Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η απάντηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στα επιστημονικά σενάρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Για άλλη μια φορά δέχτηκε επίθεση το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος και αιτία.

Η επίθεση προήλθε από το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και δεν μας κάνει καμιά απολύτως εντύπωση.
Για άλλη μια φορά θα τονίσουμε, όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές, ότι το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής σέβεται απόλυτα του νόμους και το σύνταγμα του κράτους .
Η εκπαίδευση μας γίνετε με νόμιμα όπλα τύπου airsoft και δεν δεχόμαστε ποτέ ανήλικα μέλη. Ο σκοπός είναι η εκπαίδευση των πολιτών και μόνο αυτό και όχι να αντικαταστήσουμε την αστυνομία και τον στρατό. Θα ήταν αστείο, παράλογο και επικίνδυνο να πιστεύαμε σε κάτι τέτοιο.
Όσο για την φράση που χρησιμοποιεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α "Ο ρατσιστικός ιδεολογικός προσανατολισμός" τους το γυρνάμε πίσω. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων!! Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν πολιτικές απόψεις και θέσεις. Το ίδιο κάνουμε και εμείς.
Καλό είναι λοιπόν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η ΔΗΜ.ΑΡ. να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων, τα οποία είναι τεραστίων διαστάσεων . Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν να κάνουν καλύτερη έρευνα και να μάθουν να λένε αλήθειες και όχι να κατασκευάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να δημιουργήσουν κλίμα....
Δεν έχουμε καμιά σχέση και δεν γνωρίζουμε κανέναν Θεόδωρο Λιόλιο. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει περάσει ποτέ ούτε την πόρτα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.
Αλήθεια... καμιά επερώτηση στην βουλή για τους "Μαύρους Πάνθηρες", που δημιουργούν γκέτο στην χώρα μας, θα κάνει ο  ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η ΔΗΜ.ΑΡ..;;

 Εκ της διοικήσεως της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

ΕΔΩ θα δειτε την ερωτηση που εκανε ο  ΣΥ.ΡΙΖ.Α


 patriotiki politofilaki 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο