Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Το αἰέν ἀριστεύειν γίνεται σήμερα 3 ετών!

4 Ιουνίου του 2010 ξεκίνησε την πορεία του αυτό εδώ το ιστολόγιο, σε μια περίοδο απεριόριστης πολιτικής προπαγάνδας, λίγο μετά το Καστελόριζο του ΓΑΠ και εν μέσω προσπαθειών να αποδείξουν όλοι οι ολετήρες της Ελλάδας πόσο διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, άξυστοι, απολίτιστοι και άχρηστοι είναι οι Έλληνες. Σαν μια τέτοια μορφή αντίστασης ξεκίνησε το ιστολόγιο με τον τίτλο αἰέν ἀριστεύειν, μια προτροπή σε όλους μας να ανακαλύψουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πάντα ακόμη και μέσα σε δύσκολες συνθήκες να στοχεύουμε ψηλά.
Αρχικά…  η προσπάθεια ήταν μοναχική και με ελάχιστες, έως καθόλου γνώσεις, πάνω στο ιστολογείν (blogging). Γρήγορα όμως πλαισιώθηκε με την αγάπη των αναγνωστών και φίλων που ήρθαν μαζί μας και μας επισκέπτονται καθημερινά. Στην ομάδα των συνεργατών προστέθηκαν σταδιακά φίλοι που πίστεψαν στην ειλικρινή, ακομμάτιστη και αδέσμευτη προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες του αἰέν άριστεύτειν aaatosmihalisΑυτό και το Άλλοakiser1969anarmodios,
anteriotiseduantinemecisaristarhos,
 arxisintaktisBank WarsΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ,
MySateliteefenpressendelehiablogspot,
exomatiakaivlepofiliavagiakaΙΩΑΝΝΗΣ,
 isaak56kalikantzaroskokisatkynorodiVag,
 nadinachristidounetakias.comnetherite,
nikosxatzpapailiasΓιάννης Πρεβενιόςsaktsak,
 scorpios814seekandfoundΣΟΦΗΑβερράνδοςtgoulas,
 UDemandxristosladas καθώς επίσης τον κο Θανάση Νικολαϊδη και τον καθηγητή κο Γιώργο Πιπερόπουλο για τις τακτικές τους παρεμβάσεις σε θέματα επικαιρότητας.
Ευχαριστώ επίσης όλους όσους στέλνουν καθημερινά τις απόψεις τους και τα άρθρα τους, τους φίλους σχολιαστές αλλά και τους χιλιάδες ανώνυμους αναγνώστες μας που καθημερινά μας επισκέπτονται για να ενημερωθούν και να προβληματιστούν μαζί μας.
Μπαίνοντας στον 4ο χρόνο παρουσίας μας στο χώρο των ιστολογίων υποσχόμαστε να συνεχίσουμε αδέσμευτα την πορεία μας, να προβάλουμε όλες τις ειλικρινείς απόψεις και να στηλιτεύουμε όσα θεωρούμε ότι προσπαθούν να στρεβλώσουν την κοινή λογική και να καθοδηγήσουν τον κόσμο, παρεμβαίνοντας στα ελεύθερα και αδέσμευτα ιστολόγια.
Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς
ο διαχειριστής
filologos10



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο