Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ"

Σήμερα το πρωί, συνεργείο εργολάβου, συνεργαζόμενου με εταιρεία τηλεπικοινωνιών, καθ’ υπόδειξη  της ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε. και προς εξυπηρέτηση συμφερόντων αμφότερων των εταιρειών, επιχείρησε να τοποθετήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας, σε χώρο μπροστά στην πύλη του εργοστασίου. 
Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τις πρακτικές και μεθοδεύσεις της εργοδοσίας της ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε., που μπροστά στα συμφέροντα της, δε διστάζει να εκθέτει τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο και στη γύρω περιοχή, σε συνθήκες επιβλαβείς με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία.
Την προσπάθεια τοποθέτησης της κεραίας, σταμάτησαν με παρέμβαση τους, μέλη της διοίκησης του εργοστασιακού σωματείου υποχρεώνοντας τα συνεργεία να αποχωρήσουν.
Απαιτούμε απ’ την εργοδοσία της ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε. να ανακαλέσει και εγκαταλείψει κάθε τέτοια σκέψη.
Ζητάμε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη Ν.Βοιωτίας και τον Δήμαρχο Θηβαίων να τοποθετηθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να μην εκδώσουν καμία άδεια εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας, και αν ακόμη έχουν εκδώσει να την ανακαλέσουν.
Σε κάθε όμως περίπτωση, οι εργαζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και επιφυλακή για να αποτρέψουν τέτοιες ενέργειες και να προστατέψουν την υγεία και την ασφάλεια τους.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γενικός Γραμματέας

                
                Καβάλος Γ.                                                             Σιμηστήρας Μ.
 




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο