Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΔΝΤ
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«ΟΡΘΩΣ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΩΛ ΤΟΜΣΕΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ»

«ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΠΩΛ ΤΟΜΣΕΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, Ο ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ;»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου έκανε την εξής δήλωση:

«Η έκθεση του ΔΝΤ, αλλά και οι δηλώσεις του οικονομικού εκτελεστή Πωλ Τόμσεν που αναφέρονται σε λάθος συνταγή για την Ελλάδα, δημιουργεί ορισμένα ερωτηματικά:

Από λάθος αυτοκτόνησαν 4.000 Έλληνες;

Από λάθος έμειναν άνεργοι 1.500.000 Έλληνες;

Από λάθος κατέβασαν ρολά εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις;

Από λάθος εκχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας με το αγγλικό δίκαιο και το Δικαστήριο του Λουξεμβούργου;

Επειδή, όμως, τα λάθη πρέπει να πληρώνονται, γι’ αυτό αισθάνομαι ότι ορθώς υπέβαλλα μηνυτήρια αναφορά στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εναντίον του Πωλ Τόμσεν και της υπόλοιπης παρέα του της τρόικας.

Φυσικά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι θράσος του Πωλ Τόμσεν, μετά από αυτή τη νέα ομολογία του, να θέλει την άλλη εβδομάδα να ξανάρθει στην Ελλάδα.

Κανονικά θα πρέπει να του απαγορευθεί η είσοδος.


Κατά τα άλλα, αναρωτιέμαι. Με τέτοια νέα ωμή ομολογία, πώς είναι δυνατόν να συνεργαστεί μαζί του η ελληνική συγκυβέρνηση;

Και με την ευκαιρία επίσης αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν με αυτόν τον οικονομικό εκτελεστή να κάθισε στο ίδιο τραπέζι και να συνομίλησε μαζί του στην Ουάσινγκτον, ο κατά τα άλλα αντιμνημονιακός Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας;»


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο