Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Επιστολή διαμαρτυρίας του ΚΑΔΜΟΥ Θήβας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Έπειτα από τη συμπλήρωση 10 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος Νότου) 2015-16, εκ των οποίων οι 6 εντός έδρας, θα μπορούσαμε να είχαμε προβεί σε έγγραφη διαμαρτυρία αρκετές φορές κάτι το οποίο όμως αντιτίθεται στις πεποιθήσεις και τη νοοτροπία μας ως Σύλλογος, σε ένδειξη σεβασμού απέναντι στους θεσμούς και στα όργανα που διοικούν το μπάσκετ της χώρας.


Τα τεκταινόμενα της 10ης αγωνιστικής, μεταξύ των ομάδων Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ – Α.Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ στο κλειστό γήπεδο Θήβας, ήταν αυτά που εξάντλησαν κάθε περιθώριο ανοχής. Αρχής γενομένης με τον ορισμό ενός διαιτητή που είχε ορισθεί και την προηγούμενη αγωνιστική, στο ίδιο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι που και πάλι υπήρχαν αμφιλεγόμενες αποφάσεις κατά της ομάδας μας. Δεν γνωρίζουμε εάν έχει υπάρξει και πάλι ορισμός ίδιου διαιτητή δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, στο ίδιο γήπεδο, επί της ίδιας ομάδας, όχι μόνο σε εθνική κατηγορία αλλά ούτε και σε τοπικό επίπεδο.

Επειδή οι επίμαχες φάσεις ήταν πολλές και δε δύναται να περιγραφούν με λόγια, επισυνάπτεται βίντεο όπου έχει μερικές αντιπροσωπευτικές αποφάσεις των διαιτητών όπου έκριναν τον εν λόγω αγώνα. Κι επειδή το επιχείρημα του ανθρώπινου λάθους κάποια στιγμή χάνει την αξία του, ο δόλος ή η ανικανότητα των άμεσα εμπλεκόμενων προάγουν το ίδιο αποτέλεσμα, απαξιώνουν τον αθλητισμό και τις αξίες του.

Με την παρούσα ανακοίνωση-διαμαρτυρία δεν επιζητούμε την εύνοια, απαιτούμε το σεβασμό στον ιδρώτα των αθλητών και των προπονητών, στη προσπάθεια των παραγόντων σε δύσκολους καιρούς αλλά κυρίως στο φίλαθλο κόσμο που γεμίζει κάθε αγωνιστική το γήπεδο.



Με εκτίμηση,

Εκ του Δ.Σ. του Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο