Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Γιώργος Τράγκας: Έρχεται με πολύ φόρα το 3ο Μνημόνιο

Hello Brothers! Όλα πάνε πρίμα! Έρχεται με πολύ φόρα το 3ο Μνημόνιο και μία σούπερ-καταιγίδα φοροεισπρακτικών μέτρων. Μην παθαίνετε vertigo, από τις ειδήσεις των 8, και όσα λένε για ανάκαμψη, ανάταξη και αναστροφή της υφεσιακής πορείας. Οι Αμερικανοί του ΔΝΤ λένε «Ούπς, μας συγχωρείτε λάθος» και οι Γερμανοί φωνάζουν –με πρώτο τον «φιλέλληνα Σόιμπλε- «δεν υπάρχει κανένα λάθος, για ότι πήγε στραβά φταίνε οι Έλληνες που δεν τα έκαναν καλά»… Επομένως μην περιμένετε αλλαγές στη ζωή σας προς το καλύτερο και μην περιμένετε (αν δεν συμβεί κάτι κοσμογονικό) να αλλάξει κάτι στην πολιτική σκηνή, την ώρα μάλιστα που ο Αλέξης αποδέχεται ότι δεν μπορεί να θεραπεύσει την μαζική φτωχοποίηση του λαού και ομολογεί ότι θα συνεχιστεί η αποπληρωμή των τόκων και των πανωτοκίων, αφού προηγουμένως μοιράσει ασπιρίνες και …άρτο ολικής αλέσεως στους κατοίκους του γερμανικού προτεκτοράτου. Άμα ακούσετε κάποιον από τους πολιτικούς αρχηγούς να κραυγάζει ότι πρέπει να φύγουν την άλλη μέρα των εκλογών οι Γερμανοί από την Αθήνα, τότε κάτι μπορεί να αλλάξει στον σπασμένο καθρέφτη, που βλέπει το πρόσωπο του ο πολιτικός κόσμος.
Στο CRASH τεύχος Ιουνίου, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, μου έχει δώσει μία 3ωρη αποκαλυπτική συνέντευξη που πιστεύω ότι… σπάει κόκαλα. Είναι η πρώτη φορά- απ’ ότι θυμάμαι- που δεν επιθυμεί να στρογγυλέψει απαντήσεις ή να αποφύγει κάποια από τα ερωτήματα. Μιλάει έξω από τα δόντια για την παρουσία των Γερμανών στην Αθήνα και για τους νόμους που παράγουν οι ξένοι και εφαρμόζει η ελληνική δικαιοσύνη. Ακόμη πολύ δυνατή είναι η συνέντευξη που παρεχώρησε στο περιοδικό ο Νίκος Παππάς, ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Έχω την αίσθηση ότι άνοιξε όλα χαρτιά του big boss, γύρω από τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με αμερικανούς, Ευρωπαίους, νέα και παλιά τζάκια και συνιστώσες. Και μια και μιλάμε για συνιστώσες, στο περιοδικό θα βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον σχετικό κομμάτι, στο οποίο μιλάνε στελέχη τους, την ώρα που ο Τσίπρας, επιθυμεί να ρίξει όλες τις συνιστώσες σε ένα μίξερ για να τις στύψει και να βγάλει τον νέο …χυμό του ομογενοποιημένου ΣΥΡΙΖΑ!
Το εξώφυλλο του CRASH είναι σημαδιακό! Θέλουμε να δείξουμε το μίσος που υπάρχει εναντίον της ελληνικής φυλής, τα τελευταία χρόνια και πως αυτός ο ρατσισμός που εκφράζεται με ισοπεδωτικά οικονομικά μέτρα είναι ο μεγαλύτερος, μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ουδέποτε ένα κράτος της ευρωζώνης, δέχτηκε τέτοια Κατοχή και ποτέ μία ομάδα του ευρωπαϊκού πληθυσμού δεν διασύρθηκε, δεν δυσφημίστηκε και δεν κακοποιήθηκε όπως οι Έλληνες. Τώρα ομολογούν ότι έδωσαν λάθος οικονομικές συνταγές, αλλά στην πραγματικότητα λένε πάλι πελώρια ψέματα γιατί εκ των προτέρων γνώριζαν και ήθελαν την θανάτωση της ελληνικής οικονομίας και τη συρρίκνωση του ελληνισμού με ταυτόχρονη πολυετή εκχώρηση της κυριαρχίας μας. Ήδη παραδέχονται ότι ο Παπανδρέου γνώριζε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και δέχτηκε το 1ο Μνημόνιο, χωρίς προηγούμενη αναδιάρθρωση του χρέους, επειδή έπρεπε ν αποδεξαμενίσουν οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες 70 δις τοξικά ελληνικά ομόλογα. Δεν διαπραγματεύτηκε τίποτε υπέρ της πατρίδας, αλλά αντίθετα συνέβαλλε να αποβιβαστεί και το ΔΝΤ στην Ευρώπη και να μετατραπεί η Ελλάδα σε πειραματόζωο –σκιάχτρο- για τους υπόλοιπους λαούς του ευρωπαϊκού νότου.
Δύο διάσημοι ξένοι συγγραφείς και ιστορικοί, ο Ντέιβιντ Στάκλερ και ο Ντόναλντ Σασούν, σε αποκλειστικές συνεντεύξεις τους στο CRASH περιγράφουν και αναλύουν πώς ο Λοβέρδος διέλυσε την Υγεία στην Ελλάδα και γιατί η Αριστερά και ο Συριζα δεν πρόκειται να βγει κερδισμένος πολιτικά από την κρίση, γιατί «ιστορικά η κρίση παγιώνει τον καπιταλισμό και δεν τον σκοτώνει». Οι δύο έρευνες του Πάνου Παναγιώτου για το πώς Γερμανία- Γαλλία μοιράζουν την Ευρώπη και για το πώς θα εξελιχθεί η οικονομία στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και σοκάρουν! Συνοδεύονται μάλιστα από ένα πλήθος ντοκουμέντων, απόρρητων εγγράφων και εκθέσεων, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, για τα προμελετημένα πολιτικά εγκλήματα που διαπράττονται, αλλά και γι’ αυτά που …έρχονται, προκειμένου να κερδοσκοπήσουν για μία ακόμη φορά οι διεθνείς τοκογλύφοι!
Στο τεύχος του CRASH Ιουνίου, ο Μανώλης Κοττάκης, παρουσιάζει το άγνωστο παρασκήνιο για τις κόντρες των Αμερικανών με τους Γερμανούς και το ροκάνισμα της Μέρκελ ενόψει εκλογών, ενώ και για πρώτη φορά φέρνει στο φως όλη την κατάσταση που επικρατεί στο λογιστήριο του Πασόκ και για τους χειρισμούς του Βενιζέλου στο επόμενο διάστημα. Αποκαλύπτει, τι σκοπεύει να κάνει με έναν πτωχευμένο πολιτικό φορέα, εξαιτίας των δανείων που έπαιρνε επί σειρά ετών ο προκάτοχος του. Μην χάσετε επίσης στο Crash, το ημερολόγιο του Λάκη Γαβαλά, όπως το έχει ο ίδιος γράψει μέσα από τον Κορυδαλλό. Τι σκέφτεται, τι κάνει, πώς νιώθει και πώς περνά, τις δικές του «4 εποχές» πίσω από τα σίδερα.

Αύριο το βράδυ σας περιμένω στον «Ελεύθερο Σκοπευτή». Και αυτή την Κυριακή, ρεπορτάζ και θέματα ΕΚΠΛΗΞΗ. Συντονιστείτε….


Γιώργος Τράγκας

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο