Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Μαθητών Κωφών& Βαρηκόων σε πραγματικές συνθήκες εργασίας


noimatiki
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων και Ε.Ε.Π του ΤΕΕ/ΕΑ Κωφών & Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής, διοργανώνει Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Μαθητών Κωφών& Βαρηκόων, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η ομαλή μετάβαση και προσαρμοστικότητα και η ανάπτυξη κοινωνικών και επαγγελματικών προοπτικών και προσόντων μέσω της προσβασιμότητας στην κοινωνική και επαγγελματική δικτύωση.


Το Πρόγραμμα τελεί υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας. Την ευθύνη συντονισμού του έχει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Τομέα Παιδείας και Δια

Βίου Μάθησης κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος.
Οι μαθητές θα συμμετέχουν επιλεκτικά, ανάλογα με τις δυνατότητές τους στους παρακάτω τομείς: Τομέας Πληροφορικής, Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης, Τομέας Γεωπονίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος.

Τα μαθήματα που θα καλυφθούν ανά τομέα είναι:

Από τον Τομέα Πληροφορικής -Πληροφοριακά Συστήματα, Οργάνωση και Λειτουργία κέντρων Πληροφορικής, Προγραμματιστικά εργαλεία στο Διαδίκτυο.
Από τον Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης -Λογιστικές εφαρμογές/Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη.
Από τον Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος – Αγροτουριστικές Επιχειρήσεις και Συντήρηση Κηποτεχνικών Εφαρμογών.
Το Πρόγραμμα διδακτικών επισκέψεων ανά τομέα έχει ως εξής:

Τομέας Πληροφορικής -Επίσκεψη στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου και στην Δημοτική Βιβλιοθήκη. Οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις ημερομηνίες: 31/1,7/2,14/2,7/3,14/3,21/3,4/4 και 11/4/2013.
Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης -Επίσκεψη στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου(Δημαρχείο) και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις ημερομηνίες: 29/1,5/2,12/2,5/3,12/3,19/3,2/4 και 9/4/2013.
Τομέας Γεωπονίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος -Επίσκεψη στο Κοινωνικό Μαγειρείο και στον Κοινωνικό Λαχανόκηπο του Δήμου. Οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις ημερομηνίες: 28/1,4/2,11/2,18/2,4/3,11/3,1/4 και 8/4/2013.
Η μεταφορά των μαθητών θα καλυφθεί με πούλμαν του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τα οποία πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

http://www.localit.gr

Πύλη Ιάσωνος. 
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο