Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αξιότιμοι φίλοι κ’ εθελοντές,
κατά τη συνάντηση μας στις 5/6, αποφασίσαμε να στηρίξουμε κ’ να συμμετάσχουμε στην αξιόλογη ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί με θέμα το Νέο Σύνταγμα.  Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας γύρω από το Σύνταγμα, να ενισχύσουμε τα επιχειρήματά μας σχετικά με την αναγκαιότητα της Συνταγματικής Εθνοσυνέλευσης, αλλά κ’ να χτίσουμε, πιθανόν, «γέφυρες» επικοινωνίας με μια «συγγενική» προς εμάς κίνηση πολιτών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 στο αμφιθέατρο «Αθήνα 9.84» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, η Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή διοργανώνει μεγάλη πολιτική ημερίδα με τίτλο «ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ!».  Στο www.neosyntagma.net έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα και οι αφίσες της Ημερίδας. Η ημερίδα δεν είναι επιστημονική αλλά πολιτική.
Συμμετέχουν όχι μόνο μέλη της Πρωτοβουλίας, αλλά επίσης συνταγματολόγοι (Κατρούγκαλος, Δημητρόπουλος, Νικολόπουλος), γνωστοί δημοσιογράφοι (Λυγερός, Ξυδάκης, Κούλογλου, Λαβίθης, Σιούτη), Έλληνες και ξένοι πολιτικοί ακτιβιστές, νομικοί και ενεργοί πολίτες.

Επιθυμία της Πρωτοβουλίας είναι η ημερίδα να αποτελέσει την έναρξη μιας εκστρατείας που θα στοχεύει, όχι μόνο να καταστήσει την Πρωτοβουλία συνδετικό κρίκο των κινήσεων που επιδιώκουν τη ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος, αλλά κυρίως να επιτύχει την αναγέννηση της χώρας μέσα από ένα Νέο Σύνταγμα το οποίο, για πρώτη φορά, θα πρέπει να θεσπιστεί με την συμμετοχή των ίδιων των πολιτών.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο