Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Πλησιάζει η κρίσιμη αναμέτρηση.‏

Η πρόσκληση του "Έλληνα" πρωθυπουργού και του "κουρέα ομολόγων" εναπομείναντος συνεταίρου του, να εκκενώσουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ το κτήριο, είναι προάγγελος γεγονότων.
Παράλληλα έχοντας υπ' όψιν την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική συμπεριφορά του, εύκολα
τεκμαίρεται, ότι θα παρέμβουν τα ΜΑΤ.
Είναι δε βέβαιο ότι ήδη έχει ετοιμαστεί σχέδιο εισβολής στο Μέγαρο της ΕΡΤ.
Τούτο σημαίνει ότι έχει έλθει η στιγμή της αναμέτρησης της Δημοκρατίας με τον ολοκληρωτισμό.
Ίσως τα χημικά, τα ασφυξιογόνα και οι βομβίδες κρότου και λάμψης να κατακλύσουν τον περίβολο αλλά και το κτήριο.

θα γίνει προσπάθεια νομιμοποίησης της επιχείρησης κατάληψης, βασιζόμενοι στις επιλεκτικές σφυγομετρήσεις οι οποίες διαφοροποιούν τα ποσοτά των κομμάτων κατά περίπου 12%.
Άρα όσοι περιφρουρούν την ΕΡΤ και τα κτήρια της περιφέρειας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να οργανώσουν και ένα πρόχειρο ιατρείο με τα ανάλογα σκευάσματα, φάρμακα οξυγόνο και άλλες προφυλάξεις.

Η επέμβαση θα έχει έως βασικό στόχο την γρήγορη εκκένωση ώστε να μην προλάβουν οι εργαζόμενοι και οι περιφρουρούντες να κλείσουν τις πόρτες και να μετατραπεί η ΕΡΤ σ' ένα νέο Πολυτεχνείο.

Πιθανότατα θα παρεισφρήσουν άνδρες της κρατικής ασφάλειας με πολιτικά (αν δεν έχουν ήδη παρεισφρήσει), οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ανοικτές τις πόρτες για να εισέλθουν οι δυνάμεις καταστολής.

Απάντηση σε μία τέτοια επιχείρηση είναι η αύξηση του όγκου των πολιτών και η παραμονή τους καθ' όλο το εικοσιτετράωρο, μια και τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα λόγω του τριημέρου.
Εάν οι εντός της ΕΡΤ "κρατήσουν" είναι βέβαιο ότι στην συνέχεια θα καταφθάσουν χιλιάδες πολίτες φέρνοντας σε δύσκολη θέση τις δυνάμεις καταστολής.

Ωστόσο οι αμυνόμενοι οφείλουν να έχουν κατά νού ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είναι και αυτοί εργαζόμενοι και ενεργούν κατ' εντολή ανωτέρων υπό την απειλή απόλυσης.
Στην ίδια λογική πρέπει να κινηθούν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι με την σειρά τους θα νοιώσουν το "τρυφερό χάδι¨της Κυβέρνησης και στο δικό τους εισόδημα, στον δικό τους οικογενειακό προϋπολογισμό και προγραμματισμό, επιτρέποντας σε κυβερνητικούς το πολιτικό σύστημα και τους παρατρεχάμενους να ζουν πολυτελώς εις βάρος τους.

Στόχος της αντίστασης πρέπει να είναι η πρόκληση συζήτησης για το μέλλον της ΕΡΤ με την συμμετοχή των εργαζομένων σε αυτήν.

Ι. Πολιάδης

triklopodia


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο