Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην ΚΕΕΔ... Διαδηλώνουν κατά της Μέρκελ... Όχι όμως κατά του Νταβούτογλου!!

Η σημερινή κατάφορη παραβίαση εκ μέρους των εφέδρων καταδρομέων της ΚΕΕΔ (Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων), η οποία παρέλασε σε στρατιωτικό σχηματισμό, με προμετωπίδα την Εθνική σημαία, με πλήρη στολή, φέροντες διακριτικά και Εθνόσημο, εν μέσω... 


των πανό και σημαιών των διαφόρων αριστερίστικων οργανώσεων έμπροσθεν της πλατείας Συντάγματος, αποτελεί όνειδο για το ένδοξο σώμα αλλά και για την εφεδρεία γενικότερα.

Μπροστά στην κάθε προσωπική φιλοδοξία κάποιων απόστρατων και wanna be , π-ο-λ-ι-τ-ώ-ν, χωρίς να αποκλείει κανείς ότι δεν υπάρχει πολιτικός δάκτυλος όπισθεν αυτών, παρέταξαν εαυτούς καταστρατηγώντας κάθε ποινικό νόμο του ποινικού στρατιωτικού κώδικος, αλλά και της πολιτικής νομοθεσίας η οποία είναι σαφής περί της αντιποίησης αρχής και δη των Εθνικών συμβόλων ή των φερόντων στολή.

Ότι ήσαν, ήσαν εις το παρελθόν και αυτό δεν το αρνείται ουδείς και επικροτεί τους κόπους και τις κακουχίες που υπέστησαν προκειμένου να επιτύχουν του σκοπού τους. Έκτατε όμως είναι πολίται και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να φέρουν ένα απλό μπλουζάκι, όπως κι έγινε σε αντίστοιχη εμφάνισή τους πέρυσι την 1/10, όπου δεν περιέφεραν κανένα Εθνικό σχήμα άνευ λόγου (πλην της σημαίας) και κυρίως δεν συνενεστράφησαν μεταξύ αυτών οι όποιοι είναι μισέλληνες και αρνησιπατριδες de facto.

Το μήνυμα που έστειλαν δεν είναι αντιπροσωπευτικό ούτε της εφεδρείας, ούτε των εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων ούτε όμως και των εν ενεργεία, τους οποίους έθεσαν στην διάθεση, πλέον, οιουδήποτε κακεντρεχούς. Κρίμα και ντροπή. Ευτυχώς πρόκειται περί θλιβεράς μειοψηφίας.

Άποψη αναγνώστη

Σχόλιο ELNEWS: Πολλοί είδαν με συμπάθεια την διαδήλωση της ΚΕΕΔ (θυμίζουμε ότι έχει αλλάξει η διοίκηση και έχουν φύγει εκατοντάδες μέλη από πέρυσι)... Για εμάς του Εθνικιστές ήταν μια εικόνα απλά τραγική... Αν είναι δυνατόν να διαδηλώνουν καταδρομείς δίπλα σε αριστερούς... Αναρχικούς… Ανθέλληνες... Επίσης έχουμε μια μεγάλη απορία: Εντάξει, η Μέρκελ είναι εχθρός μας... Όλοι το γνωρίζουμε αυτό... Ο Νταβούτογλου είναι φίλος μας...;; Κύπρος... Σμύρνη... Κωνσταντινούπολη... Αιγαίο... Θράκη... Τα ξέχασαν αυτά εκεί στην διοίκηση της ΚΕΕΔ...;;

ELNEWS - HELLENIC PRIDE

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο