Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Η ανακύκλωση ήρθε για να μείνει με πέντε απλά βήματα – ΕΕΑΑ

Η ανακύκλωση στη ζωή μας ήρθε για να μείνει και παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ)επέμεινε δυναμικά.
Στην προσπάθεια της ΕΕΑΑ πολύτιμοι συνεργάτες στάθηκαν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και οι πολίτες. Όλοι μαζί αντιμετωπίσαμε με επιτυχία τις προκλήσεις της εποχής και φέραμε την ανακύκλωση ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των Εθνικών μας Στόχων.

Η αύξηση του συνόλου των ανακυκλώσιμων υλικών, η επέκταση του δικτύου της ΕΕΑΑ σε περισσότερους Δήμους, η εδραίωση και η περαιτέρω ανάπτυξη του ρεύματος ανακύκλωσης γυαλιού, η λειτουργία νέων Κέντρων Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών και η παροχή πρόσθετων κάδων και οχημάτων συλλογής αποδεικνύουν έμπρακτα την δέσμευσή της ΕΕΑΑ να συνεχίσει το έργο της, έχοντας ως βασική προτεραιότητα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
—Η ανακύκλωση με πέντε απλά βήματα
Υποστηρίζουμε όλοι την Ανακύκλωση στους μπλε κάδους κάνοντας πέντε (5) βασικά βήματα:
1. Διαχωρίζουμε καθημερινά τις συσκευασίες μας από χαρτί, πλαστικό, γυαλί, λευκοσίδηρο και αλουμίνιο από τα υπόλοιπα απορρίμματα στο νοικοκυριό.
2. Διπλώνουμε τις ογκώδεις συσκευασίες (πχ χαρτοκιβώτια).
3. Καθαρίζουμε τις συσκευασίες μας από τα υπολείμματα (πχ ξεπλένουμε τις κονσέρβες με λίγο νερό).
4.Ρίχνουμε χύμα τις συσκευασίες μας στους μπλε κάδους και όχι μέσα σε δεμένες σακούλες.
5. Δεν πετάμε ποτέ σκουπίδια ή άλλα ανακυκλώσιμα ρεύματα (όπως μπαταρίες, λαμπτήρες, ηλεκτρικές συσκευές κλπ) στους μπλε κάδους.
econews


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο