιάζει με αυτά . Μετά
 
αντί να εξαφανιστεί όπως θα έπρεπε , αυτό ανοίγει και ανοίγει μέχρι να σχηματίσει ένα ας πούμε σύννεφο , αυτό που λέμε καταχνιά . Αυτά ταξιδεύουν στον ουρανό , απλώνονται και μένουν περίπου πέντε ή ακόμα και οχτώ ώρες ... (πέφτει η θερμοκρασία αρκετά , ανεβαίνει η υγρασία που σου τρυπάει το κόκαλο , βρέχει , σε πιάνει ατονία κ.α. χαριτωμένα) .
    Αυτά είναι υπεύθυνα για τη μετατροπή των γαλάζιων ουρανών σε αυτήν την γκρι θολούρα . (Σημ. Από το Νοεμ. του 2001 υπάρχουν ήδη πολλοί chembusters σε αρκετές χώρες , οπότε αν δείτε πως οι ψεκασμοί δεν κρατάνε πολύ , μπορεί να δουλεύει ήδη ένας κοντά σας.) (Και στην Αττική δουλεύει τουλάχιστον ένας από 01-01-09) . Μια εκτίμηση λέει πως το υλικό των ψεκασμών αποτελείται  τουλάχιστον από κάποια ένωση πετρελαιοειδούς, ερυθρά κύτταρα αίματος, αλουμίνιο , μυκόπλασμα , ιούς και άλλα άγνωστα βιολογικά συστατικά . Υπάρχουν πολλές αναφορές για αυξημένα προβλήματα του αναπνευστικού και ιώσεις , στις περιοχές που ψεκάζουν .
    Συνήθως τα αεροπλάνα που ψεκάζουν είναι άσπρα χωρίς διακριτικά . Πολλές φορές θα δείτε να περνάει ένα τέτοιο αεροπλάνο και να μην αφήνει καθόλου ίχνος , και μετά το ίδιου είδους αεροπλάνο στην  ίδια περιοχή να αφήνει τις γνωστές χοντρές γραμμές των ψεκασμών. Άλλες φορές φαίνονται κενά ανάμεσα στις γραμμές , σαν να του τελείωσαν τα χημικά και να ξαναγέμισε .
    Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις σελίδες : http://www.carnicom.com/contrails.htm 
 
Ιστορία του νεφοδιαλυτή (cloudbuster)
    O νεφοδιαλυτής του Ράιχ ήταν γνωστός για την ιδιότητα του να φέρνει βροχή. Το πρόβλημα που έχει είναι πως πρέπει μετά από συνεχόμενη χρήση η θανατηφόρα είδους οργόνη που μαζεύει αποτελεί κίνδυνο για το χειριστή εάν δεν την "αδειάσει" σωστά . Το "άδειασμα" αυτό της θανατηφόρας οργόνης DOR γίνεται με δύο τρόπους :     1.Συνδέοντας το νεφοδιαλυτή με τρεχούμενο νερό που είναι σχετικά δύσκολο     2.Συνδέοντας το νεφοδιαλυτή με ένα συσσωρευτή οργόνης . Όμως ο συσσωρευτής σύντομα θα εμποτιστεί με  τη DOR και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα για το χειριστή .     Οπότε ο νεφοδιαλυτής αν και καλή έμπνευση είχε μείνει στάσιμος σαν κατασκευή για πολλά χρόνια. 
Ο νεφοδιαλυτής εκ νέου 
    Χρησιμοποιώντας την έρευνα του Βίλχεμ Ράιχ , δημιουργήσαμε ένα φθηνό , φορητό και εύκολο στην κατασκευή μηχάνημα , το οποίο συνεχώς καταστρέφει τα chemtrails και γιατρεύει την ατμόσφαιρα. Το chembuster είναι η απάντηση σ αυτές τις συνεχιζόμενες επιθέσεις . Σε αντίθεση με τον αρχικό νεφοδιαλυτή ο CB αλλάζει τη θανατηφόρα οργονοενέργεια σε καλή και δεν εμποτίζεται από DOR  ούτε προκαλεί προβλήματα στο χειριστή. Μπορείτε να κατασκευάσετε ένα με περίπου 100-150 ευρώ.
Μπείτε στον αγώνα - Τώρα ! 
Είναι στην ανθρώπινη φύση για κάποιον να νομίζει πως ένας άνθρωπος δεν μπορεί να  αλλάξει αυτά που γίνονται στον κόσμο και να μένει παρατηρητής . Αυτή όμως είναι η ευκαιρία που περιμένατε .Οι δικαιολογίες τελείωσαν . Με ένα μικρό σχετικά ποσό (σε σχέση με αυτά που χαλάμε καθημερινά για ανοησίες) και λίγη προσωπική δουλειά μπορεί ο ΚΑΘΕΝΑΣ από εμάς να κάνει τη διαφορά  . 
    Ένας σωστά κατασκευασμένος CB μπορεί να μειώσει δραματικά τα αποτελέσματα των ψεκασμών σε περίπου 144 χλμ ακτίνα από τη μονάδα .Εάν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα εργαλεία του Slim Spurling και μερικούς ακόμα κρυστάλλους ή διάμετρος μπορεί να αυξηθεί περίπου στα 193 χλμ . 
    Με αυτή τη κατασκευή μια χούφτα πολιτών που νοιάζονται μπορούν να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ το πολλών δισ. δολαρίων-ευρώ πρόγραμμα των αεροψεκασμών . Ο chembuster δεν μπορεί να κάνει ζημιά . Μπορεί μόνο να βοηθήσει και να γιατρέψει . Εξαρτάται από εσένα εάν θα κάνεις κάτι για να βοηθήσεις τον πλανήτη.

Οδηγίες κατασκευής
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε
 
 Βάλτε τις σωλήνες στην ξύλινη φόρμα του πάτου
Η μεσαία ξύλινη φόρμα  
ΥΛΙΚΑ 
ΚΟΥΒΑΣ : Ένας κουβάς με διάμετρο και ύψος γύρω στα 25 cm ή όγκου περίπου 8 lt κάνει τη δουλειά . (Αν κάνετε μια βόλτα στα σούπερ μάρκετ μπορείτε να βρείτε κουβά από γιαούρτι ή κάτι παρεμφερές τσάμπα) . Αφήστε το χερούλι , μιας και βολεύει στην μετακίνηση του . 
ΕΞΙ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΤΑΠΕΣ ΚΑΙ (ΕΞΙ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΜΟΥΦΕΣ εάν κάνετε την κατασκευή με τις αποσπώμενες σωλήνες) 
 
ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ : Έξι χάλκινες σωλήνες μιας ίντσας 2-3 μέτρων ύψους . Για ευκολία στην μετακίνηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 50cm για τα αρχικά κομμάτια , τα οποία θα συνδέονται μέσω των μούφων με το υπόλοιπο 1,5 μέτρο.(μιας και οι σωλήνες βγαίνουν 3μετροι,βοηθάει να πάρετε 3 σωλήνες και να τους κόψετε στη μέση και 1 ακόμα για τα κομμάτια , σύνολο 4 σωλήνες).Κάνετε και οικονομία με αυτό τον τρόπο .
 
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ : Έξι διπλοτερματισμένοι (με δυο άκρες) κρύσταλλοι χαλαζία περίπου έξι εκατοστά μήκους . Αυτούς τους κολλάμε με μια καλή κόλλα σε ένα κομματάκι από λάστιχο ποτίσματος για να στέκονται , και πάλι τους κολλάμε στον πάτο της κάθε μιας από τις έξι τάπες . Βάζουμε την τάπα στον σωλήνα , οπότε ο κρύσταλλος δείχνει προς τα πάνω αν κοιτάξουμε μέσα στο σωλήνα . Μονώνουμε την ένωση της τάπας και του σωλήνα με ταινία ή με κόλληση , για να μην μπει η ρητίνη αργότερα και πάει στον κρύσταλλο. Σημ: Μια εναλλακτική είναι να προσθέσουμε ένα πετραδάκι κίτρινου χαλαζία σε κάθε σωλήνα πριν βάλουμε τον κρύσταλο, καθώς αυτό ομαλοποιεί την ενέργεια του CB και βοηθάει να μετατρέπονται οι αρνητικές ενέργειες . Πάντως η προσθήκη αυτή , δεν φαίνεται να κάνει την κατασκευή αποτελεσματικότερη εναντίον των ψεκασμών . 

ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ : Πάρτε μερικά κομματάκια μετάλλου από ένα μηχανουργείο, εργοστάσιο ανακύκλωσης ή κάποιο μέρος που δουλεύουν πολύ με το αλουμίνιο .(μαγαζιά που φτιάχνουν επιγραφές).Χρησιμοποιώ αλουμίνιο για να είναι ελαφρύτερη η κατασκευή , αλλά οποιοδήποτε μέταλλο μας κάνει (π.χ. μπορείτε να πάρετε ατσαλόμαλλο σε κουλούρες από τα χρωματοπωλεία και να το ψαλιδίσετε) .Πάρα πολύ μικρά κομματάκια μετάλλου όπως υπολείμματα από τα μηχανήματα κατασκευής κλειδιών δεν είναι και τόσο καλά όπως αυτά με διάσταση περίπου 1cm .
ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΕ : θα χρειαστείτε τρεις φόρμες από κόντρα πλακέ με έξι τρύπες έτσι ώστε να ταιριάζουν και να περνάνε οι σωλήνες μέσα από αυτές . Αυτές εξαρτώνται από τις διαστάσεις του κουβά . Για να τα κατασκευάσετε μπορείτε πρώτα να κάνετε τα σχέδια στο χαρτί και μετά να τα δώσετε σε κάποιο ξυλουργό . 
Φόρμα 1 : Πάει στον πάτο του κουβά ,έχει έξι τρύπες και χρησιμοποιείται ως βάση που θα μπουν αρχικά οι σωλήνες. Φόρμα 2 : Πρέπει να εφαρμόζει στο χείλος του κουβά . Μην ξεχάσετε να κόψετε ένα κομμάτι από την κάθε μεριά , ώστε να μπορούν να μπουν τα δάχτυλα σας και να το τραβήξετε όταν πετρώσει η ρητίνη , μιας και η φόρμα Νο2 δεν αποτελεί κομμάτι του CB , αλλά είναι για να κρατήσει τις σωλήνες στην ίδια θέση που βρίσκονται και στη φόρμα Νο1 καθώς θα πετρώνει η ρητίνη .
Φόρμα 3 : Χρησιμοποιώ ένα κυκλικό κοντραπλακέ θαλάσσης για να κρατάει ακίνητες τις πάνω άκρες από τις σωλήνες .


ΡΗΤΙΝΗ : Χρησιμοποιώ πολυεστερική ρητίνη (θα το βρείτε σε μαγαζιά που σχετίζονται με την ιστιοπλοΐα),αλλά και η εποξική ρητίνη δουλεύει το ίδιο καλά (θα τη βρείτε σε χρωματοπωλεία) . Αν πρόκειται να κατασκευάσετε πολλά CB προσπαθήστε να τη βρείτε σε οικονομική συσκευασία. 
Ας αρχίσουμε 
 
    Σε μια επίπεδη επιφάνεια , ρίξτε ρητίνη περίπου 3 εκατοστά σε ύψος στον κουβά και ανακατέψτε μέσα μεταλλικά κομματάκια , μέχρι η επιφάνεια να γίνει ομοιόμορφη και επίπεδη . ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι ατμοί της ρητίνης είναι εύφλεκτοι . Πάντα να την χρησιμοποιείτε σε ευάερο μέρος .
    Η αναλογία που δουλεύει καλύτερα είναι ένα μέρος ρητίνη προς ένα μέρος μεταλλικά κομματάκια . Τοποθετήστε τη ξύλινη φόρμα 1 πάνω στο υλικό πριν σκληρύνει, έτσι ώστε ίσα που να ακουμπάει την επιφάνεια και να μη βουλιάζει πάρα πολύ . Βάλτε τις σωλήνες στις τρύπες του ξύλου και ρίξτε 2 περίπου λίτρα ρητίνη . Ρίξτε μεταλλικά κομματάκια στην ίδια αναλογία όπως πριν . Σημειώστε πως τη φόρμα Νο1 δεν θα πρέπει να τη σπρώξετε προς τον πάτο του κουβά .
    Προσεκτικά μετακινήστε τη φόρμα Νο2 κατεβάζοντας τη ώστε να περνούν οι σωλήνες μέσα απ αυτή , στις ανάλογες τρύπες της Νο1.Βάλτε και την τρίτη φόρμα από πάνω από τις σωλήνες και μετακινήστε τις μέχρι οι σωλήνες να γίνουν παράλληλες . Όταν η ρητίνη σκληρύνει βγάλτε τη φόρμα Νο2 και αφήστε στην άκρη . Χρησιμεύει μόνο για να βοηθήσει στην κατασκευή .
   Μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή βάζοντας το μίγμα ρητίνης/μετάλλου σε δυο ακόμα στρώσεις , μέχρι περίπου 2 εκατοστά από το χείλος του κουβά . Αυτό ήταν ! Περιμένετε να πετρώσει μέχρι να το μετακινήσετε . Θα χρειαστείτε περίπου 5 λίτρα ρητίνης και 4 λίτρα μεταλλικά ξύσματα.

ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
 
    Κόψτε έξι κομμάτια 50 εκατοστών και βάλτε τους κρυστάλλους-τάπες σε αυτά . Πάρτε έξι μούφες οι οποίες χρησιμεύουν για να ενώνουν τους σωλήνες . Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε για την υπόλοιπη κατασκευή τρεις 3μετρους σωλήνες κομμένους στη μέση . Εν τέλει θα έχετε 2 μέτρα σωλήνες συνολικά στην ολοκληρωμένη κατασκευή .
    Όταν κεντράρετε τα μικρά κομμάτια για να ρίξετε το δεύτερο στρώμα του μίγματος προσωρινά καλύψτε με ταινία τις άκρες των 50ποντων σωλήνων , για να μη πάνε μέσα μεταλλικά κομμάτια κατά λάθος .
    Όταν ρίξετε το μίγμα , βγάλτε την ταινία και βάλτε τη δεύτερη φόρμα , ώστε να εφαρμόζει στο χείλος του κουβά .
    Βάλτε τις μούφες , μετά τα 1,5μέτρου κομμάτια και τέλος το τρίτο κομμάτι κόντρα πλακέ στην άκρη των 1,5 μέτρων σωλήνων .
    Οι σωλήνες θα είναι κάπως στραβές το πιθανότερο , οπότε περιστρέψτε το 3ο κόντρα πλακέ μέχρι να γίνουν παράλληλες . Πρέπει να το κάνετε αυτό γρήγορα σχετικά , πριν πετρώσει το ρετσίνι .
 
    Πειραματιστήκαμε με επεκτάσεις 1,5 μέτρου στις σωλήνες , για να αυξήσουμε την εμβέλεια . Το αποτέλεσμα ήταν ότι υπήρξε ισχυρή επίδραση στο φεγγάρι και στην άνω ατμόσφαιρα του πλανήτη για εκατοντάδες μίλια .Επίσης κλείσαμε μια αρνητική τοποθεσία για τον καιρό με την ονομασία Homestead Air Force Base αφήνοντας τον επιμηκυμένο chembuster να σημαδεύει προς το νεκρό οργονικό πεδίο που υπήρχε από πάνω του για μια εβδομάδα .
Ανακαλύψαμε πως δεν είναι ανάγκη να δείχνει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για να καθαρίσει την ατμόσφαιρα από την κακή οργόνη , και όσο περισσότερο το αφήνουμε να δουλέψει δείχνοντας απλά προς τα πάνω , τόσο καλύτερα καθαρίζει και αυξάνει η ακτίνα δράσης του .Μια φορά εξαλείψαμε μια ζώνη καταχνιάς η οποία ήταν κοντά στην ακτή σημαδεύοντας τη για λίγα λεπτά , οπότε η κατεύθυνση παίζει ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις .
Οι chembusters καταστρέφουν τα χημικά που ψεκάζονται συνεχώς . Μπορεί να πάρει μερικές ημέρες για το CB σου για να ενεργοποιήσει το περιβάλλον αρκετά ώστε να έχει αποτέλεσμα , αλλά μετά απ αυτό το σημείο οι ρίψεις τους θα εξαφανίζονται μετά από δευτερόλεπτα και οι γραμμές που θα μπαίνουν στο πεδίο δράσης του, θα διασκορπίζονται αλλά σε περισσότερο χρόνο. Αυτά που αποτελούνται από συμπαγή υλικά παίρνουν ακόμα περισσότερο χρόνο για να διαλυθούν αλλά ανακαλύψαμε πως αυτά αποτελούν μόνο το 10% περίπου των περιπτώσεων .
    Ο νεφοδιαλυτής του Δρ. Ράιχ ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος όταν λειτουργούσε , μιας και δεν είχε γεννήτρια οργόνης συνδεδεμένη μ`αυτόν . Η κακή οργόνη κουβαλάει μαζί της φορτίο , το οποίο μπορεί να στραγγίσει τη ζωή από κάποιον όταν είναι συγκεντρωμένη σ ένα σημείο. Είναι παρόμοιο με ένα ισχυρό θετικά ηλεκτροστατικό πεδίο .Όταν το σύννεφο δεν βρίσκεται σε ισορροπία , (πιο πολύ βροχή ή κεραυνοί απ ότι πρέπει) ο chembuster τα διαλύει.
    Επίσης μπορεί να βοηθήσει να σταματήσει η ξηρασία . Γενικά και απλά ισορροπεί τον καιρό , μεσολαβώντας ανάμεσα στο έδαφος και την ατμόσφαιρα. Αυτός που κατασκευάστηκε στη Ναμίμπια , Αφρική έφερε τελικά δυνατές βροχές στην έρημο. Συνέβη στις 9/5/01 και συνεχίστηκε για αρκετές ημέρες.O Girt που έφτιαξε το εκεί chembuster και
ανέφερε το γεγονός , ( http://educate-yourself.org/africasfirstcloudbusterjun01.html ), μου είπε πως δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο στην έρημο όσο μπορούσε να θυμηθεί κάποιος . Είναι χωρίς αμφιβολία η πιο ξηρή περιοχή του πλανήτη.
    Να έχετε υπ`όψιν πως οι προσπάθειες μας αν και κάπως πρωτοποριακές , θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως η αρχή για περαιτέρω ανάπτυξη παρά ως το τέλος του δρόμου.
 
ΠΡΟΤΑΣΗ : Εάν θέλετε παραπάνω βροχές προσπαθήστε να ρίξετε νερό στον κουβά και σε όλη την κατασκευή καθημερινά . Σε κλίματα με πολικές θερμοκρασίες καλύψτε το πάνω μέρος των σωλήνων , ώστε το νερό να μην παγώσει και θρυμματίσει τους κρυστάλλους . Γενικά φαίνεται να δουλεύει το ίδιο καλά άσχετα εάν τοποθετηθεί μέσα ή έξω από το σπίτι. Μέχρι επτά κρύσταλλοι μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε σωλήνα για να ενισχύσουν την απόδοσή του.
 
Ειδικά στις περιοχές της Ελλάδας που υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη μόλυνση του περιβάλλοντος , όπως Αθήνα  , Θεσσαλονίκη και Κοζάνη (λόγω του σταθμού παραγωγής ενέργειας) θα πρέπει να λειτουργούν περισσότεροι απο ένας chembuster για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα σε σημαντικό βαθμό.
 
 
 
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο