Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

"Κανιβαλίζουν" το προσωπικό της ΕΑΒ οδηγώντας την σε λουκέτο! Ποιοι και γιατί

“Κανιβαλίζουν” το προσωπικό της ΕΑΒ ξένες ανταγωνίστριες εταιρείες. Φαινόμενο της κρίσης , η “αρπαγή” πιστοποιημένου, εξειδικευμένου προσωπικού από την έτσι κι αλλιώς προβληματική εταιρεία, η οποία χάνοντας σημαντικό αριθμό προσωπικού θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες για να είναι συνεπής στο μοναδικό σοβαρό έργο που έχει από την αμερικανική Lockheed Martin.

Οι Ευρωπαίοι “φίλοι” μας δεν χάνουν ευκαιρία,προσπαθώντας να πάρουν από την ΕΑΒ και το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο που της έχει μείνει και χάρη στο οποίο παραμένει εν ζωή. Και το κάνουν με τρόπο άκομψο και αντιεδολογικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert την προηγούμενη εβδομάδα εταιρεία ανθρωπίνου δυναμικού από το εξωτερικό ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό μεγάλης Ιταλικής Αεροπορικής Βιομηχανίας η οποία και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Έκαναν συνεντευξεις με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό της ΕΑΒ, στα προγράμματα των F - 16 και C - 130.

Η προσφορά εργασίας ήταν για δύο έως έξι μήνες για αντίστοιχα προγράμματα στην Ιταλία με προοπτική ανανέωσης και υπονοούμενα για “μαύρη εργασία”. Μισθός 2500 ευρώ όταν οι Ιταλοί τεχνίτες αμοίβονται με περίπου 1000. Κι αυτό προκαλεί την εξής υποψία: Θέλουν να πάρουν τους εργαζόμενους ή το αμερικανικό πρόγραμμα ύψους 40 εκατομμυρίων κάθε χρόνο;

Οι Ιταλοί όπως όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Το ερώτημα είναι όπως πάντα τι κάνουμε εμείς. Τι λένε τα υπουργεία Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας; Θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τον “κανιβαλισμό”; Και βέβαια τι έχει να προτείνει η διοίκηση της εταιρείας ,στελέχη της οποίας έχουν χρεωθεί άλλες αποτυχημένες διασώσεις εταιρειών ,όπως συνέβη με την ΕΛΒΟ.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν τελικά υπάρχει πράγματι σχέδιο διάσωσης της ΕΑΒ ή αν έχουν άπαντες αποδεχτεί -κυβέρνηση και διοίκηση της ΕΑΒ- το νομοτελειακό τέλος της εταιρείας, αν συνεχιστεί η ίδια πορεία.

permisospress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο