Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ή …

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Συνεχίζονται τα παιχνίδια Εξουσίας από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Γράφαμε στην Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στο άρθρο μου «Η “Αγία Τριάδα” της Ραφήνας»:
“Έφθασε προσφάτως η πληροφορία, πως, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, συναντώνται τακτικότατα στο σπίτι του Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα, με άκρα μυστικότητα.
Λέγεται, ότι οι σχέσεις τους είναι άριστες.

Άλλωστε, δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ο Πρωθυπουργός εκτέλεσε την επιθυμία του πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και τοποθέτησε στη θέση του ΠτΔ τον κ. Παυλόπουλο. Γιατί, ο κ. Παυλόπουλος ήταν πάντα το πολύτιμο πολιτικό “εργαλείο” του Κώστα Καραμανλή.   
Αλλά μας προξενεί μεγάλη απορία, για το τι ακριβώς συζητάει, εκεί στο ησυχαστήριο της Ραφήνας η “Αγία Τριάδα” της ζωής μας. Θα θέλαμε να μάθουμε, ελπίζοντας πως έτσι θα διώξουμε, όλες εκείνες τις μαύρες σκέψεις που έχουν καρφωθεί στο μυαλό μας. Γιατί, δεν μπορεί, αυτοί όταν σκέπτονται, μόνο κακό βρίσκει την Πατρίδα και το λαό της.  

Ο Καμμένος “μπροστάντζα” του Καραμανλή.

Βλέποντας ο Πάνος Καμμένος – κατ΄ άλλους “Χαμένος” – ότι τα ποσοστά του καθώς και τα ποσοστά του πολιτικού του μορφώματος, των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” – κατ΄ όνομα και μόνον – καθημερινά κατακρημνίζονται, σκέφτηκε προκειμένου να έχει λόγο πολιτικό την “επόμενη ημέρα” των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, να το παίξει “μπροστάντζα” του Κώστα Καραμανλή.
Γιατί, δεν εξηγείται διαφορετικά το κάλεσμα που έκανε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, όπου εκμυστηρεύθηκε ότι θα καλέσει όλους τους Καραμανλικούς σε συστράτευση στηρίξεως της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Έτσι, ο πονηρός Πανούλης, με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια, που λέει και ο λαός μας.
Αφ΄ ενός μεν, προσπαθεί να διασπάσει το μέτωπο της ΝΔ, που ούτως ή αλλιώς έχει παρουσιάσει χοντρά ρήγματα, ικανοποιώντας την επιθυμία του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δεν μπορεί να “χωνέψει” με τίποτε την εσωκομματική ήττα που υπέστη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και να προσποριστεί εκλογικά οφέλη από μια τέτοια διάσπαση.
Αφ΄ εταίρου δε, να ικανοποιήσει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που προκειμένου να κρατηθεί στην Εξουσία, μετέρχεται τέτοιων και άλλων σατανικών σεναρίων.
Ένα σατανικό σενάριο που επιβεβαιώνει τα όσα λέγαμε στο Κυριακάτικο φύλλο της Ελεύθερης Ώρας.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας που δεν απέχει πολύ της πραγματικότητας.

Εν μέσω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση σκέφτηκε πως πρέπει να “διορθώσει” το Σύνταγμα της Ελλάδος, και έτσι προχωρά με ταχείς ρυθμούς προς την Συνταγματική του Αναθεώρηση.
Προσπαθεί να ανασυντάξει τις διαλυμένες δυνάμεις της στην Κοινωνία, με μια κίνηση αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού από τα προβλήματα της καθημερινότητας και στα οποία δεν μπορεί να δώσει λύση.
Ωστόσο, ο στόχος είναι, η διαιώνιση του σαθρού πολιτικού Συστήματος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Εξουσία.
Προς αυτή την κατεύθυνση βρήκαν ένα μεγάλο σύμμαχο που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής. Ο οποίος πληγωμένος πολιτικά, όταν παρέδωσε την Εξουσία στον Γιώργο Παπανδρέου και βαρέως χτυπημένος από την διαδικασία διεκδίκησης της αρχηγίας της ΝΔ, όταν ο “εκλεκτός” του απώλεσε την αρχηγία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσπαθεί να ανασυνταχθεί διά μέσω της Αναθεώρησης του Συντάγματος, που “βολεύει” και τους τρεις. Δηλαδή, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και τον Πάνο Καμμένο.
Γιατί, στην περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ορισθεί ότι θα εκλέγεται από το λαό, πολύ σύντομα ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ο νέος – πολύ πιο γρήγορα της 5ετίας Παυλόπουλου – Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Και βέβαια, ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν θα έχει καμιά αντίρρηση και δεν θα προβάλει καμιά μα καμιά αντίσταση.

Οι “φίλιες” δυνάμεις θέλουν Βασιλιά.

Μεγάλο ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 23 Ιουνίου 2016.
Γιατί, οι “φίλιες” δυνάμεις των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας, θέλουν αλλαγή του Πολιτεύματος, με την επαναφορά του τέως Βασιλιά.
Άλλωστε, πόσες φορές δεν έγινε αυτό κατά το παρελθόν;
Αυτή η αλλαγή πλεύσης των “ισχυρών φίλων μας” γίνεται γιατί γνωρίζουν ότι συλλήβδην έχει απαξιωθεί το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος από τον ελληνικό λαό και προσπαθούν να δρομολογήσουν εξελίξεις που θα τους δημιουργούν την απόλυτη αίσθηση, ότι θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους. Που θα εξαρτούν την Κυριαρχία τους σε μια χώρα που δεν θα σπαράσσεται από ένα νέο Εμφύλιο.
Γιατί σε μια χώρα υπό απόλυτη Κατοχή, οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας δρομολογούν τις εξελίξεις.
Όπως τότε, όταν επέβαλαν τον ερχομό της Μεταπολίτευσης και του Κωνσταντίνου Καραμανλή, και απαγόρευσαν την επάνοδο του τέως Βασιλέα των Ελλήνων Κωνσταντίνου στην Αθήνα. Την στιγμή που ο ίδιος αμπαλάριζε τα πράγματά του για την μεγάλη επιστροφή, και πήρε την εντολή από το “Μπάκιγχαμ”: “Δεν είναι ακόμη η ώρα της επιστροφής”.
Άλλωστε, κάτι περισσότερο γνώριζε γι΄ αυτό το θέμα ο μυστικοσύμβουλος του τέως Βασιλέα, Αρναούτης.

Είμαστε μπροστά από τα γεγονότα.

Στην πρώτη σελίδα της πολυδιαφημισμένης εφημερίδας “Αγορά” του Νίκου Χατζηνικολάου, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, διαβάζαμε: “Ένα βήμα πιο κοντά με τους εκσυγχρονιστές”, και στην φωτό υπήρχαν οι Χρυσοχοΐδης, Λοβέρδος και Διαμαντοπούλου.
Έτσι, η πολυδάπανης εκδόσεως εφημερίδα με τα “ελκυστικά” δώρα, για άλλη μια φορά έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη.
Γιατί, δείτε τι γράφαμε στην Ελεύθερη Ώρα της Παρασκευής 20 Μαίου 2016 και στο άρθρο μου: “Από την διάλυση του ΠΑΣΟΚ στο απεταξάμην το Σαμαρά”:
«Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ και το απορροφάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι΄ αυτό γίνεται όλη αυτή η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα υπέρ Τσίπρα από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές.
Γιατί, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας χάνει πολύ από την επιρροή του στην ελληνική Κοινωνία, αφού απεδείχθη ότι ήταν ιμιτασιόν ιδεολόγος, αφού έγινε Μνημονιακότερος του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά.
Αυτό λοιπόν, το κεφάλαιο που χάνει από τα αριστερά του ο ΣΥΡΙΖΑ, ένεκα της Μνημονιακής πολιτικής του, αλλά και από τη δημιουργία του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και της “Λαϊκής Ενότητας” του Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα προσπαθήσει να το προσποριστεί από τα δεξιά του.
Σας είχαμε ενημερώσει ότι, ακριβέστατες πληροφορίες μας έκαναν λόγο για προσχώρηση της Άννας Διαμαντοπούλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε το σχέδιο της ΕΕ για τη δυνατότητα εξάντλησης της τετραετίας από το ΣΥΡΙΖΑ, αφού εξυπηρετεί άριστα τα συμφέροντά της. Έτσι, κυοφορείται η διάλυση του ΠΑΣΟΚ – αφού έκανε ως κόμμα τον κύκλο του – και η ολοσχερής απορρόφησή του από το ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που είναι απαραίτητα τα υπάρχοντα χαμηλά ποσοστά του στο Σύστημα.   
Έτοιμα νέα μέλη του οι Ανδρέας Λοβέρδος και Λούκα Κατσέλη. Ίσως και άλλα πρώην και νυν ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τα οποία στελέχη θα επανδρώσουν τη νέα κυβέρνηση, στον ανασχηματισμό που θα γίνει όταν θα ολοκληρωθεί η αρπαγή της “Ωραίας Ελένης” (ΠΑΣΟΚ). Και τι θα πράξει ο “Μενέλαος” (Φώφη);
Η Φώφη Γεννηματά θα “αποζημιωθεί” με μια Επιτροπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πρότυπα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Στη λήξη αυτού του σεναρίου ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Εξ ου και η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, υπέρ Τσίπρα».

Επί του πιεστηρίου.

Από τη στιγμή που παραπάνω αναφέραμε το όνομα του Γιώργου Τράγκα, και από τη στιγμή που ένας φίλος που γνωρίζει πολλά, μας είπε ότι ο σημερινός “Δημοκράτης” δημοσιογράφος ανήκε στο επιτελικό γραφείο του πρώην Αντιβασιλέα των Συνταγματαρχών, Γεωργίου Ζωιτάκη (1967-1972), αναμένουμε την διάψευση…  


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο