Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-16 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ

Κλείσιμο Χορευτικής Περιόδου 2015-2016
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Μοσχοποδίου, η καθιερωμένη γιορτή  του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας για το κλείσιμο της χορευτικής περιόδου 2015-2016. Αρκετός  κόσμος παρακολούθησε τα παιδιά όλων των χορευτικών τμημάτων, (ηλικίας από 3 έως 18 ετών), τα οποία χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς που διδάχθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Την εκδήλωση έκλεισε το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου.

Στη συνέχεια στα πλαίσια του εορτασμού για τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού μας Μουσείουτμήμα του παιδικού μας  χορευτικού, χόρεψε με παραδοσιακές φορεσιές, σαρακατσάνικους χορούς για να τιμήσει το μεγάλο αυτό γεγονός της πόλεώς μας που μας έκανε πολύ υπερήφανους.Ας είναι το νέο μας Μουσείο καλοτάξιδο στις θάλασσες του πολιτισμού.
Στο τέλος της εκδήλωσης, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και κέρασμα  σε όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων . Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά για την παρουσία τους καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς και για την εμφάνισή τους στην χθεσινή εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς, οι οποίοι κάθε χρόνο εμπιστεύονται τα παιδιά τους  στον Σύλλογο, για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών καθώς και της παράδοσης των Σαρακατσαναίων, γεγονός που μας γεμίζει με όρεξη και ενθουσιασμό να συνεχίζουμε το έργο που επιτελούμε.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χοροδιδάσκαλο κ. Νίκο Μπαλιάμη, για την προετοιμασία και την παρουσία όλων των χορευτικών τμημάτων στην χθεσινή εκδήλωση, καθώς και για την πολύτιμη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο έργο του Συλλόγου.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
και ραντεβού τον Σεπτέμβριο

                                      Για το Δ.Σ.
Ο  Πρόεδρος                                           Ο   Γραμματέας                                                                                
Πασχάλης Βασίλειος                           Θεόδωρος Βαρσάμης                                                                                                      

Δημήτρης Σοβατζής


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο