Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Αφέθηκε ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς

Σήμερα ήταν το δικαστήριο του Λάκη Γαβαλά και της αδελφής του Νότας.
Τόσο ο επιχειρηματίας, όσο και η αδελφή του αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 2.000 ευρώ, έπειτα από απόφαση του διακαστηρίου. Ο Λάκης Γαβαλάς αναμένεται σύντομα να εγκαταλείψει το κελί του στον Κορυδαλλό και να επιστρέψει στο σπίτι του. Τα δυο αδέλφια θα πρέπει δυο φορές τον μήνα να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Το δικαστήριο καταδίκασε  σε ποινή φυλάκισης 7 ετών τον Λάκη Γαβαλά, αλλά με αναστολή στην έφεσή του, ενώ την ίδια…τύχη επιφύλαξε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων για την αδελφή του Νότα .
Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους με τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της επιδίωξης να άρουν τις συνέπειες της αξιόποινης πράξης τους, καθώς - όπως είναι γνωστό - έχουν προσφέρει στο δημόσιο ακίνητο στην Κάντζα Αττικής που υπερκαλύπτει τις οφειλές των 17 εκατομμυρίων που έχουν.
Ο Λάκης Γαβαλάς απολογούμενος αναφέρθηκε στην πρόσφατη δικαστική περιπέτεια που είχαν οι συνάδελφοί του Ντόλτσε και Καμπάνα , οι οποίοι- όπως είπε- αυτή την ώρα βρίσκονται στην Ελλάδα και κάνουν διακοπές με το κότερό τους.
Υποστήριξε ακόμα ότι ο ίδιος εισέφερε στο δημόσιο, καθώς είναι από εκείνους που έφεραν το Life -Style , ενώ επανέλαβε την προσφορά του ακίνητού του υπέρ του ελληνικού δημοσίου.

Gossip-tv

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο