Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Στη 1,1 μονάδα η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ - Στο όριο του 3% η ΔΗΜΑΡ.

Νέα δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και βουτιά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ καταγράφει η δημοσκόπηση της Rass, που έγινε για λογαριασμό του “Τύπου της Κυριακής” και η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-20 Ιουνίου.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,7% και ακολουθούν:

Χρυσή Αυγή 8,1%
ΚΚΕ 4,7%
ΑΝΕΛ 4,1%
ΠΑΣΟΚ 4%
ΔΗΜΑΡ 3%



Αξίζει να σημειωθεί ότι η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 15,3%.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προηγείται στην καταλληλότητα πρωθυπουργού με ποσοστό 46,8% έναντι 33,4% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ το 19,1% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο “κανένας”.

Στο θέμα της ΕΡΤ είναι καθολικό το αίτημα των πολιτών να μειωθεί το προσωπικό της ΕΡΤ και να εξορθολογιστεί η λειτουργία της. Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, σε ποσοστό 72,7% συντάσσεται με τον Αντώνη Σαμαρά και εκφράζει την άποψη ότι η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει αφού μειωθεί το προσωπικό και εξορθολογιστεί η λειτουργία της.
Στην ερώτηση «αν θέλετε η κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία ή να πάμε σε πρόωρες εκλογές», το 61,8% απαντά ότι η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία και είναι κοινό αίτημα των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων, πλην του ΣΥΡΙΖΑ.




Πηγή: ΑΠΕ, Τύπος της Κυριακής

epikaira.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο