Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Έντονη αντίδραση Εργατικού Κέντρου Θήβας για την Δ.Ο.Υ!

Δ. Δημητρίου: «Η ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ καλύπτει και εξυπηρετεί 56 πόλεις και χωριά με πληθυσμό άνω των 69.650 κατοίκων και  την μεγαλύτερη  Βιομηχανική  ζώνη ..»

Την έντονη αντίδρασή του εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Θήβας, με την απόφαση της  κυβέρνησης  για την κατάργηση των τμημάτων της ΔΟΥ Θήβας,  παρόλο τις συνεχιζόμενες υποσχέσεις των Υπουργών επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την μη κατάργηση και  μετακίνηση των υπηρεσιών .

«Μετά την δημοσιοποίηση  της απόφασης της κυβέρνησης δια μέσω διαδικτύου για την μεταφορά των δύο τμημάτων ( δικαστικού και εσόδων) από 1/7/2013  στην ΔΟΥ Λειβαδιάς  υποβαθμίζεται  για ακόμη μια φορά την πόλη μας και την περιοχή μας, που θα έχει ως αποτέλεσμα  την ταλαιπωρία των πολιτών, την αύξηση του δείκτη ανεργίας λόγω των απολύσεων των υπαλλήλων αλλά και τον μαρασμό της πόλης μας» σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση , με την οποία υπενθυμίζεται,  για ακόμη μια φορά»  ότι  «η ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ καλύπτει και εξυπηρετεί 56 πόλεις και χωριά με πληθυσμό άνω των 69.650 κατοίκων»...

«Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες Βιομηχανικές ζώνες και αγροτική περιοχή, έχουμε αυξημένο αριθμό καταστημάτων και μικροεπιχειρήσεων κι επομένως δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν οι βιομηχανίες και οι πολίτες της περιοχής από την ΔΟΥ της Λειβαδιάς ή από τα ΚΕΠ» τονίζει ο Πρόεδροςε του Εργατικού Κέντρου Δ. Δημητρίου, ζητώντας από τους κυβερνώντες,  .να επανεξετάσουν το θέμα με γνώμονα την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, αλλά και την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και των πολιτών προς όφελος του κράτους.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο