Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ-ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥΗ Τομεάρχης Παιδείας και Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, είχαν σήμερα (30/1/2013) συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας με τον Υπουργό Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και τον Υφυπουργό Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση των δύο Βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τα γενικότερα θέματα της Παιδείας όλων των βαθμίδων, όπως επίσης και για το σχέδιο «Αθηνά» που αφορά στον εξορθολογισμό των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Όπως επεσήμανε η Τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Σταυρούλα Ξουλίδου έγινε μία χρήσιμη συζήτηση, στην οποία τέθηκαν πολλά γενικά και επί μέρους προβλήματα, πανελλαδικού και τοπικού ενδιαφέροντος.

Σε ό, τι αφορά στο σχέδιο «Αθηνά», μοιάζει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το πλήρες νομοσχέδιο και αφού το μελετήσουν διεξοδικά θα τοποθετηθούν και στην αρμόδια Επιτροπή αλλά και στην ΟλομέλειαΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο