Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Έκτακτη γενική συνέλευση από την Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης μας, στη 15η / 20-05-2013 (Θέμα 1ο) συνεδρίασή του, αποφάσισε την πραγματοποίηση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού.
Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα της Λέσχης μας, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2. Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Τοποθετήσεις μελών Γενικής Συνέλευσης
5. Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και διεξαγωγή αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013, στις 6.00 μ.μ. στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία κι’ αυτή τη φορά, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, δηλαδή την 23η Ιουνίου 2013, με μία ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 7.00 μ.μ., με όσα μέλη είναι παρόντα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (άρθρο 7 & 9 καταστατικού).
Η παρουσία όλων θεωρείται απαραίτητη, με δεδομένο ότι από τη Γενική Συνέλευση αυτή, θα προκύψουν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης μας, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Για το Δ. Σ. της Φ. Λ. Λιβαδειάς
Ο Πρόεδρος Ιωάννης Βελούδιος
H Γραμματέας Δήμητρα Βήττα

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο