Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: ΕΡΤ- ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ-ΧΡΥΣΟΣ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Με τις λεγόμενες αποκρατικοποιήσεις, πουλάνε τα ασημικά και χρυσαφικά της πατρίδας μας σε εξευτελιστικές τιμές, διότι αγοραστές είναι εταιρίες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Πουλάνε αλλά διεθνείς αγοραστές δεν υπάρχουν, παρά μόνον εταιρίες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Τις τιμές τις καθορίζουν οι Σιωνιστές Πλανητάρχες, μέσω «εκτιμητών». Οι Κοσμοκράτορες είναι οι μόνοι επιτρεπόμενοι αγοραστές.
Οι Αποκρατικοποιήσεις κατάντησαν «δώρα» προς τα παγκόσμια Σιωνιστικά Αφεντικά, για να κρατηθούν οι «νάνοι» στην εξουσία.
Οι νάνοι που δεν μπορούν να μοιράσουν άχυρο σε δυό γαϊδούρια.                              
Ότι κακό συμβαίνει στον Ελληνισμό-πάλαι τε και νυν- προέρχεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Προέρχεται από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, Παντοκράτορες, και Πλανητάρχες, με εκτελεστικά όργανα τους ντόπιους πολιτικούς νάνους.
Όλος αυτός ο καλός Σιωνιστικός κόσμος, -ευκαιρίας δοθείσης,- έσπευσε να αρπάξει τη περιουσία των Ελλήνων.
Οι Σιωνιστές Πλανητάρχες είναι πανίσχυροι. Μια –μέχρι πρότινος- ήσυχη Τουρκία, την έκαναν μέσα σε μια νύχτα, «Καλοκαιρινή», λέει ο λαός. Την Ελλάδα & Κύπρο τις κατάστρεψαν οικονομικά, και την Ελλάδα τη γέμισαν με Ισλαμιστές πολεμιστές-ράμπο έγχρωμους λαθρομετανάστες δολοφόνους- ανθρωποφάγους.
Στη Συρία οι Σιωνιστικές ΗΠΑ & Ε.Ε. δίνουν όπλα σε μισθοφόρους ανθρωποφάγους-ράμπο, λέει ο Πούτιν.
Την πρώην ευημερούσα Λιβύη του Καντάφι, την κατάστρεψαν με τους μισθοφόρους ανθρωποφάγους –πολεμιστές.
Οι Σιωνιστές κατακτητές της Ελλάδος, είναι χειρότεροι από τους ΝΑΖΙ.
Στη κατοχή των ΝΑΖΙ πεινάσαμε, το ίδιο πεινάμε σήμερα με τη κατοχή των Σιωνιστών, οι οποίοι οδηγούν τους Έλληνες στις αυτοκτονίες-ολοκαυτώματα. Μια νέα γενοκτονία διαπράττεται εναντίον των Ελλήνων, με εκτελεστές τους Σιωνιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Όλα αυτά γίνονται για την αρπαγή του ορυκτού πλούτου της χώρας μας, και των κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων. (ΔΕΚΟ).
Βρήκαν οι Κοσμοκράτορες πρόθυμους ραγιάδες νάνους πολιτικούς, και έσπευσαν να εκμεταλλευθούν τη πατρίδα μας, και να βυθίσουν τον Ελληνικό Λαό, στην φτώχεια, και στην εξαθλίωση, για την αρπαγή της «Ωραίας Ελένης», φτάνει αυτοί να τα οικονομήσουν.
Oi Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές, έβγαλαν από το προσκήνιο , με τη μέθοδο των δολοφονιών, όλους τους Εθνικούς πατριώτες ηγέτες που είχαμε, και εγκατέστησαν τα πιόνια τους, και τις μαριονέτες τους . Δυστυχώς οι αποκρατικοποιήσεις προχωρούν υπό την σπάθαν, και το άγρυπνο μάτι αρπακτικών, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι Κοσμοκράτορες μας απαγορεύουν να πουλήσουμε οτιδήποτε στους Ρώσους, έστω και αν προσφέρουν τετραπλάσια. Ο Νόμος της οικονομίας, «Ο πωλών τοις μετρητοίς», & «Ο προσφέρων τα περισσότερα», δεν ισχύει για μας τους Έλληνες. Μας το απαγορεύουν.
Οι εξελίξεις θα είναι εντυπωσιακές, οι ντόπιες πολιτικές μαριονέτες, άρχισαν με ΟΠΑΠ-ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, και έφθασαν στην ΕΡΤ. Ακολουθούν ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΑΣ, ΕΑΒ, ΕΛΒΟ,  κ.λ.π.
Οι πρώτες τρείς καρκινοβατούν, λόγω Σιωνιστικών αντιδράσεων και συμφερόντων!!! Οι νάνοι πολιτικοί θέλουν το κλείσιμο της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, για να αγοράζουμε όλα τα όπλα από τα μεγάλα Αφεντικά τους, αδιαφορώντας έτσι για την ασφάλεια της χώρας.
Το νεράκι μας, (ΕΥΔΑΠ), θα το αγοράσουν Σιωνιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!! Καταλαβαίνετε τώρα τι ποιότητα νερό θα πίνουμε!!!
Θα μας πεθάνουν όλους τους Έλληνες με μολυσματικές ασθένειες, για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε χώρα Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Οι αποκρατικοποιήσεις γίνονται για τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδος. Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, βρήκαν την ευκαιρία, και σαν αρπακτικά ζώα έσπευσαν να κατασπαράξουν την οικονομία της Ελλάδος, και όχι μόνο. Η Ελλάδα λόγω κακών χειρισμών των ραγιάδων πολιτικών, έχει γίνει διεθνής περίγελος. Σήμερα μας κυβερνούν οι «τρείς Σιωνιστές Ιεράρχες». Η εκκλησία μας ψάλλει, «Τους τρείς μεγίστους φωστήρες». Οι τρείς «φωστήρες» σήμερα πωλούν την Ελλάδα. Οι «Τιτάνες» και οι «Γίγαντες» της Ελληνικής πολιτικής σκηνής. «Οι τρείς σωματοφύλακες» της Ελλάδος.
Οι νάνοι πολιτικοί, τα πιόνια και Μαριονέτες των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ.
«Οι τρεις Σωματοφύλακες» κοροϊδεύουν το κόσμο. Συζητούν θέματα εθνικής υπάρξεως του Ελληνισμού, και τεμαχισμού της πατρίδας, και σε εμάς κάνουν δηλώσεις με αερολογίες, λες και δεν μας αφορά.
Η Τρίτη συνάντηση των «Τριών Ιεραχών» σημαίνει ότι συζητούνται εθνικά θέματα, διά τα οποία έπρεπε να ενημερωθεί & ερωτηθεί ο  Λαός.
                                                 ΕΡΤ
Αν και δεν πρόκειται για αποκρατικοποίηση, αναφέρουμε την ΕΡΤ, λόγω των γεγονότων που προκάλεσαν πολιτική ανωμαλία.
Η υπόθεση της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ είναι γνωστή, και έχει αναλυθεί από πολλούς σχολιαστές. Τα γεγονότα είναι γνωστά.
Τα πιόνια και μαριονέτες πολιτικοί που μας κυβερνούν, γραικύλοι και ραγιάδες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, είχαν υπογράψει τα μνημόνια που αναφέρονταν στη διάλυση της ΈΡΤ, και τώρα κάνουν «τη πάπια», κάνουν πως κλαίνε για το θάνατο των τριών καναλιών της ΕΡΤ.
Άφησαν κενό πεδίον δόξης λαμπρόν για τους Τούρκους και Σκοπιανούς γείτονες. Το ΣτΕ σήμερα ακύρωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, με μια ασαφή απόφαση, ακαταλαβίστικη από τον απλό λαό.
Βεβαίως τα σκάνδαλα, και ο κομματισμός στην ΕΡΤ, ήταν σε ύψιστο βαθμό, όπως σε κάθε άλλον δημόσιο οργανισμό.
Όμως, μπορούσαν να εξυγιάνουν την ΕΡΤ, χωρίς να την κλείσουν.
Όπως λένε τα ΜΜΕ, η παλαιή «σάπια» ΕΡΤ, θα αντικατασταθεί με την υγιή «ΝΕΡΙΤ». Η λέξη «ΝΕΡΙΤ» είναι Εβραϊκή. Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!!
Σήμερα τα κανάλια ασχολούνται μόνο με την υπόθεση της ΕΡΤ.
Ντόπια πολιτικά πιόνια και υπάλληλοι των Πλανηταρχών, έριξαν τη χώρα μας σε διεθνή δίνη κρίσης, για τα συμφέροντα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Η δανειακή ιστορία και περιπέτεια της Ελλάδος, ήταν φτιαχτή και τεχνική. Πολιτικά πρόσωπα και εταιρίες έδρασαν εναντίον της οικονομίας της χώρας, για τα συμφέροντα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων και Πλανηταρχών. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη κομπίνα που στήθηκε ποτέ στο πλανήτη, εναντίον μιας ολόκληρης χώρας.
Και τα κανάλια ασχολούνται μόνο με την ΕΡΤ.
Τώρα ο Ελληνικός Λαός περιορίζεται σε μουσικές συναυλίες, για τη διάσωση της ΕΡΤ.  Τα γεγονότα είναι σε εξέλιξη. Αναμείνατε……
                                 ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ:
                                 -------------------            
Η υπόθεση ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ ήταν ένα φιάσκο από την αρχή.
Τελική απόφαση της τρικομματικής των νάνων, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Αμερικανών, είναι να πωληθεί η ΔΕΣΦΑ στους Τουρκο-Αζέρους. Αν ήξεραν τι έγκλημα έκαναν στη πατρίδα;;;;
Δώσαμε τη ΔΕΣΦΑ τζάμπα διότι το ήθελαν οι ΑμερικανοΕβραίοι.
Για τις αποκρατικοποιήσεις δεν μας λένε την αλήθεια.
Λένε ψέματα στο Λαό με κομματική προπαγάνδα, για να δικαιολογήσουν σαν επιτυχία, την αποτυχία της πώλησης της ΔΕΣΦΑ,
στα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.  
Σκληρό γεωπολιτικό και γεωενεργειακό παιχνίδι παίχτηκε και παίζεται στη περιοχή μας, με πρωταγωνιστή τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο Μεγάλος Αδελφός, και το Μεγάλο Αφεντικό κάνει κουμάντο σε όλα. Φαίνεται πως η ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, η Ρωσία , οι ΗΠΑ, η Ε.Ε., η Κύπρος, η Συρία, και τα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα, συνδέονται με γεωπολιτικούς συσχετισμούς.
Η αποτυχία της αποκρατικοποίησης ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ είναι αφορμή εξελίξεων. Η αποτυχία με την ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ με την αιφνίδια αποχώρηση των Ρώσων, κατέστησε τη χώρα μας μονοπώλιο ενεργειακών επιχειρήσεων της Σιωνιστικής Δύσης.
Έφθασε στο σημείο το αρμόδιο υπουργείο να αποκαλεί τη Gazprom
ένα μονοπωλιακό τέρας, που πρέπει να αντιμετωπισθεί.
Πάντως ο Πούτιν μας προειδοποίησε για ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, λέγοντας, «Προσέξτε μην γίνετε Κύπρος», εννοώντας ότι θα σας τα πάρουν όλα οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Δύσης.
ΔΕΣΦΑ σημαίνει, «Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου» και δεν πρέπει να τη πάρουν οι φτωχοί Αζέροι.
Οι Αρμένιοι ονομάζουν τους Αζέρους «Τούρκους». Πέφτοντας οι ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ στα χέρια των Αμερικανοποιημένων Αζέρων, πέφτουν στα χέρια των Τούρκων και Αμερικάνων Σιωνιστών.
Δίνοντας τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους, κάνουμε τη πατρίδα μας
δορυφόρο των Τούρκων.
«Ελληνοφρένεια» στη κυβέρνηση των Γερμανοτσολιάδων, διώξαμε τους Ρώσους που πρόσφεραν 2 δις. Ευρώ για ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, και τα δώσαμε στους Τουρκο-Αζέρους για 400 εκατομμύρια.
Η αποτυχία οφείλεται στους «Έλληνες» πολιτικούς, οι οποίοι είναι
και πιόνια-μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων, και κουφιοκεφαλάκηδες.
Η Αζέρικη εταιρία που αγοράζει τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, έναντι πινακίου φακής, λέγεται SOCAR. Αφού έχουμε δικό μας φυσικό αέριο, γιατί δίνουμε στους Τουρκο-Αζέρους τη ΔΕΣΦΑ;;; για να γεμίσουν οι αγωγοί με Αζέρικο αέριο;;; Για να πλουτίσουν οι Τουρκο-Αζέροι, και να φτωχύνουμε εμείς;;; Και το δικό μας φυσικό αέριο τι θα γίνει;;;
Πως θα το διαχειριστούμε χωρίς τη ΔΕΣΦΑ;;;
Οι νάνοι πολιτικοί αποτελούν το πολιτικό τσίρκο, που βουλιάζει την Ελλάδα, και προσπαθούν με ρατσιστικούς νόμους να φιμώσουν τους Έλληνες. Έτσι οι Πλανητάρχες κατέστησαν την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο τους! «Των οικιών ημών εμπιπραμμένων, ημείς άδομεν».
Μας τα πήραν όλα, και εμείς στο καναπέ χαζοχαρούμενοι……..
Τώρα οι πολιτικοί νάνοι δηλώνουν ανερυθρίαστα ότι δεν μπορούμε να βρούμε τα δύο δις. ευρώ που πρόσφεραν οι Ρώσοι, και προσπαθούν με νέα δάνεια & μνημόνια να θυσιάσουν τον Ελληνικό Λαό.
Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες αυτού του γεγονότος- φιάσκο, με τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Χάσαμε μια ευκαιρία να αποτοξινωθούμε από τους Αμερικάνους Σιωνιστές. Επειδή απεχώρησαν οι Ρώσοι από ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, και έλειψαν τα 2 δις. Ευρώ, ο Σαμαράς έκλεισε την αμαρτωλή ΕΡΤ, και απέλυσε το προσωπικό, για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων.
Δεν είναι ικανοί για μεγάλες «Business», και ασχολούνται με μπακάλικα και ψιλικατζίδικα. Ότι τους διατάξουν τα Μεγάλα Αφεντικά.
Άλλωστε τις λεπτομέρειες τις γνωρίζουν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες οι οποίοι τα έκαναν θάλασσα-κατά το κοινώς λεγόμενο- στο χειρισμό του όλου θέματος με τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, όπως τα «έκανε θάλασσα» και ο Κώστας Καραμανλής με το χειρισμό του αγωγού Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη. Ο «Κωστάκης» ενώ ήθελε να κάνει τέτοια ανοίγματα, έβαλε τη Ντόρα ΥΠ.ΕΞ. Καταλαβαίνετε τώρα επίπεδο ηγετών!!!  Όλοι αυτοί δείλιασαν στις απειλές των Σιωνιστών Πλανηταρχών. Το «ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», λέει ο Λαός.
Ο Σαμαράς δεν είναι πολιτικός ηγέτης μεγάλου βεληνεκούς, για να χειριστεί τέτοια σοβαρά και μεγάλα θέματα γεωπολιτικής και γεωενέργειας. Εξαρτάται από τους άλλους δύο, του «Τρίο πιόνια».
Ο Σαμαράς πολιτεύεται σαν ένας φανατισμένος κομματάρχης διορισμένος από τους Πλανητάρχες, που βλέπει μόνο την εξουσία.
Είναι απλώς ανθρωπάκι που φοβάται για τη ζωή του. Δεν μπορείς κύριε να το παίζεις Πρωθυπουργός, και να καταστρέφεις ένα λαό, επειδή φοβάσαι…Εάν φοβάσαι, πήγαινε σπίτι σου, και άσε τους γενναίους πατριώτες να προχωρήσουν!!! Έχει αδυναμία να βάλλει χρήματα στα δημόσια ταμεία από τις αποκρατικοποιήσεις. Δεν παράγει χρήμα για το Λαό. Το μυαλό του φθάνει ΜΟΝΟ μέχρι τη περικοπή  μισθών και συντάξεων,  δηλαδή οικονομική πολιτική μπακάλικου.
Είναι «ζήτουλας» νέων δανείων από τη Σιωνιστική Τρόϊκα, με εγγυητή
τον Ελληνικό Λαό.
Με τα δάνεια αυτά χρηματοδοτεί τις Τράπεζες, και τα στερεί από το Λαό, ο οποίος τα χρεώνετε.
Εμείς ο φτωχός λαός πληρώνουμε την ανεπάρκεια του Πρωθυπουργού και των νάνων πολιτικών. Οι εθνικοί ήρωες που δώσανε τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα πατρίδα, καθώς και οι εθνικοί αγώνες, έχουν αντικατασταθεί οριστικά από τους κομματικούς νάνους, και τους κομματικούς αγώνες, για τη διατήρηση του κόμματος στην εξουσία, και
όποιον πάρει ο χάρος, και ότι ήθελε προκύψει για τη πατρίδα,
και «Γαία πυρί μυχθήτω»……..Φτάνει να είναι οι νάνοι στην εξουσία!!
Στην Ε.Ε. επικρατούν οι αρχές, «Τα καλά και συμφέροντα» για τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, αφού οι αρχές και εξουσίες της Ε.Ε. είναι διορισμένα πιόνια των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Οι Αμερικανοί Σιωνιστές, και τα Σιωνιστικά ανθρωποειδή της Ε.Ε., αλλά και οι «Τρίο Νάνοι», έδιωξαν τους Ρώσους από ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, αν και οι Ρώσοι πρόσφεραν τετραπλάσια ποσά των Σιωνιστικών εταιριών, για να καταστήσουν τη χώρα μας ενεργειακή αποικία!!!
Τα άδεια μας ταμεία έμειναν άδεια, περιμένοντας τους ξυπόλυτους Μογγόλους Αζέρους, πρωτοξάδελφα των Τούρκων, και πιόνια των Σιωνιστών των ΗΠΑ, να τα γεμίσουν με άδειες τσέπες.
Προτίμησαν  οι κουφιοκεφαλάκηδες πολιτικοί τον αγωγό ΤΑΠ, που διασχίζει τη Τουρκία, φτάνει να εξυπηρετηθούν τα Αμερικάνικα Σιωνιστικά συμφέροντα. Είναι και θέμα εθνικής ασφαλείας.
Τα Σιωνιστικά ανθρωπάρια της Ε.Ε., και οι Σιωνιστές πολιτικοί των ΗΠΑ, πιόνια και μαριονέτες αμφότεροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, δεν θα μας προστατέψουν σε περίπτωση που δεχθούμε Τουρκική επίθεση, ενώ η Ρωσία με τις επενδύσεις που θα είχε εδώ, (και ναυτικές βάσεις στα νησιά μας του Αιγαίου), θα ήταν τοίχος και ασπίδα ακαταμάχητος, και δεν θα τολμούσαν οι άναυτοι και άκαπνοι Τούρκοι, να επιτεθούν, όσο και αν το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ «τους έβαζε πλάτες».
Σήμερα ο μεγάλος εχθρός η Τουρκία καταρρέει, (σχέδιο της Ν.Τ.Π.), και η Σιωνιστική τρικομματική κυβέρνηση ασχολείται με την ΕΡΤ. Τόσο μυαλό έχουν. Γιαυτό οι Πλανητάρχες τους κρατάνε στην εξουσία.
Όπως οι Σιωνιστές Δυτικοί δεν πήραν τη Συρία, διότι τη προστατεύει η Ρωσία, άλλο τόσο δεν θα έπαιρναν οι ντονμέδες Τούρκοι, κομμάτια της Ελλάδος, (Θράκη-Αιγαίο-Νησιά), αφού οι Ρώσοι θα είχαν συμφέροντα εδώ. Καταλάβατε τώρα τι εθνική προδοσία διέπραξαν οι νάνοι
πολιτικοί;; Απειλούμεθα από τους «συμμάχους» Πλανητάρχες.
Τώρα παραμένουμε «Επί ξύλου κρεμάμενοι» λέει ο λαός, στη διάθεση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Περιμένουμε τους θύτες να μας σώσουν. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του δόγματος «Ανήκομεν εις την Σιωνιστική Δύση». Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση της οποίας όλο το υπουργικό συμβούλιο είναι Σιωνιστές, πιόνια και μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και Παγκοσμιοποίησης!!!.
Eάν δεν είχεν επέλθει ο θάνατος της ΕΡΤ, σήμερα όλα τα ΜΜΕ θα μιλούσαν για ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Το κλείσιμο της ΕΡΤ αποπροσανατόλισε το Λαό από τα καυτά θέματα. Γιαυτό την έκλεισαν.
Ο Διεθνής τύπος γράφει το κλείσιμο της ΕΡΤ,  είναι αποτέλεσμα της αποτυχίας πώλησης ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ.
Μεγάλη ευκαιρία δόθηκε στη Σιωνιστική τριμερή κυβέρνηση Σαμαρά, από τις αποκαλύψεις του ΔΝΤ, ότι τα Μνημόνια που έδωσαν ήταν καταστροφικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όμως η τριμερής επιτροπή-κυβέρνηση των μαριονετών, αντί να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία, και να απαιτήσει αποζημίωση από τη Σιωνιστική Τρόϊκα,  αλλά και με διακοπή εξωτερικών πληρωμών, δηλαδή παύση εξυπηρετήσεως των δανείων, ετοιμάζουν νέα μέτρα, και νέα μνημόνια, για να ικανοποιήσουν τα μεγάλα αφεντικά τους.
Θέλουν να εξαγοράσουν και την ΕΥΔΑΠ, ώστε μαζί με την ΕΥΑΘ, να εξουσιάζουν, και να δηλητηριάζουν, το νεράκι που πίνουν οι Έλληνες, αφού το οξυγόνο το έβαλαν ήδη στο χέρι με τους αεροψεκασμούς.!!!
Και οι πολιτικοί μας «πέρα βρέχει», φτάνει οι καταθέσεις τους στις τράπεζες των Offshore να είναι ασφαλείς, και αυτοί να είναι στην εξουσία!!! Ας πάει η ΕΥΔΑΠ στους εχθρούς του Έθνους των Ελλήνων, με ότι αυτό συνεπάγεται… Φτάνει οι νάνοι να είναι στην εξουσία…..
Με την απώλεια των Ρώσων επενδυτών, ο Σαμαράς και παρέα, απεδείχθησαν Πρωθυπουργοί αποικίας και προτεκτοράτου, της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης. Η εντολή των Σιωνιστικών ΗΠΑ,
και της Ε.Ε. προς Σαμαρά, να μην πωλήσει στους Ρώσους τη ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ, εδόθη για λογαριασμό των Μεγάλων Αδελφών-Αφεντικών.
                        ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  &  Α.Ο.Ζ.
                      ----------------------------------
Ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, πρόσφατα δήλωσε ότι τα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα, (πετρέλαια & φυσικό αέριο), είναι Ευρωπαϊκά.
Η δήλωση αυτή οφείλεται σε μία γενικότερη συμφωνία που έχει κάνει η κυρία Μέρκελ με τον Α.Σαμαρά, και περιλαμβάνει τη συμμετοχή της Γερμανίας στην εκμετάλλευση των Ελληνικών υδρογονανθράκων.
Ο Σαμαράς δήλωσε τα Ελληνικά κοιτάσματα σαν Ευρωπαϊκά, για να τα προστατέψει από τους άρπαγες Τούρκους ντονμέδες.
Όμως η Ε.Ε. είναι στρατιωτικώς αδύναμη για να προστατεύσει τα κοιτάσματα, και την Ελληνική ΑΟΖ, από τα χέρια των αρπακτικών.
Τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες θέλουν να τους «φάνε» τα αρπακτικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, γιαυτό δεν μας αφήνουν να οριοθετήσουμε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. παρά το διεθνές περί θαλάσσης δίκαιο. Κάνουν ενεργειακό παιχνίδι στις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Σύμφωνα με διεθνείς πληροφορίες, σε εμάς θα  δώσουν το 10% της αξίας των παραγομένων υδρογονανθράκων, και το υπόλοιπο 90% θα το «φάνε» τα Σιωνιστικά αφεντικά Ευρώπης και Αμερικής, βάζοντας και τους Τούρκους στη μοιρασιά της Ελληνικής περιουσίας. Με το 10% δεν ξεχρεώνουμε ποτέ, θα μας έχουν για πάντα χρεωμένους, για να αρπάζουν το πλούτο μας.
Η υπόθεση των Ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων, και της Ελληνικής ΑΟΖ, είναι σε όλους γνωστή, αφού όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτή. Εμείς γράφουμε όλα όσα οι άλλοι δεν τολμούν να γράψουν. Τα Ελληνικά πετρέλαια και Φυσικό αέριο, τα διεκδικούν οι Σιωνιστές Ευρώπης και Αμερικής, και οι Τούρκοι ντονμέδες.
Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τον πραγματικό ιδιοκτήτη……
Οι Τούρκοι λένε, «Οι Έλληνες είναι κορόϊδα», αφού θα τους τα «φάνε» οι Σιωνιστές Αμερικάνοι, γιατί να μην αρπάξουμε κάτι και εμείς από την πίτα;;; Ποσοστά γυρεύουν και αυτοί. Είδανε ότι εμείς εδώ είμαστε χαζοχαρούμενοι, έτρεξαν και οι Τουρκόγυφτοι να «φάνε»……
«Τρελοκομείο η Ελλάς», έλεγε ο Κων/νος Καραμανλής.
Είμαστε σφαίρα επιρροής της Σιωνιστικής Αμερικής, ενώ ο Πρωθυπουργός μας, είναι Γερμανικής Σιωνιστικής σφαίρας επιρροής,
ο δε Μπαρμπα-Φώτης με τους Ρεπούσηδες, και τους Μπίστηδες, είναι με τους Σιωνιστές ΑμερικανοΕβραίους.. Με την Ελλάδα είναι κανείς;;;
                     «ΕΠΕΝΔΥΣΗ» ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΙΣ  ΣΚΟΥΡΙΕΣ:
Τα Μεγάλα Αφεντικά του πλανήτη, που «φάγανε» τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ,
και βάλανε στο χέρι το οξυγόνο που αναπνέουμε, και το νεράκι που πίνουμε, άνθρωποι, ζώα και φυτά, σκέφτηκαν να αρπάξουν –σαν αρπακτικά που είναι- και το Χρυσό στις Σκουριές της Χαλκιδικής.
Άκουσα το κομματικό λόγο προ ημερών, του Πρωθυπουργού στη «Γαλάζια» Θεσσαλονίκη. Οι Θεσσαλονικείς δεν βάλανε μυαλό, μετά το Μπουτάρη, ψηφίζουν το Σόρος, μέσω Σαμαρά, για να ενωθούν με τα Σκόπια, και ότι ήθελε προκύψει……………
Στο λόγο του αυτό ο Σαμαράς-Σόρος- Ρότσιλντ, επέμεινε στην «επένδυση» χρυσού στις Σκουριές, ότι θα προχωρήσει απρόσκοπτα.
Τη σκανδαλώδη αυτή αποικιοκρατική σύμβαση υπέγραψαν τα στελέχη του προδοτικού και ληστρικού ΠΑΣΟΚ, -έναντι πινακίου φακής,- για να μπορέσουν τα Μεγάλα Αφεντικά της υφηλίου, να αρπάξουν όλο το χρυσό της Μακεδονίας, ώστε να συγκεντρώσουν στα θησαυροφυλάκιά τους περισσότερο χρυσό από όσο ήδη έχουν συγκεντρώσει. Όμως ο Πρωθυπουργός δεν μας είπε, από αυτήν την αποικιοκρατική σύμβαση, («επένδυση» τη λένε τα πιόνια οι πολιτικοί), τι ποσά θα εισρεύσουν στα δημόσια ταμεία της πτωχευμένης Ελλάδος.!!!
Η «Γαλάζια» Μακεδονία του Σαμαρά, από αφέλεια και επιπολαιότητα,
παραδίδεται στα χέρια του Σόρος των Σκοπίων.
Οι Σκοπιανοί κάνουν προσφορά για να αγοράσουν και το λιμάνι της Θεσ/νίκης, και η «Γαλάζια» Θεσσαλονίκη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και του αφελούς!!!
Το μόνο που θα μείνει στη περιοχή της Χαλκιδικής, είναι η προσωρινή απασχόληση στα μεταλλεία χρυσού μερικών εκατοντάδων κομματικών προνομιούχων μεταλλωρύχων, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, και η καταστροφή του περιβάλλοντος, ενώ ο χρυσός θα έχει πετάξει για τις τράπεζες του Ρότσιλντ, αφήνοντας πίσω, Γη ποτισμένη με κυάνιο!!!
Το χρυσό της Μακεδονίας μας, και τα πετρέλαια, θα τα πάρουν όλα τα μεγάλα Αφεντικά του πλανήτη, τα αρπακτικά όλων των εποχών των κρατών της Γης, και εμείς θα πάρουμε, «Από τα τρία το μακρύτερο», τόσο σε χρυσό, όσο και σε πετρέλαια, λέει ο θυμόσοφος λαός μας.!!!

                                         ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                         Διεθνολόγος
                                         Αρθρογράφος τύπου & Διαδικτύου
                                         E-mail: ant.grypaios@gmail.com

                                       



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο