Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ


ΠΕΝΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Π.Ν. ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΑ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΑ ΝΕΡΑ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

«ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ»Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έκαναν σήμερα το ελάχιστο καθήκον τους για τους ήρωες των Ιμίων.

Με εντολή του Προέδρου Πάνου Καμμένου, πέντε Βουλευτές κατέθεσαν στη Κάλυμνο στεφάνι στο εκεί μνημείο των πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 και έριξαν δάφνινο στεφάνι στα αιγαιοπελαγίτικα νερά όπου συνετρίβη  από τα τουρκικά πυρά το ελικόπτερο που πετούσαν οι Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτορας Γιαλοψός και Χριστόδουλος Καραθανάσης.

«Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο φάκελος που αφορά στα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου, δεν έχει κλείσει. Παραμένει ανοικτός», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Σήμερα στην Κάλυμνο ταξίδεψαν, εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κ.Ο. Βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο Τομεάρχης Άμυνας Βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, η Βουλευτής Δωδεκανήσου Τομεάρχης Ναυτιλίας Μίκα Ιατρίδη και η Τομεάρχης Παιδείας Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου.

Στο μνημείο των ηρώων που βρίσκεται στην Κάλυμνο, παρουσία του Δημάρχου του νησιού Δημήτρη Διακομιχάλη, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κατέθεσαν στεφάνι με τους Βουλευτές Τέρενς Κουίκ και Κώστα Γιοβανόπουλο, για να ψάλλουν αμέσως μετά τον Εθνικό Ύμνο.

Στη συνέχεια, οι πέντε Βουλευτές επιβιβάστηκαν σε σκάφος που παραχώρησε ο Δήμος Καλυμνίων και αντικρίζοντας τα Ίμια όλοι έριξαν λουλούδια στη θάλασσα και ο Τομεάρχης Άμυνας Γιώργος Νταβρής δάφνινο στεφάνι.

Η αντιπροσωπεία των Βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επιστρέφει απόψε στην Αθήνα μέσω της Κω.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο