Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ελλάδα - Μεξικό: 2-1 - Δυνατά τα διαδικτυακά φτερά της ΕΡΤ!

Δυνατά τα διαδικτυακά φτερά της ΕΡΤ!

Ακόμα και με την υπάρχουσα μορφή της, τη διαδικτυακή, η ΕΡΤ αποτέλεσε και πάλι τον συνδετικό κρίκο της πλατιάς λαϊκής βάσης με τα μεγάλα γεγονότα!

Η αναγγελία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μετάδοσης του αγώνα Ελλάδα-Μεξικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου κάτω των 20 ετών, τα μετέτρεψε σε …εξέδρα φανατικών, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού και δυνάμωσε τα φτερά της ΕΡΤ η οποία συνεχίζει τις πτήσεις της στον διαδικτυακό αέρα.

Αναρίθμητοι χρήστες του ίντερνετ λαμβάνοντας το μήνυμα της δικτύωσης στην οθόνη του υπολογιστή τους ή στα κινητά τους τηλέφωνα, ζητούσαν με λαχτάρα το σχετικό link ώστε να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά μόνο για να συντελεστεί ακόμα ένα θαύμα…

Στο ύψος της περίστασης και οι νεαροί διεθνείς του Κώστας Τσάνα οι οποίο έκαναν ιδανικό ντεμπούτο στην Τουρκία κερδίζοντας το Μεξικό με 2-1.

Ο Μπουχαλάκης στο 16ο λεπτό, και ο Κολοβός, στο 88ο, συναγωνίστηκαν για το θεαματικότερο γκολ, ως σκόρερ της ομάδας των 20άρηδων αν και το 1-0 έγινε από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ενώ το 2-1 είχε τη σφραγίδα του εκτελεστή.



Παρά την παρθενική της συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Ελλάδα έδωσε υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια η οποία είναι την προσεχή Τρίτη, στις 9 το βράδυ, με αντίπαλο το Μάλι.


ertopen

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο